evet cnm BN bunu kimseye anlatamdn 5sene yasadim insallah yenersin sende bi an once..ben haydar dumenin recetesindeki haplari ve uyusturucu spreyi aldm onlarla yendim cok sukur isimleri ozeldn yazarim cnm :) Sana tafsiyem iliskiye baslarken derin nefes hazir hissettiginde penisi yukaridan bayagi asagi it ve ikin esin yavas yavas ilerlesin gerildigin yerde dur AMA cikmasin.derin nefes al ikin dvm edin cnm cok rahat gidiyo oyle kasamiyosn oyle.bn hala ikinarak yapiyrm.korkacak hic busy yok inan yapinca kendin isteyeceksin sadece hirs yap cesaret ver kendine tmm
Merhaba 1 aylık evliyim, korkularım evlenmeden 1 hafta önce başladı. Evlendiğimiz günün gecesi arttı ve eşimle birlikte olmayı denedik ama çok kötü acı hissettim ve yapamıyacağıma inandım eşimin anlayışıyla ertesi güne kalmasını istedim kabul etti fakat o günden sonraki her denememizde yapamıyorum o acıya o şeyin bana gireceğine inanmıyorum :) bende öyle bi yer yok diyorum o günden bügüne birlikte olamadık. Eşim ne kadar anlayışlı olduysa da artık aklımdan çıkmıyor. Yalnız kaldığımda sadece bu konuyu düşünüyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. 27 yaşındayım daha bügüne kadar aynada kendime dahi bakmadım bu korkuyu yenmemde yardımcı olursanız sevinirim.
En azından bir kerede olsa bu tedirginliği korkuyu atlatmak istiyorumyardımlarınızı bekliyorum.
mrb cnm yeni gordum kusura bakma :) bnde senin gibiydim herkesten farklıymışım gibi orası duvarmış gibi duşunurdum ama çok rahat aldım senin daha yeniymşte inşallah bi an once yenersin bn nasıl yaptığımı özelden atarım tmm sende dene belki basarrsın o şekildeMerhaba 1 aylık evliyim, korkularım evlenmeden 1 hafta önce başladı. Evlendiğimiz günün gecesi arttı ve eşimle birlikte olmayı denedik ama çok kötü acı hissettim ve yapamıyacağıma inandım eşimin anlayışıyla ertesi güne kalmasını istedim kabul etti fakat o günden sonraki her denememizde yapamıyorum o acıya o şeyin bana gireceğine inanmıyorum :) bende öyle bi yer yok diyorum o günden bügüne birlikte olamadık. Eşim ne kadar anlayışlı olduysa da artık aklımdan çıkmıyor. Yalnız kaldığımda sadece bu konuyu düşünüyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. 27 yaşındayım daha bügüne kadar aynada kendime dahi bakmadım bu korkuyu yenmemde yardımcı olursanız sevinirim.
En azından bir kerede olsa bu tedirginliği korkuyu atlatmak istiyorumyardımlarınızı bekliyorum.
ozeldn yazdım cnm inşallah kurtulursun bi an once :)hapların ismini bana da yazar mısınız?
merhaba tavsiye için teşekürler fakat haydar dümenin reçetesini nerden bulabilirimanlaşıln pek kimsenn yardıma ihtiyacı yok..bnm gibi bu sorunu yasayan herkes buderttn kurtulsun istemiştim
merhaba tavsiye için teşekürler fakat haydar dümenin reçetesini nerden bulabilirim
eml beni cok yakmisti hatta bi kac gun gecmemisti uyusturmamistida.ama sprey biraz yakiyo hemen geciyo uyusturuyo Ben sadece spreyle yendim krem falan kullanmadimtşkler bişi danışmak istiyorum size emla tegadem diye sprey yakar dediler gerçekten yakıyo mu
bende parmak egzersizi yapamamıştım sadece kas gevşetici hap ve uyuşturucu spreyle yendim.sizinde benim gibi bian önce kurtulmanızı istiyorum
mrb. forumda yeniyim 2 yıllık evliyim bende bu dertle uğraşıyorum, parmak egzersizi yapmak istemyorumcesaretim de yok yapmaya benim sadece ilk gün oldu , ne olduğunuda anlamadım ama canım yandı tam ilişki deil tabii ama yarıya kadar girdi.daha sonra hiç bi şekilde bişi denemedim, penisin vajinaya değmesinde bile çığlık atıyorum kasılıyorum.doktorada gitmedim erteliye erteliye zaman aktı gitti. ne yapacağımı bilmiyorum.haydar dümen reçetesini denemek istiyorum.orası uyuşursa belki en azından panik halim olmaz.özelden detaylı anlatmanızı rica ediyoum
Amin canim spreyl ve haplarla dene istersen belki o sekilde yapabilirsin Ben hic egzersiz yapmadan onlarla yendim sen daha rahat alirsinkızlar merhaba bende 2 yıllık evliyim ve hala vajinismusla savaşıyorum yalnız ben parmak egzersizi yapabiliyorum hatta penis boyutunda dilatör bile aldım onuda yapabiliyorum ama eşimle denemeye cesaretim yok bende uyuşturucu krem ile deneyeceğim çünkü penis boyutundaki aparatı krem sayesinde alıyorum hepimize Allah yardım etsin yaşamayan bilmez bu sıkıntıyı evliliğimden bişey anlamadım hep kafamda bu dert Rabbim yardım etsin hepimize
Amin canim spreyl ve haplarla dene istersen belki o sekilde yapabilirsin Ben hic egzersiz yapmadan onlarla yendim sen daha rahat alirsin
5 sende sonra Bu arada hic bir sey yapamamistm evli ve bakireydim insallah sende yenersin bi an oncedenicem canım inşallah sen ne kadar zaman sonra yendin
sprey zarıda mı uyışturuyor çünkü ben zara kadar alabiliyorum zarın yırtıldıgı anı düşündüğümde çok korkuyorum tek korkum o bilgin için teşekkürler canımeml beni cok yakmisti hatta bi kac gun gecmemisti uyusturmamistida.ama sprey biraz yakiyo hemen geciyo uyusturuyo Ben sadece spreyle yendim krem falan kullanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?