Bir de okuyup üye olmayan arkadaşlar. Ben de aylarca üye olmadan takip ettim. Sonra yazmaya karar verdim. İyi ki yapmışım. Çünkü yazmaya başlayınca aktif olarak iletişim halinde oluyorsunuz, aklınıza takılanı hemen danışıyorsunuz, burada herkes yardımcı olmaya çalışıyor, anlattıkça hem rahatlıyor hem öğreniyorsunuz ve en önemlisi bu konuyu hayatınzın içine dahil ettiğiniz için daha çok sorumluluk alıyorsunuz. Ben üye olmadan önce bi gün egzersiz yapsam beş gün ilgilenmiyordum, savsaklıyordum. Sonra araya regl girdi derken hoop başa sarıyordum. Ne zamanki aktif olarak burada yardım isteme/yardım etme olaylarına başladım, bu konu tek gündemim oldu. Can atıyorum denemek için. Şu an bu sorunumu bilen ve aktif cinsel yaşantısı olan sadece bir arkadaşım var. Diğerleri yendim diye biliyor. Sorunumun devam ettiğini bilen arkadaşım sağ olsun çok anlayışlı, asla yargılayacak biri değil, aksine beni anlamaya çalışıyor. Önerileri, tecrübeleri çok önemli benim için evet, ama inanın burada birbirini anlayan insanların tavsiyeleri ayrı bi kıymetli oluyor. Çünkü sizi en iyi bu sorunu yaşayanlar anlayabiliyor. Diğerleri ne kadar empati yapsalar da, ne kadar iyi niyetli yaklaşsalar da olmuyor. Derler ya eşekten düşeni yine eşekten düşen anlar. O hesap :) Burayı gizli saklı okuyanlar varsa, girin kaydolun üye olun, paylaşın. Birlikte daha kolay inanın :)