Doğuma Hazırlık Vajinismus ve Normal Doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

haNzade_

(:my little prince:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
695
633
23
Merhaba hanimlar ben vajinismusken yarim iliski ile hamile kalmis biriyim dogumun iki turlusunden de cok korkuyorum ama normali de denemek istiyorum. Dogum agrisindan cok cati muayenesinden korkuyorum kasildiginda cok aci cekiliyormus. Sizlere sormak istedigim nasip olursa 4. Aydan sonra ilk olarak iliskiyi tamamen yapip vajiden kurtulup onumdeki 5 ayda korkularimi yenerek cati muayenesine ve normal doguma kendimi hazirlamak istiyorum. Sizde bu ne kadar mumkun yada imkansiz mi? fikirlerinize ihtiyacim var.. sevgiler..

Inşallah vajinismusu yenersiniz denemye geldim bi bilgim yok ama yenebilirsiniz. Bence herşey psikolojide bitiyor. Ruhen kendinizi hazır hissedip yapabileceğinize inanırsanız başarabilirsiniz.

Hayırlı doğumlar dilerim :)

Cok tesekkur ederimm insallah sizde evladiniza saglikla kavusun :)

Buyuk risk. Ben vajinusmusu atlattiktan 1 bucuk sene sonra hamile kaldim bana bile psikolojik danismanim normal dogum yapamazsın vajinusmus tekrarlayabilir dedi ki sen daha yenmemişsin nasil dogum yapacaksın bu sekilde ? Ki doktorun vajinusmus olduğunu biliyorsa buna kesinlikle müsade etmez.

Hamile bir kadina boyle sert bir yorum yapmaya gerek yok. Sezaryen olacagim rahat olun

Hamile bir kadina boyle sert bir yorum yapmaya gerek yok. Sezaryen olacagim rahat olun
Sizi elestirmek icin yorum yapmadım .Riskli olacağını anlatmaya çalıştım Ayrica ayni durumu yasayan biri olarak sizi cok iyi anliyorum.

Merhaba bende vajiliyim henuz aşamadım nasıl hamile kaldınız bi yaktik varmı sprem üstüne boşalınca birwz bekledim ayaklarm kaldırdm bekldm sizce bu yöntemle kalabilriiym

Merhaba arkadaşlar konuyu biraz canlandırmak istedim varmı bu durumda olup dogum yapan yoksa bekliyormusunuz zamaninj

Merhaba bende vajiliyim henuz aşamadım nasıl hamile kaldınız bi yaktik varmı sprem üstüne boşalınca birwz bekledim ayaklarm kaldırdm bekldm sizce bu yöntemle kalabilriiym
Penisi biraz da olsa alabiliyorsaniz biraz iceri bosalmasi hamile kalmaniz icin yeter gerisi Allaha kalmis insallah olur. Bende tam iliski olmadan hamile kaldim bi sure bacaklarim havada yattim ve hemen dus almadim. Birde yumurtlama gununu bilmeniz cok onemli

Merhaba arkadaşlar konuyu biraz canlandırmak istedim varmı bu durumda olup dogum yapan yoksa bekliyormusunuz zamaninj
Ben normal dogum icin gun sayiyorum:) yarim iliskiyle hamile kalip 7. Ay civarında vajinismusu yendim

Merhaba ağıstos itibariyle vajiyi yendim:)ama hala hamile kalamıyorum eşimin sperm sayısı düşük aşılama yada tüp bebek olacak sanırım işte kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…