vajinismus ve 2. evlilik

benzeyneppp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2021
2
0
1
41
Merhabalar, yaklaşık 10 sene önce evlenip vajinismus sorunu yaşamış biriyim.eski eşim malesef bana hiç destek olmadı.Tedavi olmak istedim hep tek başıma çabaladım ve sonunda boşandım.Şimdi yıllar geçince mutlu bir evlilik hayalim oluyor ve hep korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarsam yine vajinismus sorunum evliliğimi bitirirse diye çok endişeliyim..İlk evliliğinde vajinismus sorunu yaşamış daha sonra boşanıp 2. evlilğinde daha mutlu ve bu sorunu aşmış varsa gerçekten fikirlerinizi çok merak ediyorum..

Merhabalar, yaklaşık 10 sene önce evlenip vajinismus sorunu yaşamış biriyim.eski eşim malesef bana hiç destek olmadı.Tedavi olmak istedim hep tek başıma çabaladım ve sonunda boşandım.Şimdi yıllar geçince mutlu bir evlilik hayalim oluyor ve hep korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarsam yine vajinismus sorunum evliliğimi bitirirse diye çok endişeliyim..İlk evliliğinde vajinismus sorunu yaşamış daha sonra boşanıp 2. evlilğinde daha mutlu ve bu sorunu aşmış varsa gerçekten fikirlerinizi çok merak ediyorum..
Böyle evlili bilmiyorum ama vajinismus genelde pskolojik. Bunun en iyi doktoru siz olmalısınız stres yapmayın üzüntü yapmayın herşey güzel olur☺️

Bence nişanlınızla bu durumu paylaşın ve evlenmeden ilişkiyi yaşayın bu sefer.
Benim bir tanıdıgımda aynı sizin vibi5vajinusmus nedeniyle ayrıldu eşinden ikinci evliliğinde ise gayrt güzel bir ilişkisi ve cocugu oldu :)

Diş spreyi vemcain sprey al vajina icine 2 fıs fıs sık vajinanı uyusturur bu sekilde iliskiye girebilirsin bunu sadece 2 ya da 3 kez kullanman yeterli daha sonrasinda kurtuluyorsunuz insallah

Tamamen psikolojik oldugu ıcın aslında suan hala vaji mısınız bılemezsınız. Sız evlenin olmazsa hemen destek alın. Ki ilişki oladabılır. Ilk eşiniz hazırlayamamıstır sızı belkı de o donem. O yuzden kesin vajinusmusum yapamam dıye dusunmeyın rahatlatın kendınızi. Ben egzersizleri yaparak yendim. Vemcaın sprey ve dılator set ıle.

Diş spreyi vemcain sprey al vajina icine 2 fıs fıs sık vajinanı uyusturur bu sekilde iliskiye girebilirsin bunu sadece 2 ya da 3 kez kullanman yeterli daha sonrasinda kurtuluyorsunuz insallah
Vajina içine nasıl sıkılıyor acaba? Dudaklara dıştan sıkmak yeterli olmuyor mu?

Back
X