Vajinismus sonrasi muayene

Siz rahim filmi cektirdinkz mi
Hayir ben yurt disindayim öyle kolay kolay cekmiyolar film burda önce baya bi skntiya sokuyolar insanlari. Ama bu vitaminler kendi basina adet düzensizlikleri, yumurta tembelligini, yumurtanin gelismesini destekleyen vitaminler türkiyedeki doktorum yazmisti omega3 , folik asit, koenzim Q10.

Merhaba arkadaşlar fıtıl kullandım ilk kez kullandıktan sonra yanma oldu sebebi nedir normal mi H a p p y yoncambenim pamuk musun nesin

2nin hepsi olmadi ama sanki ilerleme kaydettim gibi yarisindan fazlasi girdi gibi gece. Birsey sorucam, aparatlari yaparken sanki iclerden kalcana birsey batiyor yada baski yapiyor gibi bir his oluyor muydu sende de?
Tatlım poponda baskı hissedersin . Ama hepsinin girdiğinden ve doğru yöne soktugundan emin ol istersen ayna al karşına ama yarısi girdi diyorsun ya yarısından sonra zaten kendiliğinden ilerliyor aslında biraz kendini zorla rahat ol geçse canin yanmiycak korkma

Ben eşimle ilişkiye giremiyorum diye doktora gittiğimde doktor bakmıştı ama vajinal ultrason ne oluyor arkadaşlar bir şey mi sokuyor oraya doktor herhalde o şekilde muayene ben de olamam :/

Benim de öyleydi ordan sonra cekmeyip devam edince pıt diye bir yeri aşıp devan ediyor hissediyorsun onu. O noktadan sonra çekmeden beklet nefes alıp ver ve devam et.

Ben eşimle ilişkiye giremiyorum diye doktora gittiğimde doktor bakmıştı ama vajinal ultrason ne oluyor arkadaşlar bir şey mi sokuyor oraya doktor herhalde o şekilde muayene ben de olamam

Ben eşimle ilişkiye giremiyorum diye doktora gittiğimde doktor bakmıştı ama vajinal ultrason ne oluyor arkadaşlar bir şey mi sokuyor oraya doktor herhalde o şekilde muayene ben de olamam :/
Bende sizin gibi düşünüyordum ve çok rahat yaptım hiç canim yanmadı . Eğer dilatör setlerinin hepsini yaptıysanız ultrason aleti çok ince

Bende sizin gibi düşünüyordum ve çok rahat yaptım hiç canim yanmadı . Eğer dilatör setlerinin hepsini yaptıysanız ultrason aleti çok ince
Ben oraya dokunulmasindan bile inanılmaz irite oluyorum. Aparatlardan ikinciyi alabiliyorum. Muhtemelen o şekilde bir muayenede sorun yaşarım ama bu şu anki düşüncem tamamen normal şekilde ilişki yaşadığımda belki bu muayene de basit gelecek.

Aslında 1i yapınca diğerlerini de aynı şekilde yapmanız gerekiyor bir günde yapabilirsiniz

Aslında 1i yapınca diğerlerini de aynı şekilde yapmanız gerekiyor bir günde yapabilirsiniz
Ben de hiç dokunmadım orama, düşününce dizlerim uyuşuyordu, aparatları yapıyorum ama dokunmak yada parmakla yapmak hara acayip irite ediyor beni. 2. Aparattayım ben de yarısı girdi henüz, sizin dediğiniz o duvara geldim ve daha fazla gitmiyor ama deneyeceğim sürekli tabi.

Parmakla ben de kesinlikle yapamam aşırı irite oluyorum. Ben dokunuyorum ama içine parmağımı sokamam kesinlikle. İkinciyi almak birden daha zor ama nefes alıp vererek ve takıldığın noktada geri çekmeden devam edince giriyor. Acımıyor ya da ittikce tikanmiyor. Ama ben bugün yaptım mesela yarın denedigimde yine ilk seferde alamam kolaylıkla henüz o alışkanlığı kazanmadim ama en azindan o noktadan bir şeylerin geçtiğine beynimi ikna ettim. Bir de ben elime aldığımda yapamıyorum diye birakmamaya çalışıyorum önceden yarisinda kaldığında sonra denerim diye bıraktığım oluyordu ama en son karar aldigimdan beri başlarken yapmadan birakmiycam diye kendimi şartlıyorum. Bu da önemli etken bence.

Kesinlikle öyle kendini rahat bırak ama peste etme aslında önce parmağınla biraz içerisini kesfetsen daha kolay aparatları yapmak iceriyi bilmeden aparatlarla korkabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…