- Konu Sahibi kahkulhanimm1
bu sorunu yaşayan arkadaşlarım o kadar korkarak başladım ki egzersizlere 2.5 yıllık evliyim ara ara denemelerim oldu ama sonuca ulaşamadık doktora gittim sorunun yok git eve korkma bebe yağı kullan dedi sadece özele gitmem gerekti 60 bin tedavi ücreti istediler böyle bi bütçem yok bende yılbaşjnda dilatör set aldım ilk zamanlar korktum deneyemedim bile bir süre öylece kutuda bekledi sonra araya ramazan girdi ben hep erteledim durdum bugün canıma tak etti çünkü artık anne olmak istiyorum odaya geçtim kendime bir dizi açtım onu izlerken bol bebe yağı ile dinlene dinlene yavaş yavas 1. Boyu yaptım sonra 2 denedim 2 biraz zorladı ara verdim 15 dk sonra tekrar yavas yavas 2 denedim ve 2 de oldu sevinçten ağladım resmen o kadar korkuyordum ki benim canım çok tatlıdır zaten bu zamana kadar hep bu yüzden erteledim durdum ama inanın acı yok hafif bir baskı hissi oluyor o an durup bekleyip dilatörü hiç çekmeden bekleyin sadece kas bşr süre sınra kendiliğinden açılıyor inanın şıan sevinçten ağlıyorum çünkü 1-2 bile benim için imkansızdı yavaş yabaş 3-4 denemesine başlıcam inşallah ama asla korkmayın bu gerçekten erteleme hastalığı mutlaka dilatörü deneyin asla acı yok inşallah tamamen yendiğimde burada tekrar güncellicem birbirimize dua edelim