Vajinismus olanlar tedavi olmak yerine hiç seks yapmamayı neden düşünmüyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama hamile bir abimiz lütfen kalbini kırmayalım :KK53:
Yoo kırılmam. E benim öyle bir sorunum olmadığı için hamile kaldım. Ama burda vajinismus hastalarınu görüyorum resmen çilekeşler😃yok şunu kullandım olmadı bunu yaptım olmadı. Bu kadar uğraşmaya değer mi bilemedim.

Yoo kırılmam. E benim öyle bir sorunum olmadığı için hamile kaldım. Ama burda vajinismus hastalarınu görüyorum resmen çilekeşler😃yok şunu kullandım olmadı bunu yaptım olmadı. Bu kadar uğraşmaya değer mi bilemedim.
Gebe halinizle bunun derdine mi düştünüz? Tek derdiniz bu olsun.

Erkek olmadığınızı varsayarak yazalım o halde. Siz sevişmişsiniz hamile kalmışsınız insanlar da bunlar için istiyor olamaz mı? Niye dert ettiniz bu kadar?

Erkek olmadığınızı varsayarak yazalım o halde. Siz sevişmişsiniz hamile kalmışsınız insanlar da bunlar için istiyor olamaz mı? Niye dert ettiniz bu kadar?
E ben seviştim çünkü benim böyle bir sorunum yok. Vajinismus hastaları öyle şeyler soruyorlar ki bu kadar uğraşacağına bırak yapma diyesi geliyor insanın.

Allah dert keder hastalık vermesin ama başınıza bişey gelirsede düzeltmek için uğraşmayın o zaman yada haddiniz olmayan şeylere karışmayın rahatsızsanız okumayın insanlarla dalga geçmek nedir o insanın psikolojik olarak ne hissettiğini biliyor msn ki saçma sapan sorular diyorsun kendi işinize bakın

Yani o kadar uğraşacağınıza, cinselliği hayatınızdan çıkaramaz mısınız? Kendiniz için mi tedavi olmak istiyorsunuz yoksa eşim beni bırakır veya aldatır korkusundan mı?
Eltini çıkardın mı hayatından? O kadar sinir krizleri geçiriyorsun esin için mi katlaniyorsun hoşuna mı gidiyor sinir olmak

Midesi ağrıyanlar da tedavi olmak yerine, yemek yemesin
Aynı şey değil. Yemek yemezsen
Eltini çıkardın mı hayatından? O kadar sinir krizleri geçiriyorsun esin için mi katlaniyorsun hoşuna mı gidiyor sinir olmak
Sanane? Sen niye sevişip çocuk yaptın aw?
Çünkü benim öyle bir sorunum yok. Ben zevk alıyorum, vajinismus olanlar acı çekiyor. Ona rağmen kendilerini zorluyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X