Vajinismus

bu sorunu yaşayan arkadaşlarım o kadar korkarak başladım ki egzersizlere 2.5 yıllık evliyim ara ara denemelerim oldu ama sonuca ulaşamadık doktora gittim sorunun yok git eve korkma bebe yağı kullan dedi sadece özele gitmem gerekti 60 bin tedavi ücreti istediler böyle bi bütçem yok bende yılbaşjnda dilatör set aldım ilk zamanlar korktum deneyemedim bile bir süre öylece kutuda bekledi sonra araya ramazan girdi ben hep erteledim durdum bugün canıma tak etti çünkü artık anne olmak istiyorum odaya geçtim kendime bir dizi açtım onu izlerken bol bebe yağı ile dinlene dinlene yavaş yavas 1. Boyu yaptım sonra 2 denedim 2 biraz zorladı ara verdim 15 dk sonra tekrar yavas yavas 2 denedim ve 2 de oldu sevinçten ağladım resmen o kadar korkuyordum ki benim canım çok tatlıdır zaten bu zamana kadar hep bu yüzden erteledim durdum ama inanın acı yok hafif bir baskı hissi oluyor o an durup bekleyip dilatörü hiç çekmeden bekleyin sadece kas bşr süre sınra kendiliğinden açılıyor inanın şıan sevinçten ağlıyorum çünkü 1-2 bile benim için imkansızdı yavaş yabaş 3-4 denemesine başlıcam inşallah ama asla korkmayın bu gerçekten erteleme hastalığı mutlaka dilatörü deneyin asla acı yok inşallah tamamen yendiğimde burada tekrar güncellicem birbirimize dua edelim

Tebrikler devam et ben asla alamıyorum dilatöru çok zor ama sen almisssin penisi de yaparsın cesatin gelmiş ve aloyorsun artık oraya birşey girince agrimicagini

Dilatör ile Dr önünde ya da ayna önünde kendinizi kurcalayacağınıza, 60 bin tl vereceğinize cinsel terapiste gidin eşinizle. İnsanın dilatör ile kendini mıncıklaması bana nedense çok nahoş geliyor. İyi bir cinsel terapist ve eş desteği ile çözülür bu sorun. Vajinismus psikolojik bir rahatsızlık

Bende bu sorunu yaşadım şuan okudum da sizi o kadar iyi anlıyorum ki yalnız ben 2 aya kadar böyleydim 1 senedir evliyim hemen hemen, doktora gittim o ilk süreçte bana işin Ehli bi doktor önermişti eşimle danıştım özelde muayene oldum Allaha şükür paradan yana problemimiz yoktu sadece o 2 aylık süreç bile beni o kadar kötü etkiledi ki emin olun insan kendini 2 ay bile olsa o kadar yıpratıyor ki sonuçta herkesin yaptığı bir şey ben niye yapamıyorum kafasına giriyor insan ister istemez eşimle konuştuk biz aşarız dedik bilmiyorum şuan biraz açık konuşacağım ilkin parmaklarımla denedim ellerimi yıkayıp ilk tek sonra iki parmak ve olunca o kadar mutlu oluyordum ki ama en başlarda hiç oraya dokunamıyordum bile ki evlenmeden önce ben o bölgeye hiç dokunmamıştım bile duyunca insan garipsiyor ama gerçekten o durumdan şu duruma düştüm yeni gebeliğimi öğrendim arkadaşlar gerçekten bide bilmiyorum belki insanları içimden küçümsüyordum ya da öyle yapıp kendimi cesaretlendirmek için öyle düşündüm atıyorum şu kişi yapıyorsa ben neden nasıl yapamıyorum Allah yardımcınız olsun ama her şey kafada başlayıp kafada bitiyor bence kafamıza koyduğumuzu yapma konusunda kadınlardan başka varlık tanımıyorum ben 😂🤷🏼‍♀️

