• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji VAJİNİSMUS VE RAHİM FİLMİ

yesu1453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
3
Arkadaşlar selam uzun süredir vajinismus illetiyle uğraşıyorum kısmı birleşme oluyor bizde ancak şöyle bir durum var kısmı birleşme esnasında boşalma olduğunda dahi gebelik oluşmadı ve zaman ilerliyor yaş faktörüde var şuan tedavim deval ediyor ancak rahim filmi istedi doktor ancak hymen bir kısmı yırtılmış bri kısmı duruyor gibi bi durumdan söz etti doktorum bu durumda rahim filmi çekilir mi zaten anestezi altında çektiricem ama bu durum hsg ye engel olur mu etik olarak yaparlar mı bilemedim konu hakkında bilgisi yada fıkri olan var mı ?

Arkadaşlar selam uzun süredir vajinismus illetiyle uğraşıyorum kısmı birleşme oluyor bizde ancak şöyle bir durum var kısmı birleşme esnasında boşalma olduğunda dahi gebelik oluşmadı ve zaman ilerliyor yaş faktörüde var şuan tedavim deval ediyor ancak rahim filmi istedi doktor ancak hymen bir kısmı yırtılmış bri kısmı duruyor gibi bi durumdan söz etti doktorum bu durumda rahim filmi çekilir mi zaten anestezi altında çektiricem ama bu durum hsg ye engel olur mu etik olarak yaparlar mı bilemedim konu hakkında bilgisi yada fıkri olan var mı ?
Dilatör alın çok faydasını göreceksiniz 4 ay çektim ben de ve o geçen 4 aya bile üzülüyorum boşa geçmiş hiçbir şey yokmuş meğer trendylda var altındaki yorumları okuyun mutlaka

Sorunuza cevap olmadı ama yazmak istedim

Bende öyleyim dilatöru aldım aama alamadım icine ,ama uzun uğraşlar sonucunda eşim penisi alıyor,ve içine boşalıyor merak ediyorum vajinismus olup hamile kalan varmı acaba

Bence vajinismus tedavisi yapan iyi bir doktora git ve bununla ilgili fikir al onların bakış açısı tedavi yöntemleri çok iyi. Kızlık zarıyla ilgisi olmayabiliyor bede bu hastalığı 1 hafta kadar önce yendim 7 kez penis girişi oldu ve hala kızlık zarı bozulmadı. Yapacakları rahim filmi engel olmayabilir. Tedavim bittikten sonra vajinal muayene bile yaptırdım alttan kamera ile bakıldı ve yine zar falan bozulmadı. Dediğim gibi doktor araştırması yap ve iyi bir doktora gidip muayene olmanı tavsiye ederim inşallah bir an önce kurtulursun.

Back
X