Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kedinize dokunamıyorsanız dr nazife ergen micozkadıoğluna gidin yenin bir an önce. 1 sene kaybetmişsiniz daha da kaybetmeyin, ertelerseniz bu böyle devam eder kendiliğinden düzelmez emin ok
Kendime dokunabiliyorum parmağımla milim de olsa giriş yapabiliyorum benim tek sıkıntım ilerleyip devam edemiyor oluşumKedinize dokunamıyorsanız dr nazife ergen micozkadıoğluna gidin yenin bir an önce. 1 sene kaybetmişsiniz daha da kaybetmeyin, ertelerseniz bu böyle devam eder kendiliğinden düzelmez emin olun
Doktora gidin hızlıca çözülsün. Bu hastalık erteleme hastalığı, seneler geçerKendime dokunabiliyorum parmağımla milim de olsa giriş yapabiliyorum benim tek sıkıntım ilerleyip devam edemiyor oluşum
bulunduğum şehirde güvenilir bir doktor arıyorum ama bulamadım dahaDoktora gidin hızlıca çözülsün. Bu hastalık erteleme hastalığı, seneler geçer
Online da alabilirsiniz. Yazdığım doktorla bir irtibata geçin isterseniz. Vajinismus tedavileri biraz tuzlu oluyor baştan bilginiz olsun.bulunduğum şehirde güvenilir bir doktor arıyorum ama bulamadım daha
burda okuduğum kişiler kendileri çözmüşler hepbulunduğum şehirde güvenilir bir doktor arıyorum ama bulamadım daha
Bende aynısını görüyorum… bende dilatörle alıyorum ama eşimle yapamıyorum giriş oluyor ilerleme olmuyor malesef pozisyon olarakta bir kaçını denedik olmadı.. doktora da gittim dilatörlerin hepsini acısız aldığım için çok umutlandım ama olmuyor. Tavsiyesi olan var mı yazabilir mi ??burda okuduğum kişiler kendileri çözmüşler hep
Dilatörle çalışma yaparken Cem keçenin vajinismus tedavisi kitabını edindim okuduktan sonra bakış açım çok değişti ve öyle ilerleme kaydedebildim, eğer alıp okumadıysanız bence bir deneyin. İlerleme olmuyorsa bu zihninizden kaynaklı yani doğru bilgilerle doldurmanız gerek korkuları yenebilmek için..Bende aynısını görüyorum… bende dilatörle alıyorum ama eşimle yapamıyorum giriş oluyor ilerleme olmuyor malesef pozisyon olarakta bir kaçını denedik olmadı.. doktora da gittim dilatörlerin hepsini acısız aldığım için çok umutlandım ama olmuyor. Tavsiyesi olan var mı yazabilir mi ??
Merhaba ikinmayi tam nasıl yapmalıyız bunuda öğrenmek gerekli bence nasıl yapacağızİçinize alırken ıkının kaslı yapıyı geçmek öyle daha kolay oluyor ıkınırken de nefesinizi verin yavaşça
Doktora gidip neden olmadı ki kaç seans gitinizBende aynısını görüyorum… bende dilatörle alıyorum ama eşimle yapamıyorum giriş oluyor ilerleme olmuyor malesef pozisyon olarakta bir kaçını denedik olmadı.. doktora da gittim dilatörlerin hepsini acısız aldığım için çok umutlandım ama olmuyor. Tavsiyesi olan var mı yazabilir mi ??
Detayları ile yazdım canımMerhaba ikinmayi tam nasıl yapmalıyız bunuda öğrenmek gerekli bence nasıl yapacağız
Bana da yazma şansınız var mıDetayları ile yazdım canım
Canım takıldığın yer 2. Boğum yani kasların olduğu kısım bende orda takılıyordum senin gibi tek yapman gereken o kısımda eşin dursun derin nefes al 4 saniye tut nefesini verirken sal kendini yavaşça girsin inan nasıl girdiğini anlamayacaksın nefes verirken içine al yoksa böyle takılıyor yapamıyorsun gibi oluyorBende aynısını görüyorum… bende dilatörle alıyorum ama eşimle yapamıyorum giriş oluyor ilerleme olmuyor malesef pozisyon olarakta bir kaçını denedik olmadı.. doktora da gittim dilatörlerin hepsini acısız aldığım için çok umutlandım ama olmuyor. Tavsiyesi olan var mı yazabilir mi ??
Gerçekten rakamlar çok yüksek bende dilatör aldım ama olmuyor yani ilerlemiyorBen iki doktora gitim kadın doğuma önce bı fiziksel engel varmı diye, yoktu şükür, 2 hafta önce de tedavi olayım diye vajinusmus doktoruna gittim 4 saat konuşuz tek seans dedi yüksek bı Mevla söyledi sonra , dedim konuşma üzerine ise ya eve gelince gene olmasa diye gitmedim ben . Bı kaç yere daha bakicam . Bide ben dilatöru alamıyorum zorlanıyorum onda penis daha iyi inan deneyince