Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hamile bir abimiz lütfen kalbini kırmayalımAhhahahaha bu nasıl soru nasıl konuemoji skoru -201 muhtemelen fake bi ruh hastası
iyi forumlar abicim
Yoo kırılmam. E benim öyle bir sorunum olmadığı için hamile kaldım. Ama burda vajinismus hastalarınu görüyorum resmen çilekeşlerAma hamile bir abimiz lütfen kalbini kırmayalım![]()
Gebe halinizle bunun derdine mi düştünüz? Tek derdiniz bu olsun.Yoo kırılmam. E benim öyle bir sorunum olmadığı için hamile kaldım. Ama burda vajinismus hastalarınu görüyorum resmen çilekeşleryok şunu kullandım olmadı bunu yaptım olmadı. Bu kadar uğraşmaya değer mi bilemedim.
Yok daha var.Suyun gelmiş harun abi djdj
Erkek olmadığınızı varsayarak yazalım o halde. Siz sevişmişsiniz hamile kalmışsınız insanlar da bunlar için istiyor olamaz mı? Niye dert ettiniz bu kadar?Yoo kırılmam. E benim öyle bir sorunum olmadığı için hamile kaldım. Ama burda vajinismus hastalarınu görüyorum resmen çilekeşleryok şunu kullandım olmadı bunu yaptım olmadı. Bu kadar uğraşmaya değer mi bilemedim.
E ben seviştim çünkü benim böyle bir sorunum yok. Vajinismus hastaları öyle şeyler soruyorlar ki bu kadar uğraşacağına bırak yapma diyesi geliyor insanın.Erkek olmadığınızı varsayarak yazalım o halde. Siz sevişmişsiniz hamile kalmışsınız insanlar da bunlar için istiyor olamaz mı? Niye dert ettiniz bu kadar?
Aynı şey değil. Yemek yemezsen ölürsün.Midesi ağrıyanlar da tedavi olmak yerine, yemek yemesin
Başka bir hastalığınız olursa tedavi olmayın o zaman nasıl olsa öleceksiniz boşuna uğraşmayın.E ben seviştim çünkü benim böyle bir sorunum yok. Vajinismus hastaları öyle şeyler soruyorlar ki bu kadar uğraşacağına bırak yapma diyesi geliyor insanın.
Eltini çıkardın mı hayatından? O kadar sinir krizleri geçiriyorsun esin için mi katlaniyorsun hoşuna mı gidiyor sinir olmakYani o kadar uğraşacağınıza, cinselliği hayatınızdan çıkaramaz mısınız? Kendiniz için mi tedavi olmak istiyorsunuz yoksa eşim beni bırakır veya aldatır korkusundan mı?
Aynı şey değil. Yemek yemezsenMidesi ağrıyanlar da tedavi olmak yerine, yemek yemesin
Eltini çıkardın mı hayatından? O kadar sinir krizleri geçiriyorsun esin için mi katlaniyorsun hoşuna mı gidiyor sinir olmak
Çünkü benim öyle bir sorunum yok. Ben zevk alıyorum, vajinismus olanlar acı çekiyor. Ona rağmen kendilerini zorluyorlar.Sanane? Sen niye sevişip çocuk yaptın aw?
Benim çıkarmama gerek kalmadı boşandıEltini çıkardın mı hayatından? O kadar sinir krizleri geçiriyorsun esin için mi katlaniyorsun hoşuna mı gidiyor sinir olmak