Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım uyusukluk anında tum boyları alacak guctesın kı suan bıle cok ıyı gıdıyorsun o sprey gercekten bır harıka ben asla alamam orası o kadar uzun degıldr sanıodum kı spreyın cubugunu tamamen sokmamdakı amacta bunu anlamaktı ve ıyıkıde denemısım dıyorum beynım en azından oranın uzunlugunu kavradı sende basarıcaksn ınanıyorum ben cok cabalıyorsun

Evet, bu kez ilk defa kendime çok inanıyorum, kafam çok rahat :) Teşekkür ederim canım, çabalayan isteyen herkes hallettsin inşallah. Aynen öyle, benim amacım çubuğun hepsini almak değildi aslında ama bi baktım ittikçe gitmiş zaten, gerçekten boyunu anlamak için çok iyi oldu.

Yok canım aksine bende çok istekliydim ve sulanmam da çok iyi olmuştu ama yatağa uyumak amacıyla girdim ya sevişme sonrası hadi deyince hayır dedimbir anda başka şekilde tatmin olduk ama tamam hadi yapalım şunu diyemedim çünkü ben tören düzenliyorum resmen yastığım çarşafım kremim eldivenim sanki amaliyata girecek gibi fiziki şartlar tamamdı ama psikolojik olarak rahatsız oldum eski düzen hallettik işi hatta eşim dalga geçti vay arkadaş yendik hala eski yöntemlere devam diye:KK70::KK74:
Ne güldüm ya çok tatlısın valla kendimi gördüm yatağın başında spreyler kremler jeller yağlar :KK70: erkekler de ondan sıkılıyolar heralde oflayıp pofluyor sürekli:ukala:

evet selen muhtemelen ilk etapta yanlış anlaşıldık sorun yok :eğlence: o dediğin noktayı yani yeşille çizdiğin yeri şöyle söyleyeyim bende de oluyor hala oluyor ben hala eşimle denemeden önce 4. aparatla ön hazırlık yapıyorum ama 4. aparatı sokarken malum ilk ittiğimde hemen girmiyor baya sıkı ıkınıyorum hani tüm nefes ıkınıyorum aparatı yuvarlak dairesel hareketlerle gezdirip bastırınca o dediğin gibi sanki bir kapak açılıyor sonrasında aparat kayıp gidiyor. ama aparatı düzün yerleştirip düzgün itmek önemli bu noktada eşlere çok iş düşüyor yani eşli denemeye geçtiğinizde siz elinizle vajina ağzına koyacaksınız ama devamında çok nazikçe itmeleri lazım aparatı da güm diye sokmuyoruz ki sonuçta ağır ağır yapıyoruz. inşallah en kısa zamanda herkes yener başka başka insanlara yardımcı oluruz

Sorun yok canım :) Evet aynen bi kapak açılıyor gibi oluyor, tuhaf bi şey. Ve gerçekten orayı geçince cumburlop kayıp gidiveriyor aparat. İlk hissettiğimde egzersizlere başladığım günlerdeki gibi midem bulandı biraz ama hemen geçti. Ben ıkınarak hiç yapamıyorum. Yönünü ayarlarak o yeri geçmeyi keşfettim. İşte bu yüzden egzersiz önemli, herkes kendine uygun bi yöntem buluyor, egzersiz yapmayan arkadaşlar yapın ki burada birbirinden farklı tüm çözümleri bi kendinizde deneyin diyorum.

Ne güldüm ya çok tatlısın valla kendimi gördüm yatağın başında spreyler kremler jeller yağlar :KK70: erkekler de ondan sıkılıyolar heralde oflayıp pofluyor sürekli:ukala:

Dün benim eşim egzersiz ensasında odaya girdi, sehpada duranlara bak bak bitiremedi :) Elli tane şey vardı, gerçekten tören resmen. Hazırlanması da egzersiz sonrası da bi sürü iş. Sağlık olsun, atlatalım yeter ki.

