Vajinismus

Çok güzel anlatmışsın arkadaşım sorun yaşayan arkadaşlar keşke kulak verse
Yok onlar tavsiye ettiklerimizi yapamıyoruz deyip kestirip atacak o zaman doktor denilince de durumum yok diyecek. Sonra da aynı konuyu yeniden açacaklar . Korkuyorsanız iç çamasırı üzerinden deneyin o bolgedekı refleksiniz azalsın dedim mesela bir kişi de deneyeyim dememiş ya da uzunca yazdıgım paragrafa doktora gidemem durumum yok denilmiş üstteki üyenin yazdığı gibi sabaha kadar da anlatsak fayda etmez .

İnsanda hırs olacak da işte onlar gidip insanlara laf anlatma derdine girsin düşünüyorum da ben o zamanlar vajinismusu araştırırken girmediğim internet sitesi araştırmadığım doktor kalmadı ama insanlar çabalamayı o kadar bırakmış ki gerçekten bence bu kadar olmamalı çok ciddi bi meseleydi benim için bu konu sonuçta sevdiğim insanla evlenmişim ya da atıyorum istediğim neden mutlu olmamız gerekirken huzursuz oluyorum ahhh ahhh

Aynen öyle ben de bu sorundan başka bir şey düşünemiyordum ve tümmm tavsiyeleri deniyordum. Sürekli araştırıyordum videolar izliyordum. Yapılmadık şey neredeyse bırakmamıştım. Bence denemeyenler ve ay benim canım tatlı vs diyenlerin yaptığı tamamen şımarıklık başka hiçbir şey değil.

14 yıldır yenmek için adım atmamış. evliliği bile bitmiş ona rağmen çözüm bulmaya calismiyor. ne deseniz bos

14 yıldır yenmek için adım atmamış. evliliği bile bitmiş ona rağmen çözüm bulmaya calismiyor. ne deseniz bos
Aynen öyle ve acı eşiğim çok düşük vs diyor şaka gibi. Bir de çocuk konusnda insan çocuk yapmayacaksa neden evlensin ki diyen insan daha cinsel ilişkiye girememiş??? Ve yeniden evlenmeyi düşünüyor??? Bu nasıl bir çelişki. Cinsel ilişkiye girmeyeceksen evlenmeye çıkıyor dediği yani kflddkskj

Çok değişik geldi bana da. Ne acısı bu kadar abarttığı anlamadım. Fizyolojik bir problem olmadığı sürece her kadın zaten yapı gereği buna yatkın. Cinsellik olmadan da evlilik yürümez yani insanlar ev arkadasligi yapmak için evlenmiyor. Kaç yasına gelmis yetiskin insanlarız kücük olsa korksa yine anlarım ama bu kadarı cok fazla. Kadın doğumda taktıkları o spekulum bile acıtmıyor cinsel ilişki mi acıtacak

Kalbinizi kırmak istemiyorum ama biraz uslubunuza dikkat ederseniz sevinirim 60 bin parayı siz çok az buluyorsunuz sanırım demekki elime para geçmemişki gidememişim kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez anladınızmı ben eski eşimin bana taktığı borçları ödedim adam alkolikdi adamın alkol parasından bana sıra gelmedi adam kumar oynadı elimdeki neyim varsa altın falan hepsi onun borcuna gitti ayrıca bu devirde kim kime 60 bin para verir siz kolay buluyor olsbilirsiniz ama ben bulamadım bende halimden memnun değilim kim ister böyle olmayı biraz empati yapmayı öğrenin bence siz yenmiş olabilirsiniz sizin adınıza sevindim ama bunu yaşayan bi insan olarak vermiş olduğunuz tepkiyede üzüldüm sizde yaşamışsanız eğer vajinusmusu karşınızdaki insanı anlamanızı beklerdim ama demekki insanlar yaşadıkları şeyi çok çabuk unutabiliyorlar takı iyileşene kadar

Çok sığ bakış açınız sabaha kadsr da anlatsam anlamazsınız
Emin olun sizde beni anlamazsanız anlamayan insanada bişey anlatılmaz iyi günler size

