- Konu Sahibi Karacatiii
-
ben regl oldum bu sabah, sen gelişmeleri yaz burdanOluyor o normaldir yanlış yapmıyorsun.
Benim de bitti üçten devam edicem bakalım, yazarım tabii.ben regl oldum bu sabah, sen gelişmeleri yaz burdan
Korkmana gerek yok bende aynen senin gibiydim 4 aylık evliyim daha eşimle yeni birliktelik yaşadım ama bende hala penis tam girmiyo ama doktora gittim vajinal ultrason yaptı bende kasiyordum kendimi ama hiç ağrım falan olmadı nefes al ver dedi doktor korkacak bişey yok şu an bende kuruluk var sadece Allah'a şükür yendimMerhaba arkadaşlar vajinismus rahatsızlığım vardı . Ve dilatör set ile kendi kendime evde yendim hepsini rahat yapıyorum hatta direk 4u yapıyorum . İliskimde de sıkıntı yok . Sorum şu ki daha vajinal ultrasonografi ile muayne olmadım bebek istiyoruz . Kendimi kasmaktan çok korkuyorum vajinismus sonrası benim ile aynı durumu yaşayan oldu mu
Selam canim etiketlemissin hic cektirmedim canim seneye türkiye izine gelince Fulyada cektircem allahin izniyle korkuyorum ama sen korkma insallah güzel geccek kanallar tikaliysa acilcak klomeni kullandim ama 3 kez tutmadi malesef canim eger tikali tüp varsa acilir ve klomende yardimci olabilir baska skntin yoksa ins hersey güzel olcak❤Arkadaşlar merhaba Perşembe günü rahim filmi cektiriyorim klomen e başlamadan önce doktorum rahim filmi önerdi aranızda çektiren var mi @happyMutlu E elsa83Mehrii34 melikelerce
Aslında önce klomen veriyolarmis daha sonra hsg yapıyorlarmis ama benim doktorum önce hsg çektir daha sonra ilaç tedavisine başlayalim dedi bana da daha mantıklı geldi haberdar ederimSelam canim etiketlemissin hic cektirmedim canim seneye türkiye izine gelince Fulyada cektircem allahin izniyle korkuyorum ama sen korkma insallah güzel geccek kanallar tikaliysa acilcak klomeni kullandim ama 3 kez tutmadi malesef canim eger tikali tüp varsa acilir ve klomende yardimci olabilir baska skntin yoksa ins hersey güzel olcak❤banada yaz nasil gecti diye cok merak ediyorum
Aynen doktorun daha mantikli konusmus banada öyle geldi icini ferah tut haber et beklyrmAslında önce klomen veriyolarmis daha sonra hsg yapıyorlarmis ama benim doktorum önce hsg çektir daha sonra ilaç tedavisine başlayalim dedi bana da daha mantıklı geldi haberdar ederim
Bence tıkanıklık var gibi hissediyorum çünkü karnıma baktigimda aşırı belli oluyor yumurtalıklarım ve şiş duruyo sizin öyle miAynen doktorun daha mantikli konusmus banada öyle geldi icini ferah tut haber et beklyrm
Walla canim tikaniklik varmi bilmiyorum film cekilmedgm sürece de ögrenmem mümkün degil, ama senin dediigin gibi bir şişlik yok yumurtalikda benim ,seninki dişdan bakincami şişlik belli oluyor tam olarak anlayamadim ,ilk defa duydum öyle bisey fitik felan olmasin? Şişlik diyince o aklima geldiBence tıkanıklık var gibi hissediyorum çünkü karnıma baktigimda aşırı belli oluyor yumurtalıklarım ve şiş duruyo sizin öyle mi
Evet dışardan bakınca şişlik belli oluyor ama bilmiyorum ki inşallah bir sıkıntıcikmaz yurt dışında rahim filmi çekilmiyor muWalla canim tikaniklik varmi bilmiyorum film cekilmedgm sürece de ögrenmem mümkün degil, ama senin dediigin gibi bir şişlik yok yumurtalikda benim ,seninki dişdan bakincami şişlik belli oluyor tam olarak anlayamadim ,ilk defa duydum öyle bisey fitik felan olmasin? Şişlik diyince o aklima gel
Belki sana öyle geliyodur canim ama doktora görün yinede giderken söyle, cekiliyorda beni yollamiyorlar resmen yabancilarin nufüsnü azaltmaya calisiyolar dogurganligi engellemeye mi calisiolar anlamadim gercekten 3 yildir ugrasiyorum ergenlgmdede adet düzenszlgi pko vardi ama bukadar degldi evlenince dahada bir artti cok gec kaldim tedaviye türkiyedeki doktorum sayesinde adetim düzene girdi sirada Hsg cekilmedeEvet dışardan bakınca şişlik belli oluyor ama bilmiyorum ki inşallah bir sıkıntıcikmaz yurt dışında rahim filmi çekilmiyor mu
İnşallah bana öyle geliyordur en azından içim rahat edecek ve tedaviye ona göre başlarım diye düşünüyorum çok heyecanlıyım.benim de son aylarda adetlerim iyice düzensiz olmuştu bende pkodan şüphelendim yok dediler. Bence sende bir yolunu bulup cektirmelisinBelki sana öyle geliyodur canim ama doktora görün yinede giderken söyle, cekiliyorda beni yollamiyorlar resmen yabancilarin nufüsnü azaltmaya calisiyolar dogurganligi engellemeye mi calisiolar anlamadim gercekten 3 yildir ugrasiyorum ergenlgmdede adet düzenszlgi pko vardi ama bukadar degldi evlenince dahada bir artti cok gec kaldim tedaviye türkiyedeki doktorum sayesinde adetim düzene girdi sirada Hsg cekilmede
Ben suan cocuk olaylarina ara verdim esimin baska hastaligindan ötürü. Seneye bahceci klinikde muayene olucam ve zaten hsg şart koşacaklar bana onun icin öyle ilerlemeyi düsnyrm ardindan gerekirse aşilama yaptircagimİnşallah bana öyle geliyordur en azından içim rahat edecek ve tedaviye ona göre başlarım diye düşünüyorum çok heyecanlıyım.benim de son aylarda adetlerim iyice düzensiz olmuştu bende pkodan şüphelendim yok dediler. Bence sende bir yolunu bulup cektirmelisin
Bende öyle düşünüyorum artık iki yıl oluyor benimde en azından zaman kaybetmemiş olurum diye düşünüyorumBen suan cocuk olaylarina ara verdim esimin baska hastaligindan ötürü. Seneye bahceci klinikde muayene olucam ve zaten hsg şart koşacaklar bana onun icin öyle ilerlemeyi düsnyrm ardindan gerekirse aşilama yaptircagim
Hakkimizda hayirlisi olsunBende öyle düşünüyorum artık iki yıl oluyor benimde en azından zaman kaybetmemiş olurum diye düşünüyorum
Ben bebek konusunu erteledim canikolarim :) bi süre yoktum yine bi süre kaybolcagim kafaniza takmayin burdan da uzak durun burda mutlu hikayelerle karsilasmaniz zor hep bir mücadele icindeyiz. Kafanizi dagitin bosverin nasip bizimledir bir gün olucak..Merhaba arkadaslar dün hsg cektirdim ve sağ tupum tikaliymis açıldı . Rahmim çok darmis siz ne durumdasiniz @happyMutluMehrii34 E elsa83 melikelerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?