- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #248.121
Merhaba,Insallah yaaa dun ilk defa esli oldu ben pek bisey anlakadim ama esim bsldi sonra tekrar denedik olmadi cok moralim bozuldu saatlerxe agladim cok zor bi surec cokkksonuna geldim tijanip kaldim dilatorler cok rahat giriyor ama esimle denerkej resmen vucudum titriyoe kontrol edemiyorum dua edin yarin tekrar deneyecegim cok yorulduk artik haziranda bir yil olacak
![]()
Dilatör denemek daha büyük cesaret bence ben yapabilir miyim pek emin değilim. Ben de erkek arkadasımla 4-5 kere uğraştım kaç kere ağladım yapamayacağım hiç diye korktum. Ben kendimi canım acımaya başlayınca aşırı kasıyordum ve itiyordum. Bir gün dayanabildiğin kadar dayan dedim kendime. Tekrar denediğimde biraz daha dayandım sonra tekrar ittim fakat olduğunu gördüğümde psikolojik olarak rahatladığım için sanırım sonrasında yapabildik. Kendi başıma yapmaya çalışsam yapamazdım gerçekten dilatör kullanabiliyorsanız biraz daha dayanıp eşinizle denerseniz çok kolay yapabilirsiniz. Benim panikten yüzüm uyuşuyordu midem bulanıyordu ben yapabildiysem çoğu kişi yapabilir sadece kendinizi o sırada telkinleyin yeter