Cinsel ilişkiye girememiş olmam çocuk istememe engel değil dimi şuan yapamıyor olabilirim ve bi zamanlar sizlerde belki benim gibiydiniz sizlerde yaşamışsınızdır bu sorunu şimdi ne noldu sorunu çözdünüz diye karşınızdaki insanı rencide etme hakkınız yok ayıp ediyorsunuz birazcık dikkatli konuşun lütfen burda kimse kimseyi rencide etmeye hakkı yoktur burda herkes kendi derdini anlatıyor çözüm bulmaya çalışıyor sözde bayan bayanın halinden anlar derler ama nerdeeee

Böyle bir şey yaşamadım hiç zaten daha 22 yaşındayım. Amacım sizi rencide etmekten ziyade gerçekleri görmenizi sağlamak. 1 2 yıl tamam yine çok uzun ama en azından çözlmüş oluyor sizin 14 yıl olmuş. Kendinizi kötü hissetmemeniz için paranızı ve vaktinizi ayırmanız lazım. Özellikle bir çocuk ve evlilik düşünüyorsanız. 14 yıl sonunda sorununuzu çözdüğünüzde emin olun keşke çok daha önce yapsaydım diyeceksiniz

Deniycem kafama koyuyorum bugün yapıcam diyorum ama o korku yokmu beynimi Kaplamış sanki ama eninde sonunda yapıcam buna inanıyorum
Zaten korkudan kaynaklı olmuyor düşüncelerini yönetmeyi başarsan iş cozulur. Dusunki bebek kafası çıkacak kadar esnek bir organ

Umarımda böyle bişey yaşamazsanız bende sizin yaşınızda evlenmiştim 22 yaşımda ama şuan 38 yaşındayım gerçekleri görmek bu tarz konuşarak görülmüyor malesef bende istiyorum bu sorunu çözmek ama olmuyor napayım olmuyor yani ayrıca kızlık zarım komple kapalıymış bunu için özelde ameliyat oldum geçen sene onda bile 35 bin para ödedim borçla harçla şuandada tedavi olacak p parayı bulamıyorum maddi açıdan zaten sıkıntıdayım eski eşimin bana taktığı borçları ödedim kumar borçları için altınlarım gitti şimdi tedavi parasını nasıl bulayım ben

ben de evliyim zaten. eski eşinizin size yaptığı cok büyük ayıp. bence siz bu ameliyat durumundan dolayı yenmek konusunda adım atmadınız çünkü burada gördüğüm çoğu kadın bir noktada cesaretleniyor. ben asla fiyatlara az demedim fiyatlar zaten ciddi miktarda yüksek. bence nolursa olsun bir bebek istediğiniz için mücadele edin. belki şuan evlilik düşündüğünüz biri vardı o da size yardımcı olur ondan destek alarak da ilerleyebilirsiniz. size kırıcı kaba bir şey söylemek istemedim belki o şekilde anlaşılmıştır kusura bakmayın. umarım en kısa sürede bu durumdan kurtulursunuz ve bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız

Ben de sizin kalbinizi kırmak istemiyorum inanın. 60k para sizin çektiğiniz sıkıntıya kıyasla az bir para. 14 yıldır bu sorunu çekmenin yanında az. Yoksa 60knın şu ekonomide az para olduğundan değil. Ne yapıp edip kendinizi mağdur rolune sokuyorsunuz ya pes vallahi artık. Lafı nerenizden anlıyorsunuz şoklardayım. Doktordan önceki tavsiyeleri de yapmıyorsunuz ne densin size ? Hemen bi kin tutmalar falan gerçekten şaşkınlık geçirmemek elde değil.

Merhabalar
Kesinlikle bu iş psikolojik bir durum.
Önce karar vereceksin. Ben bunu çözeceğim diyeceksin. İnanacaksin ve basaracaksin, bitti...
1.Acı olacak mı? Doktor iğne yapıyor mu, işte onun kadar olacak. Arı sokmuş kadar olmaz.

2. Oraya Sosis girecek ve tosun çıkacak. Ki dünya var olduğundan beri bunu hep yaptık, yapıyoruz.

3. Eğer bakamiyorsan oraya, Yatağa uzan elini gezdir, kaşı, ovala. Biraz Krem sürün, masaj yapin aklınızdan birşeyler düşünün, planlayın yada telefondan kaydırmalı videolara baktın, ama eliniz hep orada olsun.

4. Şimdi yine elinizi tam üstüne kapatın. Nefes al ver yapın. Nefes alınca orayı sıkın, nefes verince gevşetin. Ikınır gibi serbest bırakın, dudakların gevşedigini fark edeceksin. İdrarı tutup bırakır gibi yapın.

