Merhaba
bende gittim ama basaramadım.su an uzatılmıs tedavi surecındeyim.doktor bey cok ilgilendi,oldukca zorladım onu ama baya ugrastı benımle.Su an egzersiz yapıyorum her gun.Zamanla hatta en kısa zamandA basarabilecegımı dusunuyorum.
doktor beye gıdersen eger eminim basarırsın cunku herkes basarıyo.ben sımdılık basaramayan 3-5 kisiden biriyim.o kadar cok kısı asmıskı bu sorunu.Eminim isabetli bir karar olur eger gıdersen.
benim durumumum negatife gitmesi birazda esımden kaynaklandı.deneyım gunu beni o kadar cok kızdırdıkı o kadar uzdukı bende guya onu cezalandırmak icin biseyleri yapmak istemedim.Ama su an daha iyiyim hergun aksatmadan egzersizleri yapıyorum.Gun gectıkce daha rahatlıyorum.İnsallah kurtulucam :)
Selam kizlar
damlasakizin yazdigi ikinci mesajdaki kisi benim. ama hala olmadi gibi geliyor. otelde iki kez giris oldu ama sonra hic deneyemedim. aparatlari aliyorum ama girisi dun aksam denedigimizde olnadi yine. bi kac kez yaptiktan sonra kocaman basardim yazacagim . herkese cook tesekkur ederim hepinizin basarisi beni umutlandirdi. tam halledeyim detayli yazacagim her seyi. life83 lutfen yipratma kendini canim sen de.
Selam kizlar
damlasakizin yazdigi ikinci mesajdaki kisi benim. ama hala olmadi gibi geliyor. otelde iki kez giris oldu ama sonra hic deneyemedim. aparatlari aliyorum ama girisi dun aksam denedigimizde olnadi yine. bi kac kez yaptiktan sonra kocaman basardim yazacagim . herkese cook tesekkur ederim hepinizin basarisi beni umutlandirdi. tam halledeyim detayli yazacagim her seyi. life83 lutfen yipratma kendini canim sen de.
otelde 2 kez giriş oldu demen başardığın anlamına gelir.devamı sadece alıştırmaya bağlı. eve döndükten sonra 20 gün büyük boy aparatla çalışmanı söylemiştir dr.sana da,ordaki kaslara egzersiz olacak bu şekilde.her deneyimden önce de kayganlaştırıcı sürerek aparatla alıştırma yap,kaslar biraz gevşesin,hemen ardından p..s ile deneyin.
Evet ben zaten basaramadim demedim ama bu sorunu su an icin tam olarak halledemedim. murat hocanin destegiyle vajinismusu yendim ama genital yapimda biraz farklilik oldugu icin ve esimde tahteravalli etkisi olustugu icin girislerde sorun oluyor. ama bu sorunu da halledecegiz neleri hallettik degil mi:) murat hoca sagolsun isi bitmesine ragmen hala destegini cekmiyor. bir onceki mesajimin yanlis anlasilmasini istemem. murat hocanin tedavisi ile ilgili bir sorun yasamadim. murat hoca beni olmasi gereken noktaya getirdi. suan top bizde artik
erkekelr için ilaç var biliyosundur,içinin rahat etmrsi sıcağı sıcağına bu durumu halletmek giriş çıkışları sağlamak için 1 veya 2 kez kullanabilir eşin bunu,o şekilde birlikte olabilir,daha sonra bir uzmandan eşin için destek alabilirsin ben de aynını yaşadım ve yaşıyorum çünkü.eşimde devam ediyo o sorun,bir psikoloğa gidelim diyorum benimki henüz ikna olmuş değil.bakalım.ilaçalrla denedik hep,o şekilde birleşme yaşayabildik.kolay değil tabi onlar açısından da,onca zaman istenmediklerini düşünüp birden normal karı-koca hayatına geçiş yapmak.[/QUOTE
sagol canim ne guzel hem siz hem de murat bey hep yanimda. bugun o ilaclardan destek alacagiz. Aparatlari denerken sorun yasamiyorum hic korkum da yok. genital problemim ic dudaklarin vajen girisinde yapisik gibi durmasi onlari ayirmam gerekiyor baslangicta bu birax sikinti yaratiyor sadece.
is yerinde inanilmaz stresliyim murat hocaya da bu stresle gittim. dondum ayni seyler. iki gun rapor aldim ama kurtulamadim. tum gun mudurler aradi durdubedenim biraz yiprandi. ama ben yine nese dolu gunlerime donecegim. cok sagolun hepiniz
Merhaba
bende gittim ama basaramadım.su an uzatılmıs tedavi surecındeyim.doktor bey cok ilgilendi,oldukca zorladım onu ama baya ugrastı benımle.Su an egzersiz yapıyorum her gun.Zamanla hatta en kısa zamandA basarabilecegımı dusunuyorum.
doktor beye gıdersen eger eminim basarırsın cunku herkes basarıyo.ben sımdılık basaramayan 3-5 kisiden biriyim.o kadar cok kısı asmıskı bu sorunu.Eminim isabetli bir karar olur eger gıdersen.
benim durumumum negatife gitmesi birazda esımden kaynaklandı.deneyım gunu beni o kadar cok kızdırdıkı o kadar uzdukı bende guya onu cezalandırmak icin biseyleri yapmak istemedim.Ama su an daha iyiyim hergun aksatmadan egzersizleri yapıyorum.Gun gectıkce daha rahatlıyorum.İnsallah kurtulucam :)
arkadaslar dr. murat ulusoy un muayenehanesıne gıdenler bızlere bılgı verebılırmı?
nerede,
ucret ne,
eşlimi gıdılıyor,
tedavıyı nerede nasıl yapıyor?
bunlar ıle ılgı bılgı verırmısınız,artık cok sıkıldım,bu dertten, her defasında olacak dıyorum ama olmuyor.
ılgınıze tesekkurler..
Canım bu soruların için bence doktor beyi telefonla ara yada mail at.
sızden bazı bılgılerı aldıktan sonra aramanın daha ıyı olacagını dusundum.
merhaba hanımlar ben aranıza cok yenı katıldım 24 yasındayım 4aylık evlıyım malesef aynı sorunu yasıyorum kızlık zarım bozuldu ama o gece cok acı cektım ve sonrasında olmadı yapamadım uzun zamandır yazılarınızı okuyorum gercekten cok cesaret verıcısınız sızın talımatlarınızla parmak egzersızlerıne basladım gayet ıyı gıdıyor es parmagının bırıncısındeyım bugun ılk defa kendı parmagımda ıkıncıye basladım gayet ıyı gectı Allah ızın verırse hepımız basarıcaz cok umutsuz oldugum bıanda sızınle karsılastım eger yardımcı olursanız cok sevınıcem mum egzersızı nasıl yapılıyor ve ne zaman baslamalıyım sızce kızlar
Selamlar Murat beyin yanından döndükten sonra egzersizlerde hiç sorun olmuyor. Adet oncesi iki kez denedik oldu adet sonrası da aparatta sıkıntı olmuyor ama benim eşimde sertlik devam etmiyor sanırım şimdi o stres yapıyor. İki kez L.....a diye bı ilaç var onu kullandık ilacı kullanınca girişte sorun kalmıyor ama esim sonrasında çok şiddetli bas ağrısı çekiyor sanırım ilacın yan etkisi. Aparati 8 gün daha kullanacağım sonra bitiyor onunla isim :) esimdeki sorunu nasıl aşacağımızı düşünüyorum şimdi başka sorun kalmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?