Vajinismus

Evliliğin sürmesini ıstıyosa sizinle gelmeliydı, sonuçta bu. Tek kişinin sorunu değil. Acı hıssı ilk girişte oluyır sonra hissetmıyosun.
O halinden memnundu tabiki tek kişiyle çözülemez ben çok korkuyorum vemcaine sprey aldım onu bile içime sokup sıkmaktan korkuyorum sanki bütün canım ordaymış gibi hissediyorum

Siz nasıl yendiniz peki biraz anlatabilirmisiniz acıyormu yada ben mi kafamda çok büyütüyorum artık anlayamıyorum bunu herkes yapıyorsa ben neden yapamıyorum

O halinden memnundu tabiki tek kişiyle çözülemez ben çok korkuyorum vemcaine sprey aldım onu bile içime sokup sıkmaktan korkuyorum sanki bütün canım ordaymış gibi hissediyorum
Spreysiz denemiştim ben jelde yeterli oluyor

İsmine bakmam laxim , uyusturmayı hşc denemedim.ztn uyusturarak yaltıgın zaman geçici çözüm gibi oluyor.
Benim için belki iyi olur diye düşündüm ilk deneme olsa inanın içim daha çok rahatlayacak belki ilki oldu diye ikinciyi cesaretlenebilirim bişey daha sormak istiyorum jel krem vajina içine sürülürmü

İlk zamanlarda sorun olmuyordu daha sonralarında sorun oldu tabiki adam geri kafalı düşünüyordu yapanlar doktorlamı yapıyor mantığındaydı
14 yıl çok uzun bir süre ygeri kafa olmayan da kabuö etmez ki üzüldüm sizin adınıza umarım yenebilirsiniz

Benim için belki iyi olur diye düşündüm ilk deneme olsa inanın içim daha çok rahatlayacak belki ilki oldu diye ikinciyi cesaretlenebilirim bişey daha sormak istiyorum jel krem vajina içine sürülürmü
Bendeki kayganlastirici jel dilatorle çalışırken jel suruyordum , vajinaya herhanfi bir zararı yok.

Bendekı bu marka

Eklentiler

• 17841.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 22
Bendekı bu marka
Banada doktor önermişti dediğini aldım aslında ben ufakda olsa bişey yaşadım o an korkudan devam edemedim sizinle paylaşmak istiyorum 14 şubatta alkol içmiştik sonrasında deneme yaptık bi anda bişey girdi ama galiba sadece baş kısmı girdi o an kendimi geri çektim keşke çekmeseydim sonra vajina bölgemi peçeteyle sildim hafif bi kan gelmişti ama bunu eski eşimle yaşamadım hayatımda şuan erkek arkadaşım var onunla yaşadım bidahada öyle bi yaklaşım olmadı

İlk zamanlarda sorun olmuyordu daha sonralarında sorun oldu tabiki adam geri kafalı düşünüyordu yapanlar doktorlamı yapıyor mantığındaydı
14 yılı kimse kabul etmez. Hiçbir evlilik böyle cinsellik olmadan yürümez

İnş yenmek istiyorum anne olmak istiyorum eksiğim şuan
E boşandım demiştin nasıl olacsk? Ben evlenmeden önce çocuklara çok düşkündüm hemen çocuk yaparım derdim ama evlendim asla çocuk istemiyorum eksik hissetmeyi çocuk olursa hissederim hatta:) şu an aşırı tam hissediyorum kendimi, böyle çok çocuk isteyenleri de görünce bende mi sorun var diyorum:) neyse en güzelleri olsun gönlünüzce

Ben de bu kadar çok isteyenlere şaşırıyorum. Eşimle baş başa yaşamak çok güzel. Çok rahatız kafamız rahat. İsteğimiz zaman tatile seyahate gidebiliyoruz. Hayat çok böyle keyifli çocuk istemiyoruz.

Cinsellik nasıl evliliğin bi temeliyse çocukda öyle meyve vermeyen bi ağaç gibi düşünün çocuk evin neşesi

Bidaha deneseniz aslında devamı gelir başı girdikten sonra derin nefes , kaslarını serbest bırak. O zaman karşı tarafın tutumuda senı etkiliyor, bu gorustugun kişiyle bu kadarını yaşamak bile bir başarı

`