Vajinismus sonrası hamilelik

Doktoruma sordum bir ay daha bekle sonra devam edebilirsiniz dedi o yüzden bekliyorum ve Bi sıkıntı olmaması için sonrasında devam edebiliriz diye düşünüyorum insallah

Nasil yapiyorlar cnm Vajinal muayeneyi bende Yeni yendim vajinusnusu Vajinal muayene dendiginde korku oluyor istemeden pamuk musun nesin

Nasil yapiyorlar cnm Vajinal muayeneyi bende Yeni yendim vajinusnusu Vajinal muayene dendiginde korku oluyor istemeden pamuk musun nesin
Çatal denen bir koltuk var. Bacaklarini iki yana koyuyorsun oyle uzaniyorsun. Vajinal ultrason çubuğuna kondom takıp kayganlastirici sürüyorlar. Hiç farketmiyorsun bile. Orta boy bir havuç kalınlığında. Penisten cok cok ince yani. Parmaklarini sokup eliyle muayene edebilir. O da hiç acımıyor. Bir de smear testi var. Spekulum diye bir aleti icine sokup genişletiyor ve rahim agzini görüyor. Bunda da sıfır acı. Bana kayganlastirici olmadan yaptılar bunu. Bir damla bile acı olmadi. Her sey o kadar kolay ki. Tabi doktor da cok onemli. Vajinismus atlattim dersen daha dikkatli davranır.

Teşekkür Ederim Canımm insan Ister Istemez Kasiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…