Vajinismus ve isteksizlik

Vemcaine spreyi kullanırken kanamanız oldu mu acaba ? Bende kanama oldu

İnsanın içini rahatlatan bi yorum yapmışsınız bende 3 aylık evliyim ilişkiye giremiyorum banada destek olur musunuz çok çaresizim

İnsanın içini rahatlatan bi yorum yapmışsınız bende 3 aylık evliyim ilişkiye giremiyorum banada destek olur musunuz çok çaresizim
Selam inanın mesajınızı yeni gördüm şifreyi bile unutmuşum onunla baya uğraştım size yazmak için. Yahu üç ay nedir gayet az bence çok içinizi rahatlatın tabiki ben dediğim gibi iki sene çektim sonunda aştım dediğimde bile bir sene daha koy tam olmam için üstüne :) siz ne sanıyorsunuz herkes normal mi hayır çoğu kişi gizliyor . Bende öyleydim kendimden biliyorum herkes her şeyi normal zannediyordu en yakınlarıma beni düşünüp üzülmesinler diye hiç anlatmamıştım. Kızlar bu işin çağresi kendinizden başkasında değilll. Her yerde oturun tuvalette yalnız kalınca o meşhur egzersizleri yapın yapmak zorundasınız evet şap diye asla olmuyor üzülmeyin yavaş yavaş milim milim aylarca da olsa onu en azından yapmaya çalışın en baş mesele bu. İkincisi kendinizi aşk ve asla yalnız hissetmeyin. Bunu herkes yaşar. Bana bir doktor bunu avukat, savcı , ünlü, sanatçı, şarkıcı , doktor hatta kadın doğum doktoru demişti yaşamayan yok diye. Üzülme güçlüsün dayanıklısın tamam mı. Bunu kendine yük edip de eşine de kötü davranma evini yuvanı derli toplu tut. Eskimiş her şeyi atmakla başla işe. Çekmeceleri hep düzenle bir şeyleri at elinden çıkar. Orayı yuva yapmalısın ve eşin eve geldiğinde. Burası ne güzel yuva demeli ve sende iyi hissetmesen de iyi gibi gözükmelisin. Çünkü bu iş enerji işi de sen eşine eşin sana enerji verecek ki yavaş yavaş pozitiklikle düzelecek. Unutma eksik hissettik ama illaki her şey O İŞ değil bu hayatta kaza olur ya da kader bi şey sakat da olabiliriz Allah korusun büyük bir derdimiz yok. Geçici bu unutma yeter ki yuvanı kendini iyi et. Sana iyi gelen şeyleri yapmalısın. İşin kötüyse öncelik eşin ve evliliğin işe bir ara ver mesela evine odaklan. (Yani örnek verdim bunu) sonra bu iki işi aynı anda yapan doktorlar var Bağdat caddesi vajinusmus yaz çıkar bir çok doktor var ve inan kapısında herkes kuyruk. Araştır oraya gitmen ve parmak egzersizi yapabilmen öncelikle kendini kendin tanıman çok önemli. Orasının açık bir yol olduğunu unutma. Eğer orada acıyacak kanayacak ya da patlayacak bir şey olsaydı adet nasıl oluyorsun bunu düşün o kanlar nasıl akıyor rahimden geliyor. Bizi hep korkuttular arkadaşlarım. Parmağınızı oraya götürdüğünüzde temizlediğinizi düşünün hiç bi şey olmaz içeriye zamanında doktorlar sabun koyuyormuş. Korkmayın parmağınızı yavaşça oraya götürüp temizler gibi yapın sonra çişinizi yapın çiş bittikten sonra da hala çişinizi yapar gibi devam ederken biraz daha içeriyi temizlediğinizi düşünün çok az daha çok az daha derken orası bir yol istediğiniz kadar açılıyor rahat olun. Ama bu arada nefesinizi alın ve tutun tutarken de alt karın kasınızı sıkın sıkılaşsın kas katı olsun oradaki kasları hissedin diğer elinizle dokunun bir yandan da çiş yapar gibi yapın. Bu arada parmağınıza eczanede satılan çok basit orası için olan jellerden alın parmak içeride dans ederken ileri geri oradaki yolu hissedin yani hissedin derken korkudan zaten o anlamda değil göremiyorsunuz ya hissetme duyunuzla nasıl bir yer gibi düşünün aslında bu kadar basit . İşte olacak sonra yavaş yavaş ilişkinizde de anlayış rica ederek kontrolü siz ele alın yavaş yavaş siz deneyin içeriye almayı kontrol bende deyin öyle beklemeyin çünkü öbür türlü olmuyor en azından eşiniz de bir şeyler yapmaya çalışıyor desin. Yavaş yavaş olacak. Umarım bunu okuyan herkes için her şey çok güzel olur ve güzel hayal ettikleri günlere ışınlanırlar.

Ya valla çok ama çok teşekkür ederim yorumunuzu iki kere okudum ve o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki inanın bir anne sıcaklığı hissettim içim ferahladı Allah razı olsun tedaviye başladım bakalım hayırlısıyla inşallah o egzersizleride öğrenip dilatörleri yapmayı öğrencem tabiki endişelerim var ama korkunun ecele faydası yok ben bu işin üstüne gitmedikçe çözülecek değil o yüzden vajinismustan kaçmayıp üzerine gitmeye karar verdim benim gibi bu yoldan geçen herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah bizlerde senin gibi bu dertten kurtulur evliliğimizi kurtarırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…