Vajinismus Yardım

pamuk15639

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
3
1
1
40
Herkese merhaba. 3 yıllık evliyim vajinismus problemimiz vardı( bacak kapatma, kasma tarzında) Geçen haftalarda vemcaine ile denedik ve oldu. Ama sonraki denememizde onsuz denedik yapamadık, sonra yine vemcaine sıktık o da pek etki etmedi çok yanma, ağrı hissettim. Baya bi uğraşla yine yapabildik. Eşim her seferinde vemcaine ile mi yapacağız diye sorun ediyor. Ve şöyle bi problem oldu 2 seferdir yapabilsek de eşim boşalmıyor bu da bi problem. Korunmuyoruz hamile kalırsam vemcaineden dolayı bi zarar olur mu korkusu da var. Bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Bir kere cinsellik olduysa vajinismusu atlatma aşamasındasınız acele etmeyin yavaş yavaş devamı gelecek. Bir de doktorlar genelde vajinismusu tamamen atlattıktan en erken 6 ay sonra çocuk öneriyorlar.

Herkese merhaba. 3 yıllık evliyim vajinismus problemimiz vardı( bacak kapatma, kasma tarzında) Geçen haftalarda vemcaine ile denedik ve oldu. Ama sonraki denememizde onsuz denedik yapamadık, sonra yine vemcaine sıktık o da pek etki etmedi çok yanma, ağrı hissettim. Baya bi uğraşla yine yapabildik. Eşim her seferinde vemcaine ile mi yapacağız diye sorun ediyor. Ve şöyle bi problem oldu 2 seferdir yapabilsek de eşim boşalmıyor bu da bi problem. Korunmuyoruz hamile kalırsam vemcaineden dolayı bi zarar olur mu korkusu da var. Bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Vemcain hamile kalmanıza bi sorun teşkil etmez. 5-6 fıstan fazla sıkmayın tek seferde.
Eşiniz boşalamıyor çünkü o da uyuşuyor muhtelemen 😂 prezervatifle deneyin. Gittikçe kolaylaşacaktır

Bende o spreyden aldım bende ayaklarımı açamıyorum sızın gıbı sprey güzel uyusturdu mu girişte duydunuz mu

Back
X