5.Herhangi bir kayganlastirici sürüp önce bı güzel ovalayın , masaj yapın. Hatta zeytinyağı iyi bir nemlendirici sır ve gevşetir. Elinizi orada gezdirirken parmaklarınızla dudakların üzerinde gezdirin, iki dudak arasında gezdirin, hafifçe deliğe doğru götürüp gezdirin, uzunca yapın. Yavaşça tek tek parmak sokmayı deneyin, denerken iç dudaklara masaj yapın, aklınıza başka şeyler getirin.

6. Öpüşürken yaptık diyen arkadaşa, alkış. Mutlaka deneyin.

7. Kegel egzersizleri deneyin, o kasları gevşetir, rahatlatır.

8. olmadı bir de şu basit egzersizi yapın. Bir plastip top üzerine oturun. Dizleriniz yerdeyken top uzerinde sağa sola ileri geri belinizi kivirtin.

Şuraya da link bırakayım. Facebook

Bu dediklerimi yapıp yendiğimiz zaman, bir sabah kalkıp " yıl olmuş 2026, vajinismus ne yasa" diyeceksin. Hatta " eyyy vaginismus, sen kimsin, Nesin yaaa" diyeceksiniz :)

Güzel haberlerinizi bekliyoruz, şimdiden geçmiş olsun.

Konu kadının çocuk istemesi değil ki. Çocuğu ailenin temeli olarak görmesi. Her kişinin isteği farklıdır bakın kendiniz diyorsunuz. çocuk istemek ne kadsr normalse istememek de normal. Ben sadece çocuk istemeyen kişilere çocuksuz olur mu evliliğin temeli gibi söylemlerden bahsediyorum.

Ameliyat konusundan dolayı yenmek için bir adım atmadınız dediniz ya ben kızlık zarımın komple kapalı olduğunuda geçen sene öğrendim daha önce öğrenseydim zaten bunca yılı heba etmezdim işte insan başına gelince anlıyor herşeyi eski eşim benimle doktora gelseydi eğer bu sorun daha önce çözülürdü daha önce ameliyat olurdum çünkü doktorum bu ameliyatı olmazsan ilişkide yaşayamazsın dedi doğuştan komple kapalı zar bu benlik bi durum değil korku kasılma bunlar benlik sorun ama allah dan gelene herzaman razıyız

Uslubuna dikkat et etmiyorsan da yazma yorum yapma ben sana burda maddi durumumu anlatmak zorunda bile değilim ama anlamıyorsan da anlatıyorum yine anlamıyorsun ayrıca kendimi mağdur rolüne sokmuyorum direk açık açık söylüyorum maddi durumum yok diye sizin çok paranız varsa yardımcı olun o zaman bende gidip tedavimi olayım insanların sabrını zorlamak için elinden geleni yapan kişiler var birisi sizsiniz kusura bakmayın 60 bin para yolda atılmıyor siz herhalde paranın hangi zorluklar hangi şartlar altında kazanıldığını bilmeyen birisiniz lütfen bidaha benim msjımın altına yorum yapmayın istemiyorum bide bayan olacaksın ya yazık vallahi insan halinden anlamayana ne denir ki

Ne hadsiz bir yorum bu ? Ben para verecekmişim de yenecekmiş hahahah paraya gerçekten ihtiyacı olan dilenir mi ? İstersen hiç yapama hanımefendi bana ne ? Sizin iyiliğiniz için yazdığım şeyleri bilmem neyinizin neresinden anlayıp mağduru oynuyorsunuz. Eğitim seviyeniz o kadar düşük ki sizinle uğraşmaya değmez. Doktor harici bir dünya şey yazdım doktor kelimesini özellikle seçiyorsunuz. Diyelim ki başka bir hatsalığa yakalndınız ve ameliyat olmanız gerekiyor olmayacaksınız demek ki . Taşı taşa vurup ateş yakan insanlara ne anlatmaya çalışıyorum hata bende.

İnsanların şaşırdığı nokta da bu zaten 14 yılda hiç mi jinekoloğa muayene olmadınız da kızlık zarınızın kapalı olduğunu yeni öğrendiniz. Koskoca 14 yıl bir bana mı uzun geliyor liseli birinin bütün ömrü resmen bahsettiğiniz zaman dilimi.

`