Bende bu sorunu yaşadım şuan okudum da sizi o kadar iyi anlıyorum ki yalnız ben 2 aya kadar böyleydim 1 senedir evliyim hemen hemen, doktora gittim o ilk süreçte bana işin Ehli bi doktor önermişti eşimle danıştım özelde muayene oldum Allaha şükür paradan yana problemimiz yoktu sadece o 2 aylık süreç bile beni o kadar kötü etkiledi ki emin olun insan kendini 2 ay bile olsa o kadar yıpratıyor ki sonuçta herkesin yaptığı bir şey ben niye yapamıyorum kafasına giriyor insan ister istemez eşimle konuştuk biz aşarız dedik bilmiyorum şuan biraz açık konuşacağım ilkin parmaklarımla denedim ellerimi yıkayıp ilk tek sonra iki parmak ve olunca o kadar mutlu oluyordum ki ama en başlarda hiç oraya dokunamıyordum bile ki evlenmeden önce ben o bölgeye hiç dokunmamıştım bile duyunca insan garipsiyor ama gerçekten o durumdan şu duruma düştüm yeni gebeliğimi öğrendim arkadaşlar gerçekten bide bilmiyorum belki insanları içimden küçümsüyordum ya da öyle yapıp kendimi cesaretlendirmek için öyle düşündüm atıyorum şu kişi yapıyorsa ben neden nasıl yapamıyorum Allah yardımcınız olsun ama her şey kafada başlayıp kafada bitiyor bence kafamıza koyduğumuzu yapma konusunda kadınlardan başka varlık tanımıyorum ben 😂🤷🏼‍♀️
Kesinlikle cesaret çok önemli birde egzersiz hep bana derlerdi ya parmak ya dilatör ama inanmıyordum ürkütücü geliyordu ama uygulayınca anladım o bölgedekş kasları yönetmeyi sadece bu şekilde öğreniyor insan

Bende bur sorundan tamamen kurtulup anne olmak istiyorum Rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Kesinlikle cesaret çok önemli birde egzersiz hep bana derlerdi ya parmak ya dilatör ama inanmıyordum ürkütücü geliyordu ama uygulayınca anladım o bölgedekş kasları yönetmeyi sadece bu şekilde öğreniyor insan
Evet ve okuduğum kadarıyla çok güzel ilerlemişsin maşallah 😍 sadece bir kere canın yanıyor ondan sonra o kadar kolaylıkla normale dönüyorsun ki ben bundan mı korkmuşum diyorsun şuan bunları söylemem için emin ol az şey yaşamadım hem mental olarak hem de fiziken her şey bizim elimizde
Bende bur sorundan tamamen kurtulup anne olmak istiyorum Rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip eder 🤲

Allah bize uardim etsin inşallah çok zor gervten
Amiin inanın o kadar gözümde büyttüm ki nefes terapileri aldım psikologa gittim neler neler denedim ama yok biraz cesaret ile bugün her ikisinide yaptım şükür egzersizlere devam edicem 4 boy var elimde 3 ve 4 numarada olduktan sonra eşli deneme diyorlar bakalım bu hastalık gerçekten erteleme hastalığı kendinizi cesaretlendirin deneyin inanın korkulacak bişey yok kas hafızası öğreniyo zamanla bana bunu söylediklerinde ne alaka diyordum iğrenç geliyordu ama haklılarmış

Canım şuan yazdığımı tüm herkes görür de uygular inşallah çok açık olacağım ama gerçekten bu sorunu aşmanızı o kadar istiyorum ki rabbim kimseye Bidaha yaşatmasın bence en başta arkadan ilişki değil kesinlikle dediğim yanlış anlaşılmasın aynı normal ilişki gibi değil de arkana geçip öyle deneyin ben görünce korkuyordum ama görmeyince ordan o kadar kolay oldu ki bence en çok da insan nasıl o oraya ulaşır mantığına giriyor öyle deneyin derim ve iyice ön şeyi yaptıktan sonra bunu deneyin bacılarım utandım ama yaşayan bilir🥲

