Vajinismus sonrasi muayene

Öyle olmuyor maalesef. Büyüklüklerinden olsa gerek psikolojik olarak etkileniliyor herhalde geçmiyor gibi geliyor.
Hepsi aynı aslında hic acı vermiyor ama şöyle bir durum var parmak egzersizi ile içeriyi tam olarak anlamadığıbiz için korkarak yapıyorsunuzdur bence biraz parmağınızı yarisina gelecek şekilde çalışın daha sonra korkunuz kalmayacak

Kesinlikle öyle kendini rahat bırak ama peste etme aslında önce parmağınla biraz içerisini kesfetsen daha kolay aparatları yapmak iceriyi bilmeden aparatlarla korkabilirsiniz
Mesela bana aparat parmaktan daha kolay gibi geliyor, parmağımı soktuğumu hiç düşünemiyorum bile maalesef:) neyse denemeye devam ediyorum olacak elbet

Kesinlikle öyle kendini rahat bırak ama peste etme aslında önce parmağınla biraz içerisini kesfetsen daha kolay aparatları yapmak iceriyi bilmeden aparatlarla korkabilirsiniz
Ben oraya elimi parmağımı dokunsam bu hastalığa sahip olmazdım diye düşünüyorum. Parmak sokulması konusunda ciddi bir irite söz konusu. Vajinismus olmamın sebebi bile olabilir bu durum düşüncesi bile beni itiyor.

Arkadaşlar herkes sizinle aynı durumları yaşıyor bende bakamazdim elimi dahi suremezrim parmaktan nefret ettiğim için midem bulandıgi için aparat setini aldim size parmağınızı komple hemen sokun demiyorum ama bunun normal bişey olduğunu kabullenip biraz olsa girişinu parmağınızla keşfetmeniz taraftarıyım yoksa dilatörle çok oyalanirsiniz daha çok korkarsinjz . Dilatör daha kolay ama parmakta kendi kendinizi kesfetmeniz için daha kolay oluyor ben asla yapamam derdim ama inanın hiç zor değil sadece beynimin oynadığı bir oyunmuş Perpul E elsa83

Doktor mujdegil karaca videolarını izlemenizi öneririm ve yapamam edemem diyerek zaman kaybetmeyin sonradan cok üzülürsünüz geçen zamanlarnixa yapacağınıza emin olun . Kendinize güvenin küçücük çocuklar bunu yapıyor ve bunun doğal bişey olduğunu kendinize beyninize kabul ettirin

Durumunuz nedir kızlar E elsa83 Perpul

Buraya aktif olarak yazamasam da sürekli okuyorum, ben de tedavi sürecindeyim. Değil vajinama bir şey girmesi fikri kendim bile dokunamıyordum, yaklaşık 9 seans cinsel terapistle çalıştım çok yavaş ilerliyordum ve parmak egzersizleri yaptık. Sadece bir parmak yapabiliyordum. Sonrasında hem maddi yönden hem de tedavinin yavaş ilerlemesi yüzünden psikolojik olarak çok yoruldum. Bıraktım. O esnada kendi kendime çözüm yolları aradım ve burayı keşfettim. Hiç görmediğim kadınların muhteşem destekleri sayesinde cesaret buldum ve dilatör seti aldım. Kendi kendime 3'e kadar geldim ama 4'ü hiç yapamadım. O esnada ailemde bir kayıp yaşadım. Hastalık, cenaze, yas derken artık psikolojik olarak tamamen tükendim. Kendi kendime yapabilecek enerjim ve cesaretim kalmamıştı. Tüm bu süre içerisinde eşimin desteği olmasa belki tedaviye devam etmeyi düşünmezdim bile. O hep bunun tedavisi olduğuna, çözülebilir bir durum olduğuna ve kendimi ne zaman hazır hissedersem o zaman birlikte tedavi yoluna gidebileceğimizi söyledi. Hepimiz biliyoruz ki vajinismus çok ağır bir yük ve eşim bu yükü benimle hep paylaştı. Desteği olmasaydı ben bu yükün altında ezilirdim. Şimdi doktorla çalışıyorum. Dün 4. seansım bitti, haftaya son seansıma gideceğim. Şu an 4. boy dilatörü alabiliyorum ve doktorla çalışırken kullandığımız doktorun verdiği dilatörlerin boyu ve çapları bizim internetten aldığımız dilatörden biraz daha büyük. Yani şu an aslında hepimizin yaptığı en büyük boydan bile biraz daha büyüğünü alabiliyorum, tabi biraz daha çalışmam lazım. Çok heyecanlıyım, içimde bir yerde hâlâ ya yapamazsam düşüncesi hep vardı ama şimdi gerçekten yapabileceğime inanıyorum çünkü yapabiliyorum. Doktorum ilişki onayı verene kadar bu boyla çalışacağım. İnanılmaz kasılmalarım, titremelerim, ağlama krizlerim oldu. Vajina girişim kapı duvardı resmen. İnancımı yitirdiğim yerde burada bana destek olan, mesajlarıma cevap veren herkese çok teşekkür ederim. O kadar mahrem bir konu ki kimseyle konuşup dertleşemezken herkes dert ortağım gibi oldu burada. Yolun sonuna geldim inşallah. Aşırı mutluyum, heyecanlıyım. Kısa zamanda "ben de yendim" demeyi o kadar istiyorum ki.

Sen kaçıncı aparattaydın? Ben gitmedi mi geri çekip tekrar baştan yapmaya çalşıyorum.
İkinciyi yapıp regl oldum ucuncuyu denemeye basliycam ama ben her seferinde bastan deneyerek gidiyorum hepsini.
İİste o sekilde yapma geri çekme takildigin yerde beklet nefes al ver kac dakika oldugu önemli değil bekle ama geri çekme ben de once geri cekiyordum o zaman yapılmıyor.

ikincinin tamamen hepsini yapab,ldin mi sonuna kadar?

ikincinin tamamen hepsini yapab,ldin mi sonuna kadar?
Yaptım. İlkini yaptıktan sonra ikinciyi denedim senin gibi yarısından sonra girmemişti ertesi gün yine denedim oldu. Dediğim şekilde yaptım geçmediği yerde çekmeden bekledim sonra hafif hafif ittim pıt diye bir yeri aşıyor ordan sonra herhangi bir şey hissetmeden ilerliyor zaten. Ben ilk başta yarısından sonra acıyor diye ilkini bile sokamiyordum.

peki ittirirken, kalça tarafına doğru bir şey giriyormuş gibi hissediyor musun? Ben 2yi ittirdikçe sanki kalçama içten birşey batıyormuş gibi bir his oluyor, yanlış mı yapıyorum acaba?

peki ittirirken, kalça tarafına doğru bir şey giriyormuş gibi hissediyor musun? Ben 2yi ittirdikçe sanki kalçama içten birşey batıyormuş gibi bir his oluyor, yanlış mı yapıyorum acaba?
Oluyor o normaldir yanlış yapmıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…