- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #247.361
Evey canm eşinin sana dediklerini eşimde diyo bana o an bana böle konuşma diye. Bnde valla dayanamıyorm sölüom yani iki taraf da kendince haklı aslında. Ama çok zorlu bir süreçten geçioz anlaşmak gerek kesinlikle tek taraflı olacak bi iş değil bu. Valla aldım karşıma ben az önce konuştm eşimle bu konuyu. Bana güven dedi. Bugün güvenmeyi seçecem bakalım sonuç ne olacak. Ya bitcek bu iş , yada eğer bi anda beni dinlemeyip yine hart kürt girerse kesinlikle güvenemem bi daha bu konuda. Sabır istıyor bu hastalık. Eşlerimizde de yük var omuzlarında onları da anlamak gerek kızmıyorum sadece anlayış sabır sakinlik istıyorm. 2 tarafında emeğiyle sabırıyla çözülecek inşallhCanım herkesin psikolojisi farklı etkileniyor.Eşini karşına al konuş bence iyi bi zamanınızda böyle böyle de.Ama o ilişki sırasında dur demek erkeğin gerçekten konsantrasyonunu çok bozuyor dur yapma acıyor denince ereksiyon da kalmıyor hak vermek lazım.Biz yapmadan evvel eşimle konuştuğumuzda eşim de tam o esnada aşırı zorlanmadığım sürece ona dur yapma çekil demememi tembihlemişti bana biz de çok yaşadık o durumları.Kendimi sana tecavüz eder gibi hissediyorum sen öyle yapınca ereksiyon da istek de kalmıyor diye bana çok kereler çıkışmıştı.Ben de baktım durum kötüye gidiyor anlattığım gibi aldım karşıma konuştum anlaştık o rahatsız olduğu şeyleri dile getirdi ben getirdim ve daha sonra deneme yaptık başarılı olduk.Dediğim gibi her yönden açık iletişim çok çok önemli.İlk girmeye çalışırken zaten darlık olduğundan adam mücadele veriyor bir de biz dur çekil dur deyince adam kendini kötü hissediyor.O sebepten sakin olmakta fayda var.Acı olacak maalesef ama sonra bitecek emin ol.Eşinle anahtar kelime olarak başka bir şey seçebilirsin zorlandığında mesela baktın canın aşırı yanıyor eşine çok kasıldım biraz bekleyelim de nefes al devam edin.Bunları önceden konuşun onun sinirlenmesinin veya sen dur deyince devam etmesinin seni daha da ürküttüğünü bu zorluğu birlikte aşacağınızı ama onun da yardımına ihtiyaç duyduğunu güzelce anlat.Seninle aparat çalışması yapan seni dinleyen adam mutlaka dinleyecektir yine seni.Sadece bazen biraz daha açık ve net konuşmak gerekiyor deneme yapmadam evvel ki sinirler gerilmesin boşuna.