Sorun yok canım :) Evet aynen bi kapak açılıyor gibi oluyor, tuhaf bi şey. Ve gerçekten orayı geçince cumburlop kayıp gidiveriyor aparat. İlk hissettiğimde egzersizlere başladığım günlerdeki gibi midem bulandı biraz ama hemen geçti. Ben ıkınarak hiç yapamıyorum. Yönünü ayarlarak o yeri geçmeyi keşfettim. İşte bu yüzden egzersiz önemli, herkes kendine uygun bi yöntem buluyor, egzersiz yapmayan arkadaşlar yapın ki burada birbirinden farklı tüm çözümleri bi kendinizde deneyin diyorum.
haklısın herkes kendi yönetmini bi şekilde buluyor ama bunun içinde egzersiz şart hakikatende bir şey yapmadan sonuç alınmıyor ama burda bir kişi bile ben de orda takıldım ya da bende böyle yendim dese insan hemen rahatlıyor demekki normal herşey yolunda diye

Bir de okuyup üye olmayan arkadaşlar. Ben de aylarca üye olmadan takip ettim. Sonra yazmaya karar verdim. İyi ki yapmışım. Çünkü yazmaya başlayınca aktif olarak iletişim halinde oluyorsunuz, aklınıza takılanı hemen danışıyorsunuz, burada herkes yardımcı olmaya çalışıyor, anlattıkça hem rahatlıyor hem öğreniyorsunuz ve en önemlisi bu konuyu hayatınzın içine dahil ettiğiniz için daha çok sorumluluk alıyorsunuz. Ben üye olmadan önce bi gün egzersiz yapsam beş gün ilgilenmiyordum, savsaklıyordum. Sonra araya regl girdi derken hoop başa sarıyordum. Ne zamanki aktif olarak burada yardım isteme/yardım etme olaylarına başladım, bu konu tek gündemim oldu. Can atıyorum denemek için. Şu an bu sorunumu bilen ve aktif cinsel yaşantısı olan sadece bir arkadaşım var. Diğerleri yendim diye biliyor. Sorunumun devam ettiğini bilen arkadaşım sağ olsun çok anlayışlı, asla yargılayacak biri değil, aksine beni anlamaya çalışıyor. Önerileri, tecrübeleri çok önemli benim için evet, ama inanın burada birbirini anlayan insanların tavsiyeleri ayrı bi kıymetli oluyor. Çünkü sizi en iyi bu sorunu yaşayanlar anlayabiliyor. Diğerleri ne kadar empati yapsalar da, ne kadar iyi niyetli yaklaşsalar da olmuyor. Derler ya eşekten düşeni yine eşekten düşen anlar. O hesap :) Burayı gizli saklı okuyanlar varsa, girin kaydolun üye olun, paylaşın. Birlikte daha kolay inanın :)

haklısın herkes kendi yönetmini bi şekilde buluyor ama bunun içinde egzersiz şart hakikatende bir şey yapmadan sonuç alınmıyor ama burda bir kişi bile ben de orda takıldım ya da bende böyle yendim dese insan hemen rahatlıyor demekki normal herşey yolunda diye

Kesinlikle öyle, o yüzden detaylı yazmaya özen gösteriyorum. Yalnız olmadığını bilmek insana iyi hissettiriyor.

Dün benim eşim egzersiz ensasında odaya girdi, sehpada duranlara bak bak bitiremedi :) Elli tane şey vardı, gerçekten tören resmen. Hazırlanması da egzersiz sonrası da bi sürü iş. Sağlık olsun, atlatalım yeter ki.
Neyse ki laf söylemiyor bizimkiler bide istemiyor onları seninki yine iyiymiş:KK70:

