Kendi kendime aparat ta alsam yenmek zaman alır diye düşünüyorum kliniğe gitmek kesin çözüm sanki ondada çok para vermem laizm kararsızımCanım aparat ve öz güven kesinlikle. Ve tabiki psikolojik olarak rahatlaman gerek. Ben de yenmek istediğim de bana da o tedavi yöntemlerini anlattı arkadaşlar
Maddi durumun varsa gidebilirsin tabiki ama.orda da psikolojik destek olup aparatı egzersiz yapicaksin karar seninKendi kendime aparat ta alsam yenmek zaman alır diye düşünüyorum kliniğe gitmek kesin çözüm sanki ondada çok para vermem laizm kararsızım
3 yillik evliyim ve 22 aylik evli iken hera klinkte tedavi olan biri olarak soyluyrm herayi bulduysan iyileşmiş say kendini 1 yildir hersey yolunda dilersen mesaj at konuşalimHaklısın valla başlarına gelmediği için boş boş konuşuyorlar ben internet te Hera klinik buldum aradım çok güzel konuştu bayan 3 günde kesin çözüyoruz dedi
Ne kadar ödeme yaptınız heraya3 yillik evliyim ve 22 aylik evli iken hera klinkte tedavi olan biri olarak soyluyrm herayi bulduysan iyileşmiş say kendini 1 yildir hersey yolunda dilersen mesaj at konuşalim
Merhaba ne kadar ücret ödediniz heraya banada yardımcı olursanız sevinirim aparat sipariş verdim ins aparatla çözerim herada aparat yaptırıyormus sanırım kendim önce bı deneyim dedim3 yillik evliyim ve 22 aylik evli iken hera klinkte tedavi olan biri olarak soyluyrm herayi bulduysan iyileşmiş say kendini 1 yildir hersey yolunda dilersen mesaj at konuşalim
Aynen olucak yapabilirim de üstüne git bende aparat sipariş verdimBen dilatöre bugün ilk başladım en kücüğüyle cok zorlandım başaramadım ama pes etmicem her gün deneyeceğim
Başaracağız inşallahAynen olucak yapabilirim de üstüne git bende aparat sipariş verdim
Herada aparatla yapiliyormu bilmiyrm bnm tedsbimdr aparat kullanilmadi bana farkli teknikler uygulanfi bilincsel davranissal yontemlerle nefesimi konrrol etmek kensime dokunmak ve bir cok yontem var akupuntur hipnozMerhaba ne kadar ücret ödediniz heraya banada yardımcı olursanız sevinirim aparat sipariş verdim ins aparatla çözerim herada aparat yaptırıyormus sanırım kendim önce bı deneyim dedim
3 yillik evliyim ve 22 aylik evli iken hera klinkte tedavi olan biri olarak soyluyrm herayi bulduysan iyileşmiş say kendini 1 yildir hersey yolunda dilersen mesaj at konuşalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?