vajinismus:(

derya5896

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
24
1
arkadaşlar selam,
benim hala yenemediğim bir derdim var başlıktanda anlayacağınız gibi:KK43: vajinismusum herne kadar doktorlar kısmi desede..
bununla ilgili terapide aldım olmuyor yine olmuyor :KK43: muayene olabilecek aşamaya kadar geldim ama gerisi gelmiyor aranızda aşmış kişiler var mı?ne olur yardımcı olun :KK43:

Benim arkadaşım vajinismustu 3 ay gibi bir süre tedavi gördü atlattı çok şükür o tam anlamıyla vajinismustu hiç ilişkiye giremiyordu bildiğim kadarıyla bu durum psikolojik doktordan çok sizin elinizde mesela arkadaşıma doktor egzersiz önermisti kegel egzersizi

Benim arkadaşım vajinismustu 3 ay gibi bir süre tedavi gördü atlattı çok şükür o tam anlamıyla vajinismustu hiç ilişkiye giremiyordu bildiğim kadarıyla bu durum psikolojik doktordan çok sizin elinizde mesela arkadaşıma doktor egzersiz önermisti kegel egzersizi
benimki de psikolojık :KK43: terapi aldım yine aynı yine aynı nasıl aşıcam bilmiyorum :KK43:

Terapi yetmiyor sanırım. Egzersiz de yapmak önemli. En önemlisi de, eşinizin tavrı. O nasıl davranıyor size?

Terapi yetmiyor sanırım. Egzersiz de yapmak önemli. En önemlisi de, eşinizin tavrı. O nasıl davranıyor size?
eşim anlayışlı benimle terapiye de geldi
ama dr daha çok birlikte çalışmamız gerektiğini söyledi abartıyorsun sen hasta değilsin diyor ödevleri yapmıyor sanırım umudu kalmadı artık böyle kabul etti :KK43:

eşim anlayışlı benimle terapiye de geldi
ama dr daha çok birlikte çalışmamız gerektiğini söyledi abartıyorsun sen hasta değilsin diyor ödevleri yapmıyor sanırım umudu kalmadı artık böyle kabul etti :KK43:
Ne kadar zamandır evlisiniz?

4sene oldu..ben kendi adıma nerden nerelere geldim yaşayan arkadaşlar bilir muayene olabilmek bile o kadar önemli ki..fitil kullanabilmek sonra..o kadar çok çabalıyorum ama ki olmuyor işte
Bayağı olmuş... Herkes belki aynı şeyleri söylüyor olabilir ama inanın korkmanıza hiç gerek yok.

bana yardim edin... dr.gitdim çok pahali param o kadar yok...lütfen yenenler bana yardim edin lütfen kendimi öldürecegim..
Edeyim canım bu hafta evim kalabalık misafirim var önümüzdeki haftaya başlayalım. Özelden yazışırız. Şimdi sana mesaj atıcam alacakların için.

arkadaşlar merhaba. bende 13 aylık evliyim ve bu bela hastalık bende de var. Şuan tedavi görüyorum ve sırf bu dertten muzdarip olan arkadaşlarım için bu siteye üye oldum. sıkıntılar paylaştıkça azalır. tedavi yöntemleriyle alakalı bildiğim her şeyi sizlere anlatmaya hazırım. çeken bilir. sıkıntılar paylaştıkça azalır

bana yardim edin... dr.gitdim çok pahali param o kadar yok...lütfen yenenler bana yardim edin lütfen kendimi öldürecegim..
arkadaşım lütfen önce kendine gel canım benim,bu aşılamayacak bir sorun değil,öncelikle kendine bunu yeneceğine dair söz ver,bu konuda gerçekten uzman doktorlarla görüş,ben vajinismus değilim ama kendi gittiğim jinekoloğumla birgün bu muhabbeti açtı ve 11 yıllık vajinismus hastası birinin sorununu 3 seansta çözdüğünü söyledi,neden sende aşamıyacaksın ki...

aynı sorun bende de var arkadaşlar. 8 aylık evliyim ve hala olmadı. çok ilerleme katettim ama istenen seviyeye gelmedi. dr'a da gittim fakat doktor benden önyargılı cıktı o yüzden doktor fikrinden soğudum. eşim fazla anlayışlı o yüzden artık eziliyorum onun bu anlayışı altında. nolur bana da yardım edin bunalıma girdim her gün düşünmekten. Allah rızası için yardım edin seans alan arkadaşlar.

yazdıklarınızıdan cesaret geldi bana da anlatabilir misiniz çözümü ya da uyguladıklarınızı. :KK43:
Canım parmak egzersizleri ile durum hallolur. Zaten eşleriniz çok anlayışlı olduğu için bu vajinusmusla bukadar uzun süre devam ediyor. Korkulacak bişey yok. Bi sen bi ben değiliz milyonlarca kadın var bunu yaşayan yalnız değilsin. Sitede bununla ilgili yardımlaşma postu var oraya mutlaka bakmalısın bende orada yardım eden bi arkadas sayesinde yendim. Bir çok bacım ada yardım ettim ama artık yardımcı olamıyorum çok fazla vakit harcadığım için eşime vakit ayıramıyorum bazen yemek bile yapmıyordum oyüzden sık giremiyorum artık.

merhaba seferli aynı dertten yakınıp duruyorum bende artık deneme yapmaya bile korkar oldum napacağımı bilmiyorum egzersiz zaten yapamıyorum hera klinik ve kayra bera klinikleri var onlar çok iyi diye duydum ama maddi yetersizlikler yolumu kapatıyo biriktiriyorum :/ son bi kere de lokal anestezik kremlerle denemeyi düşünüyorum hissizlik dışında kötü bi etkisi olur mu arkadaşlar kullanan bilen var mı?? emla krem ve xlynoine pump sprey ikisini iyi diye duydum cinsel birleşme için lütfen kullanan varsa yardım etsin ??

X