Bir de okuyup üye olmayan arkadaşlar. Ben de aylarca üye olmadan takip ettim. Sonra yazmaya karar verdim. İyi ki yapmışım. Çünkü yazmaya başlayınca aktif olarak iletişim halinde oluyorsunuz, aklınıza takılanı hemen danışıyorsunuz, burada herkes yardımcı olmaya çalışıyor, anlattıkça hem rahatlıyor hem öğreniyorsunuz ve en önemlisi bu konuyu hayatınzın içine dahil ettiğiniz için daha çok sorumluluk alıyorsunuz. Ben üye olmadan önce bi gün egzersiz yapsam beş gün ilgilenmiyordum, savsaklıyordum. Sonra araya regl girdi derken hoop başa sarıyordum. Ne zamanki aktif olarak burada yardım isteme/yardım etme olaylarına başladım, bu konu tek gündemim oldu. Can atıyorum denemek için. Şu an bu sorunumu bilen ve aktif cinsel yaşantısı olan sadece bir arkadaşım var. Diğerleri yendim diye biliyor. Sorunumun devam ettiğini bilen arkadaşım sağ olsun çok anlayışlı, asla yargılayacak biri değil, aksine beni anlamaya çalışıyor. Önerileri, tecrübeleri çok önemli benim için evet, ama inanın burada birbirini anlayan insanların tavsiyeleri ayrı bi kıymetli oluyor. Çünkü sizi en iyi bu sorunu yaşayanlar anlayabiliyor. Diğerleri ne kadar empati yapsalar da, ne kadar iyi niyetli yaklaşsalar da olmuyor. Derler ya eşekten düşeni yine eşekten düşen anlar. O hesap :) Burayı gizli saklı okuyanlar varsa, girin kaydolun üye olun, paylaşın. Birlikte daha kolay inanın :)
Burası hem deşarj olabildiğimiz hem de kendimizi en iyi ifade edebildiğimiz platform kesinlikle ben ne yaptıysam burası sayesinde yaptım (inşallah yarın sabah da yendim diye gelebilirim arkadaşlarımı sinir etmeden ertelemeden artık:KK9:) bu arada o kapak açılması hissi bende de var ve acayip keyifli bi his tamam diyorsun burdan sonra yürür gider bu ki yürüyor kesinlikle:KK73:

Neyse ki laf söylemiyor bizimkiler bide istemiyor onları seninki yine iyiymiş:KK70:

Asla söylemedi. Başından beri doktora gitmem parmak egzersizi yapmam konusunda destekçi oldu. Aparat almayı kendisi önerdi. Bi kere bile ne egzersizime ne kullandıklarıma karışmadı. Aksine bana hep zaman ve ortam yaratmaya çalıştı rahatça denemem için. En son klinik buldum, ona bile erteleme randevu al hemen gidelim dedi. İşte spreyle işi çözdüm de gerek kalmadı. Sağ olsun her zaman bana sorunum olmadığını, bunun psikolojik olduğunu söyledi, hep destek oldu. Şükür eş konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. İnşallah tüm eşler sabır ve anlayış gösterecek noktaya gelirler.

Burası hem deşarj olabildiğimiz hem de kendimizi en iyi ifade edebildiğimiz platform kesinlikle ben ne yaptıysam burası sayesinde yaptım (inşallah yarın sabah da yendim diye gelebilirim arkadaşlarımı sinir etmeden ertelemeden artık:KK9:) bu arada o kapak açılması hissi bende de var ve acayip keyifli bi his tamam diyorsun burdan sonra yürür gider bu ki yürüyor kesinlikle:KK73:

Al işte bak, yalnız değilmişim dedirtecek bir şey daha :) Aynen öyle, çok katılıyorum sana, orayı ilerlediğim an tamamdır bitti gitti diyorum. Sonra kendiliğinden kayıp gidiveriyor aparat. Haberlerini bekliyoruz ;)

Asla söylemedi. Başından beri doktora gitmem parmak egzersizi yapmam konusunda destekçi oldu. Aparat almayı kendisi önerdi. Bi kere bile ne egzersizime ne kullandıklarıma karışmadı. Aksine bana hep zaman ve ortam yaratmaya çalıştı rahatça denemem için. En son klinik buldum, ona bile erteleme randevu al hemen gidelim dedi. İşte spreyle işi çözdüm de gerek kalmadı. Sağ olsun her zaman bana sorunum olmadığını, bunun psikolojik olduğunu söyledi, hep destek oldu. Şükür eş konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. İnşallah tüm eşler sabır ve anlayış gösterecek noktaya gelirler.
Benimki inatçı olmasa benden daha önce spreyi kesfetmıstı ama inadı yuzunden hıc bırseye yanasmıyor :) sizlerin yazısını okumak benı sakınlestırıyor modum degısıyor :) suan eve gıdıp ıstekle deneme yapma havasındayım esımın dun soyledıklerını bıle tınlamıorm artık umarım hepımız bıran evvel yenerız :)

Merhaba arkadaslar bende uye olmadan once epeyce burada yazdiklarinizi okudum uyguladik Ben 5 aylik evliyim daha 3 gun once vemcaine sprey ile yendim kendinize guvenin lutfen

