doktora gitmiştimm cnm normal olduğunu söyledi.parmakla yapan diğeriylede yapar diyodum cesarette edememiştimParmak egzersizi yapamiyosaniz vajinismustan değil belki de kızlık zarinizin kalın olmasından kaynaklanmıştır doktora danismismiydiniz
nasıl kullandın canım bende senin dediğin gibiyimbende parmak egzersizi yapamamıştım sadece kas gevşetici hap ve uyuşturucu spreyle yendim.sizinde benim gibi bian önce kurtulmanızı istiyorum
cnm haydar dumenn recetesindeki haplarla uyuşturucu spreyi al.afedersin vajinaanı sık bırakk surekli kslar alışsın.sonra ilişkiden 3saat önce hapları at.1saat geçsin bir şiyeye ılık su doldur vajinaanda beklet spreyden 2 3 defa vajnana sık 5dk şişeyi oraya koy yine sık 5dk sonra ilişkiye başlayabilirsin.eşinde prezervtf kullnsın sprey onuda uyuştrr çunku.pensi yukarıdan aşağı it ve ıkın hmn giriyo öyle hç anlamıysn korkulack bly yok inannasıl kullandın canım bende senin dediğin gibiyim
anlaşıln pek kimsenn yardıma ihtiyacı yok..bnm gibi bu sorunu yasayan herkes buderttn kurtulsun istemiştim
evet maalesef çok kasılıyorum o kadar ki bacaklarım titriyo, ter içinde kalıyorum, sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor, 2 yıldır mahvoldumsen girişte kalmışsn sanırım cnm.biraz daha sabret yavaş yavaş ilerleyin ben oyle yapmıştım.derin nefes al ıkın devam edin girişi geçtikten sonra içi boşluk zaten..çokmu kasıyosun kendini
evet maalesef çok kasılıyorum o kadar ki bacaklarım titriyo, ter içinde kalıyorum, sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor, 2 yıldır mahvoldum
bende senn gibi terliyodum ateşim çıkıyodu korkudan sanırım o haplarında etkisi oldu bana.çunku 5senedir herşey denedik ypamamıştım haplrla başrdım ilk denemede.haplarıda kullanmışmıydn sen
hapları aldım kas gevşetici ve spam giderici, ayrıca psikolojik hap da aldım, sadece spam gidericiyi hiç içmedim, ne bilim işte spreyle ancak belli bi kısmını aldım, ileride bi duvar oluştu sanki acıycak korkusuyla kaçtım resmen, artık iyice moralim bozuldu. Olacaksa da moralsizlikten olmuyor yani, her defasında yine aynı olacak diyorumbnm yaptığım şekil dene sende oluck cnm inan hırs yap
kendini sıktığın için oluyo.içi boşluk zaten kafanda acımıcak korkacak bişey yok diye şartlandır kendini surekli.banada hep bnde bi tuhaflık varmış gibi orası hep bi duvarmş gibi geliyodu ama çok rahat geçti 4. yaptığımmızda hepsini alıyodum artık.eşim şaşırmıştı ne çabuk aldın hepsini diye.doktorada gitmşsn normal demiş kafanda şartlandır sadece kendini orasıı duvar falan değil çok rahat alcm de ben bir hafta öyle kendimi hazırlamıştım.ıkınmayı bırakma bide rahat alırsın ozmnhapları aldım kas gevşetici ve spam giderici, ayrıca psikolojik hap da aldım, sadece spam gidericiyi hiç içmedim, ne bilim işte spreyle ancak belli bi kısmını aldım, ileride bi duvar oluştu sanki acıycak korkusuyla kaçtım resmen, artık iyice moralim bozuldu. Olacaksa da moralsizlikten olmuyor yani, her defasında yine aynı olacak diyorum
inşaallah dediğin gibi olur canım, sen ne güzel yenmişsin bak, ben de bir yensem yeniden doğucamkendini sıktığın için oluyo.içi boşluk zaten kafanda acımıcak korkacak bişey yok diye şartlandır kendini surekli.banada hep bnde bi tuhaflık varmış gibi orası hep bi duvarmş gibi geliyodu ama çok rahat geçti 4. yaptığımmızda hepsini alıyodum artık.eşim şaşırmıştı ne çabuk aldın hepsini diye.doktorada gitmşsn normal demiş kafanda şartlandır sadece kendini orasıı duvar falan değil çok rahat alcm de ben bir hafta öyle kendimi hazırlamıştım.ıkınmayı bırakma bide rahat alırsın ozmn