Evet ve okuduğum kadarıyla çok güzel ilerlemişsin maşallah 😍 sadece bir kere canın yanıyor ondan sonra o kadar kolaylıkla normale dönüyorsun ki ben bundan mı korkmuşum diyorsun şuan bunları söylemem için emin ol az şey yaşamadım hem mental olarak hem de fiziken her şey bizim elimizde
Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip eder 🤲
Ya biz kadınlar bir insan dünyaya getirip sıfırdan yetiştiriyoruz bu güç ve kudret bize bahşedilmiş aslında korktuğumuz şeyler bunların yanında hiç bişey aklımızın bize bir oyunu gerçekten erteleme hastalığı bunun olayı çok doğruymuş eskiden olsa ben bundan asla kurtulamıcam diyordum şuan almış olduğum yol sebebiyle içimde ki umut arttı ben bunu başarıcam ve anne olabilicem diyorum kendi kendime 🥰

Çok üzüldüm sizin adınıza doktorlar bir çare bulamadılar mı burda 1 sene 2 seneler bile çok gelirken 14 sene boyunca sizin çabanızı düşünemiyorum 😢
Eş istiyorlardı doktorlar eşim gelmiyordu sonrada boşandık zaten ben daha sonra özele gittim kızlık zarım komple kapalıymış ameliyat oldum daha sonra dilatör çalışması yapacaktı parayı bulamadım gidemedim

Eş istiyorlardı doktorlar eşim gelmiyordu sonrada boşandık zaten ben daha sonra özele gittim kızlık zarım komple kapalıymış ameliyat oldum daha sonra dilatör çalışması yapacaktı parayı bulamadım gidemedim
Evet aradığım doltir eşinle gel dedi üzücü hikayeniz

14 sene çok uzun süre hiç o zaman içerisinde çaba göstermemesi de çok üzücü çok üzüldüm gerçekten

Çok üzücü ama merak ettim eş kişisi hem doktora gelmiyor hem boşanmamışsınız 14 yıl nasıl evli kabalidniz sorun olmadı mı aranızda?

Arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum lütfen kendinize inanın ve bi yerden başlayın valla acıyan bi şey değilmiş gideni günlerinize yazık oluyor. Ben bacaklarımı açıp ayna karşısından bakabilen bi insan değildim parmağım dokunsa korkardım. Ama günlerim geçiyordu 2.5 senem gitti. Sevdiğim insanı ve kendimi bu çıkmazdan kurtarmam lazımdı. Çok çabaladım çalıştım ve oldu. Dilatör set vemcain sprey ve anestol krem alın ben hepinize tek tek tarif edicem. 2 tane arkadaşım yendi burda mesaj attılar 1 haftada yenen bile var

Boşandım eşim doktora gelmiyordu dilatör var elimde onunla yapmaktan korkuyorum acı eşiğim çok düşük
Evliliğin sürmesini ıstıyosa sizinle gelmeliydı, sonuçta bu. Tek kişinin sorunu değil. Acı hıssı ilk girişte oluyır sonra hissetmıyosun.

Çok üzücü ama merak ettim eş kişisi hem doktora gelmiyor hem boşanmamışsınız 14 yıl nasıl evli kabalidniz sorun olmadı mı aranızda?
İlk zamanlarda sorun olmuyordu daha sonralarında sorun oldu tabiki adam geri kafalı düşünüyordu yapanlar doktorlamı yapıyor mantığındaydı

Kızlar eğer dilatörden çok çok korkuyorsanız ve hiç yapamıyorsanız iç çamaşırınızın üzerinden parmağınızla hafif hafif deneyin. Hem zaten isteseniz de çamasırdan dolayı giremez ve korkmadan yapmış olursunuz ve asla acımaz. En azından kasılma refleksleriniz azalmış olur. O bölgeye bir şey girmesi fikrine de alışmış olursunuz. Böyle bir süre denedikten sonra belki cesaret kazanırsınız. Ben vajinismusken bunu da denemiştim. Tabi ki tamamen bunu yapmamdan dolayı yenmemısımdır ama bence bana faydalı olmuştu.

Back
X