Telefonum bozulduğu için buraya eklemek istediğim 3 sayfalık yazı vardı bır turlu ekleyemedım bana da hera adlı klnıkte konustugum bır bayan gondermıstı baslarda daha buraya katılmadan once facebooktan ona yazmıstım cunku hera nın dogrulugunu anlamam lazımdı 2 kısıye daha yazdım sonra 2si yenmıstı 1i, henuz gıtmemıstı o ıkısıde bana cok yardımcı oldu ama o zamanlar parmakmıs aparatmıs bana zor gelıyordu onlar yaparsın desede ınanmıyordum ben yapamam sızın gıbı doktorla anca cozerım dıyordum onlarsa doktorun yaptıklarını hatta ellerıne verdıklerı notları attılar okuyup anlamam ıcın sonra esım tum sosyal aglarımı sırf bu seylerı arastırıp bakıyorum dıye yasakladı buraya uye oldgmdan bıle haberı yok o kagıtları yedekledıgımı hatırladım atabılırsem telefondan aksam atıcam olmazsa da yarın buraya atıcam esımle denersek o kagıtlardakı gıbı yapalım dıcem bunada yok derse pes dıcem :) ama o klınıge gıdenler yenıyor kı oradakı seylerıde o anlatanlar aklıma kazıtmıstı aslında ama ben ıste ınat ettm sımdı onları bastan dınleseydım daha hızlı yol alırmısım cunku bana soyledıklerı kadarıyla orası once uyusturup 1.gün 1 aparatı ılk doktor yapıyor sonra sana odev verıo bunu yap seklındeymıs 2.gün ikinci aparatı yıne doktor yapıo yıne sana odev verıo 3.gun yıne aynı sıstem eger 3te rahatsan ılıskı denemesı verıyormus o kagıttakı pozısyonlara gore once aparatla calısılıcak tabı sonra ılıskı. ben bunları esıme okuttum anlattm ama bana ınanmamıstı

Merhaba arkadaslar bende uye olmadan once epeyce burada yazdiklarinizi okudum uyguladik Ben 5 aylik evliyim daha 3 gun once vemcaine sprey ile yendim kendinize guvenin lutfen
Ne güzel arkadasım ınsallah bızlerde yeneceğiz bende o spreye cok bel bagladım ama esımden dolayı denememız husranla basladı.. tam olarak nasıl uyguladınız ve hangı pozısyondaydı bende bu aksam eger esım sozunu tutupta soyledıklerını getırırse denemeye yanasıcm o yuzden benımde bu bılgıye ıhtıyacım var

Ama size bir sorum olacak iliskiden sonra pedi dolduracak kadar kanamam oldu ve hala devam ediyo yasayan arkadaslar cevap verebilir mi
Ben zarımı ılıskıde degıl kendı yaptıgım aparatla yırtmıstım ve benımde kanamam olmustu kı bı kac gun aparatla denerken ara ara gelmıstı bu kısıden kısıye degısebılırde canım ama senı cok korkutacak kadar gelıyorsa bır doktora gorunmen daha yerınde olur dıye dusunuyorum

Bak canım bende sizin gibiydim bunlar hep asama asama elliyemezdim elledim parmak sokamazdim soktum aparat sokamazdim soktum hemde bi gunde 3. Kadar soktum kullanmadigim ilac hap sprey kalmadi en son bende hera gitcem dedim cunku iş basvurusu yaptim onay gelcek insallah işe iyce boşlarim dedim hirs yaptim olacak diye.
Guzelce apartla denedim genislettim daha sonra fisfisin ucunu biraz ice dogru tuttum ve bi kac kere sıktım zaten 5 dakikaya uyusuyo biraz egzersiz yaptim ve esimle denedim sirt ustu yattim kalcamda yastik vardi bacaklarimi acip serbest biraktim aptal misin kizim beynin sana oyun oynuyo sen ona oyna mizmizlanma dedim ve ikindim esim girdi ben ucu girdi sanıyodum meger hepsi gitmis esim neden tepki vermedin dedi noldu ki dedim girdi bile dedi iliski sonrasi 4. Aparat cok rahat oldu bi kac gundur kanamam var insallah bittiginde basa donmem spreye guven ve sen psikolojine baski yap olacak bu gibi hirslandir sprey mukemmel kesin olur

Aslinda ben korkmuyorum esim korkuyo arastirdim 3 gun surerse normalmis o da kizlik zari kalin oldugu icin olabilirmiş doktorlar anlamaz bizi asmisken onlar tekrar bizi basa dondurur

Back
X