inşaallah dediğin gibi olur canım, sen ne güzel yenmişsin bak, ben de bir yensem yeniden doğucamöyle bunaldım ki anlatamam, parmak egzersizi yapamıyorum bi türrlü herkes yapıyo
dedigim sekil dene bir kere cnm insallah yeneceksin.bumuymus diyeceksin olunca gozumuzde cok buyutuyrz.ben hala inanamiyrm yaptigima okdr cok korkuyodmkii inan cok kly giriyoinşaallah dediğin gibi olur canım, sen ne güzel yenmişsin bak, ben de bir yensem yeniden doğucamöyle bunaldım ki anlatamam, parmak egzersizi yapamıyorum bi türrlü herkes yapıyo
Merhaba bendede var aynı dertten 1sene 3 aylık evliyim ama hala kadın olamadım yardımcı olmaya çalışmanız ne güzel kimseye anlatamamak o kadar kötü bir duygu ki kadın doğuma gitmiştim alttan bakacaktı muayeneye izin veremedim bende haydar dümen reçetesini deneyeceğim sizinde başka bildiğiniz yöntemler varsa bilgilendirirseniz sevinirim inşallah işe yarar yoksa bu işle ilgilenen doktrlara gideceğim şimdiden teşekkürler...anlaşıln pek kimsenn yardıma ihtiyacı yok..bnm gibi bu sorunu yasayan herkes buderttn kurtulsun istemiştim
evet cnm BN bunu kimseye anlatamdn 5sene yasadim insallah yenersin sende bi an once..ben haydar dumenin recetesindeki haplari ve uyusturucu spreyi aldm onlarla yendim cok sukur isimleri ozeldn yazarim cnm :) Sana tafsiyem iliskiye baslarken derin nefes hazir hissettiginde penisi yukaridan bayagi asagi it ve ikin esin yavas yavas ilerlesin gerildigin yerde dur AMA cikmasin.derin nefes al ikin dvm edin cnm cok rahat gidiyo oyle kasamiyosn oyle.bn hala ikinarak yapiyrm.korkacak hic busy yok inan yapinca kendin isteyeceksin sadece hirs yap cesaret ver kendine tmmMerhaba bendede var aynı dertten 1sene 3 aylık evliyim ama hala kadın olamadım yardımcı olmaya çalışmanız ne güzel kimseye anlatamamak o kadar kötü bir duygu ki kadın doğuma gitmiştim alttan bakacaktı muayeneye izin veremedim bende haydar dümen reçetesini deneyeceğim sizinde başka bildiğiniz yöntemler varsa bilgilendirirseniz sevinirim inşallah işe yarar yoksa bu işle ilgilenen doktrlara gideceğim şimdiden teşekkürler...
Çok teşekkür ederim insan kendiyle aynı şeyleri yaşayanları görünce hem üzülüyor hem seviniyor bu ilçaları alınca uyuşuyor değil mi bişey hissetmiyorsun yani ben bi ara benim o küçük şeyden hiç yok sandım o kadar kapalı duruyordu ki:) sonra ayna karşısında ıkındım açılmaya başladı çok sevindim ama yinede çok küçük sanki yardımlarınız için tekrar çok teşekkürler:)evet cnm BN bunu kimseye anlatamdn 5sene yasadim insallah yenersin sende bi an once..ben haydar dumenin recetesindeki haplari ve uyusturucu spreyi aldm onlarla yendim cok sukur isimleri ozeldn yazarim cnm :) Sana tafsiyem iliskiye baslarken derin nefes hazir hissettiginde penisi yukaridan bayagi asagi it ve ikin esin yavas yavas ilerlesin gerildigin yerde dur AMA cikmasin.derin nefes al ikin dvm edin cnm cok rahat gidiyo oyle kasamiyosn oyle.bn hala ikinarak yapiyrm.korkacak hic busy yok inan yapinca kendin isteyeceksin sadece hirs yap cesaret ver kendine tmm
Çok teşekkür ederim insan kendiyle aynı şeyleri yaşayanları görünce hem üzülüyor hem seviniyor bu ilçaları alınca uyuşuyor değil mi bişey hissetmiyorsun yani ben bi ara benim o küçük şeyden hiç yok sandım o kadar kapalı duruyordu ki:) sonra ayna karşısında ıkındım açılmaya başladı çok sevindim ama yinede çok küçük sanki yardımlarınız için tekrar çok teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?