icine sikabilirsen uyusturur cnm bnm sadece girisi uyustuurmustu bende senin gibiydim korkacak bisey yok inanki sadece cok hafif sizi okdr oda ilk oldugu icin kendini kasmandan olur rahat ol iyi seyler dusunsprey zarıda mı uyışturuyor çünkü ben zara kadar alabiliyorum zarın yırtıldıgı anı düşündüğümde çok korkuyorum tek korkum o bilgin için teşekkürler canım
inşallah canım ya çok strese griyorum eşim askerde bide izne gelecek yapamazsam yine rezil olurum dua et nolur kulun kula duası kabul olurmuşicine sikabilirsen uyusturur cnm bnm sadece girisi uyustuurmustu bende senin gibiydim korkacak bisey yok inanki sadece cok hafif sizi okdr oda ilk oldugu icin kendini kasmandan olur rahat ol iyi seyler dusun
dualarım seninle cnm inşallah kabul olur.spreyi bol sık d e rin nefes ve ıkın eşin ilerlesin sende sabret biraz canın yansada sık dişini ben öyle yaptım sabrettm ve oldu.oeası acımıyo zaten biz oyle hissediyoruz rahat bırak kendini tmm.rezil olacak bişeyde yok cnm sen kotu bşy yapmıyosun oyle duşunme hastalık bu ve yeneceksin inşallah :) hadi iyi haberlerini bekliyoruminşallah canım ya çok strese griyorum eşim askerde bide izne gelecek yapamazsam yine rezil olurum dua et nolur kulun kula duası kabul olurmuş
mrb canim yenmis olmana sevindimbebeginde hayirli olsun bende simdi bebek dusunuyorum Allah'im nasib eder insallah :)İnsan bu vajinismusu yaşarken herşeyi içine atıyor.En yakınına dahi anlatamıyosunHep güvensiz,korkak oluyor.Herkesin rahatça yaptığı bu şeyi ben niye yapamıyorum diyor.Ama halledilyor gerçekten inanın ben bunu gördümm!!!
Ozeldn yazdim cnm insallah faydasi olurBende egzersiz yapmayı deniyorum ıkınınca açıldığını görüyorum ama parmağımı değdirdiğim anda kendimden korkuyorum. Ne yapabilirim artık içime ata ata içimde fırtınaşar oluştu yardım edin(
Ben reçetedeki spreyi bulamadım spreyi genelde dişçiler kullanıyormuş buna benzer bir sprey var kullansam sıkıntı olur mu acaba
Özür dileyerek soruyorum parmak egzersizi diyorsunuz ,bekarete zarar olmiyor mu?Evet düşününce sıkıntı verici durum ,acil sifalar dilerim.
Mrb 3 aylık evliyim ve hala esimle cinsel birleşme olmadı napicagimi bilmiyorum uyku hapi uyuşturucu krem denedim olmadı bana yardim edermisinmrb cnm yeni gordum kusura bakma :) bnde senin gibiydim herkesten farklıymışım gibi orası duvarmış gibi duşunurdum ama çok rahat aldım senin daha yeniymşte inşallah bi an once yenersin bn nasıl yaptığımı özelden atarım tmm sende dene belki basarrsın o şekilde
Spreyin adi nedireml beni cok yakmisti hatta bi kac gun gecmemisti uyusturmamistida.ama sprey biraz yakiyo hemen geciyo uyusturuyo Ben sadece spreyle yendim krem falan kullanmadim
ilaçların isimleri nedir acaba spreyin falanbende parmak egzersizi yapamamıştım sadece kas gevşetici hap ve uyuşturucu spreyle yendim.sizinde benim gibi bian önce kurtulmanızı istiyorum
Çok sevinirim lütfen yardim edinMrb 3 aylık evliyim ve hala esimle cinsel birleşme olmadı napicagimi bilmiyorum uyku hapi uyuşturucu krem denedim olmadı bana yardim edermisin
Spreyin adini ozelden yazarmsinizdualarım seninle cnm inşallah kabul olur.spreyi bol sık d e rin nefes ve ıkın eşin ilerlesin sende sabret biraz canın yansada sık dişini ben öyle yaptım sabrettm ve oldu.oeası acımıyo zaten biz oyle hissediyoruz rahat bırak kendini tmm.rezil olacak bişeyde yok cnm sen kotu bşy yapmıyosun oyle duşunme hastalık bu ve yeneceksin inşallah :) hadi iyi haberlerini bekliyorum
Nasıl bi tedavi uyguladı bana da anlatirmisiniz ben egzersiz yapamiyorumBen de kendi kendime denedim ama cesaretim yoktu canım çok yanıyordu.Sonradan özel bir kadın doğumcu cinsel terapistten yardım aldım, toplam 4 kere gittim.Çok farklı yöntemleri var parmak falan diil.Boşuna o kadar kendi kendime dert etmişim dedim.Allah şükür hallettim ve sonradan hamile bile kaldım ve bir oğlum varçokm mutluyum hamdolsun.
Cnm mrb kusura bakma nete giremedim bi sure ozelden yazarim isimlerini tmm insallah faydasi olur kurtulursun sende :)Nasıl bi tedavi uyguladı bana da anlatirmisiniz ben egzersiz yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?