• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

userss11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
merhaba 11 aylık evliyim ve vajinismusum psikolojik olarak aşırı zorlayıcı bir süreçteyim dr tavsiyesi almak istiyorum kendime dokunabiliyorum ve birazda olsa parmak ile girişi yaptım ama tedirgin oluyorum yardımcı olma şansın var mı

merhaba 11 aylık evliyim ve vajinismusum psikolojik olarak aşırı zorlayıcı bir süreçteyim dr tavsiyesi almak istiyorum kendime dokunabiliyorum ve birazda olsa parmak ile girişi yaptım ama tedirgin oluyorum yardımcı olma şansın var mı
Doktora gitin mi hic

Merhaba kusura bakma hiç alamıyor musun dokundurmuyorsun eşine

Dilator seti almanı öneriririm. En küçük boydan baslayarak kullanabilirsin.

Canım dilatör al ve nefes egzersizleri ile yavaşça yap inan bana başka türlü olmuyor ben çok uğraştım yendim sonunda çok şükür sana tavsiyem dilatör

Yok hayır tam nasıl olduğunu da bilmiyorum yanı önce hangi doktora gidilir vs vs fikir almak istiyorum
Ben iki doktora gitim kadın doğuma önce bı fiziksel engel varmı diye, yoktu şükür, 2 hafta önce de tedavi olayım diye vajinusmus doktoruna gittim 4 saat konuşuz tek seans dedi yüksek bı Mevla söyledi sonra , dedim konuşma üzerine ise ya eve gelince gene olmasa diye gitmedim ben . Bı kaç yere daha bakicam . Bide ben dilatöru alamıyorum zorlanıyorum onda penis daha iyi inan deneyince

Herşey de okeyiz temas var sadece giriş esnasında tedirgin olup ittiriyorum
Benimde öyle vala dokunduruyirum, bende dokunuyorum, bakıyorum vajinaya yani. Afedersin penisi alıp başını vajinaya alıyorum ama giriş olmiyor orda sıkıyorum istemeden ve olmuyor

Arkadaşın dediğini gibi önce yapabileceğine inan ve yumuşak penise benzer pembe dilatör setler var 5 li boy oluyor sert plastik olandan alma ben çok zorlandım onda pembe renkli olandan al. Vemcain sprey ve anestol krem öneririm çalışma yaparken kullan. Her gün ders çalışır gibi çalış. Aksatma. Erteleme. Bi ertelersen senelerin heba olur.

Arkadaşın dediğini gibi önce yapabileceğine inan ve yumuşak penise benzer pembe dilatör setler var 5 li boy oluyor sert plastik olandan alma ben çok zorlandım onda pembe renkli olandan al. Vemcain sprey ve anestol krem öneririm çalışma yaparken kullan. Her gün ders çalışır gibi çalış. Aksatma. Erteleme. Bi ertelersen senelerin heba olur.
Aynn vala gervten öyle oluyor bide insan farkında olmadan bı bakiuorusn kaç ay olmuş benim birazda esimden dolayı sürekli ertleniyor du inşaatçı olduğu için evde çok kalamiyor du 2 aydabu evdeydi oda 15 gün falan kalıyor du regl giriyordu araya vs derken kaç ayım giti bende ilk aydan beri anlamadım tabiki böyle bı sorunun büyük birşey olduğunu, şu an arafta kalmışım ama korkmuyorum eskisi gibi ama girişte. Zorlanıyorum dedim acaba kadın doğuma gitsem doktordan rica etsem dilatöru alamaz mi bı kereliğine ne bilim öbür türlü aklıma bişi gelmiyor sanki ben tek başıma alamazmisim gibi geliyor bı kere eşime denetim o yapsın diye ama eşime guvenemedim o sabırsız olduğu için korktum pat diye içine alırsa ya diye .

Bir an önce dilator setiyle başla başka türlü geçemez tedavisi budur yapamıyorsa. Alanında uzmanlaşmış kadın doğum doktorları var araştır hangisi kafana yatarsa oraya git zaman çok çabuk geçiyor böyle devam ederse yılların heba olacak bende 6 ay sonra yendim kendim yapamadım evde alanında uzmanlaşmış kadın doğum gittiğim klinige önce kendisi yaptı evde ödev olarak yaptım çok şükür yendim çok yıpratıcı durum lütfen yılların heba etme

Kedinize dokunamıyorsanız dr nazife ergen micozkadıoğluna gidin yenin bir an önce. 1 sene kaybetmişsiniz daha da kaybetmeyin, ertelerseniz bu böyle devam eder kendiliğinden düzelmez emin olun

Back
X