- 29 Şubat 2024
- 78
- 49
- 8
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #266.141
Merhaba canım, parmak yaparken boğum boğum ilerleyebilirsin. Bugün yeni başladığın için parmağının hepsini almak zorunda değilsin yani bugün 1 boğum yarın 2 boğum şeklinde. 2 boğum olmazsa da yine 1 boğum olarak devam et bence. Serçe parmağınla başla denemeye. Buna alışınca diğer parmağa geç. Parmağını vajinaya yerleştirince bekle nefes al ver. Yavaş yavaş ilerlet. Panik olduğunda bekle çekmemeye çalış. Loş bir ortamda mum yakıp rahatlatıcı müzik açabilirsin.Kızlar selam, reglim bitti parmak egzersizine geçebildim. Ama ilk denemede yapamadım. Aynayı karşıma alıp parmağımı yerleştirdiğimde stres oluyorum. Önce uyarılmak için klitorise masaj yaptım, ıslaklık olunca ve oranın genişlediğini farkedince parmağımı yerleştirdim. Öncesinde psikologumun önerdiği kayganlaştıcı jeli uyguladım parmağıma ve vajina etrafına. Jel piyasadaki kayganlaştırıcılar gibi yanma tahriş yapmıyor eczaneden temin ettim. Sonra nefes egzersizini uyguladım. Azıcık ilerletmeye çalıştım sonra bir anda çektim parmağımı korktum. Neden korkuyorsam delircem yine bi ağlama atağı yaşadım. Sonrasında adapte olamadım tekrar bıraktım. Bir sefer yapsam gerisi gelecek biliyorum siz nasıl hazırladınız kendinizi? Aslında psikoloğum eşinle beraber parmaktan önce verdiği egzersizleri yap sonra o yanındayken parmağını sok ardından eşinin parmağını al dedi ama ben tek denemek istedim... kaygınızı nasıl düşürdünüz bu egzersizi yaparken?![]()
Benden daha tecrübeli arkadaşlar da var burda onlar da yardımcı olur bu konuda