- 7 Eylül 2016
- 17
- 2
- 6
- 41
- Konu Sahibi melek sevim
-
Şöyle anlatayım size en azından benim açımdan böyle oldu
Öncelikle şunu anladım ki yapılmayacak veya kendi basımıza yapamayacagımız hiç birşey değilmiş fakat ben kendimi tanıdıgım için ( aşırı korkak pimpirikli kafaya takan canı cok tatlı vs ) bunu yardımsız yapamazmısım doktor beyin bana en buyuk katkısı kendi vajinamı tanıtması orasının nasıl bir organ oldugunu öğretmesi bizim acı diye algıladıgımızın aslında gercek acı olmadıgını en en onemlisi isteyince herseyi yapabilecegimi öğretti yeri geldi nazikce anlattı yeri geldi karsısında kızıymısım gibi bagırdı ama Allah razı olsun ki bırakmadı bir bucuk gunde rahatladım yük kalktı
Diyorsunuz ki ben o kısa tedavi oldum ne kadar güzel en zoru atlatmıssınız emin olun hayat arkadasınızla en guzel paylasımınız olucak o aletlerle hiç ama hiç alakası yok kesinlikle cook daha kolay ve en onemlisi acı yok ağrı yok sadece değişik bir hissiyat belki baskı belki itme nasıl tarif ederim bilemiylrum ama inanın ben de acı diyordum meger değilmil işte doktorum bana bunu ogretti tabi hipnoterapinin de etkisi vardır ama ne olursa olsun hersey biz de bitiyor
Aparatların öncelikle etkisi oraya birşeyin girebileceğini göstermek girerken içerisinin nasıl oldugu hakkında fikir vermek ama cinsel birliktelikle alakası yok sundan dolayı diyorum doktorum 10 gun aprat calısması vermişti ama kesinlikle onu yapıp ilişkiye girmeyin demişti yani onu koltuk değneği olarak kullanmayın demişti bende o yuzden hep onsuz deneme yapıyorum en basta tedirginligim oluyor sanki yapmadıgım gunlerde daraldı gibi ama inanın bu da kuruntum sonra bakıyorum ki yine oldu sorunsuz sadece kendimi az bile kastıgımda hemen daha zorlandıgını hissediyorum yani yine bizle alakalı birşeyanladım. ama kafamın almadığı o dilator ler sayesinde mi rahat ilişkiye giriyoruz yok sa onlar sadece bizi ikna etmeksizin beynimizi inandirmak için mi. yani esner ve kolay ilişki olur esneme olmazsa daha zordur. ben eşimle deneme cesareti buluyorum deniyoruz ilerleme olmuyo . şimdiden teşekkürler cevaplarınız için
Aparatların öncelikle etkisi oraya birşeyin girebileceğini göstermek girerken içerisinin nasıl oldugu hakkında fikir vermek ama cinsel birliktelikle alakası yok sundan dolayı diyorum doktorum 10 gun aprat calısması vermişti ama kesinlikle onu yapıp ilişkiye girmeyin demişti yani onu koltuk değneği olarak kullanmayın demişti bende o yuzden hep onsuz deneme yapıyorum en basta tedirginligim oluyor sanki yapmadıgım gunlerde daraldı gibi ama inanın bu da kuruntum sonra bakıyorum ki yine oldu sorunsuz sadece kendimi az bile kastıgımda hemen daha zorlandıgını hissediyorum yani yine bizle alakalı birşey
Siz bence coook büyük kısmı halletmişsiniz eger ki sizi rahatlatıcaksa deneyimden beş dk once aparatla calısın ardından esinizle deneyim yasayın baktınız oluyor her gun aparatın suresni uzata uzata bitirirsiniz
banada yardım ederbilir misiniz?Ozelden ulasir misiniz
benim ihtiyacım var yardımınızabende yendim 3 ay olucak yardımcı olurum darısı başınıza.
nasıl bukadar kısa sürede bitti? özelden ulaşırmısınız bana?Çok şükür ben de doktor Murat Ulusoy ile atlattım forumdan okuyup kendisine gitmiştim iyiki de gittim bir bucuk gunde bitti hersey ve anladım ki bilinçaltımıza yerleştirdikleri olumsuz hikayeler yuzunden olmuş hep oysa ki alakası yokmuş Allah her çekene yardım etsin kurtulmayı nasip etsin
Arkadasim bi recete var onunla ilk birliktelik gerceklesti.istersen onu vereyim hatta haydar dumenin sihirli recetesi olarak geciyo.uyguladim ve hic aci duymadim bende 8ay boyunca ugrasiyorum psikologlar falan hicbiri ise yaramadi.
Bu yazımı okuyan herkese yalvarıyorum nolur geç kalmayın ertelemeyin. Ben 4 yılımi bu hastalıkla mücadele ederek geçirdim, daha doğrusu harcadım. 4yil boyunca burada ve internette olan bütün yazıları okudum. Gece 3-4 e kadar elimde telefonla uykusuz geçen gecelerin sayısını hatirlamiyorum bile.Denemeler tabiki oldu, ama kimi doktorlar ya yeterince ciddiyetle yaklaşması, ya 6 ay tedavi dedi yada ödemeler çok pahalı geldi. Ta ki Ankara Hera kliniği arayana kadar evet o kadar sıcak kanlı, içten ve samimi geldiler ki eşim bile hemen ikna oldu. 3 günlük tedavi sonunda herşey geride kaldı. Ödemelerde de o kadar yardımcı oldularki yıllarca kafa yorduğum, psikolojimi mahvettigim için kendime kızıyorum. Bu konu konulmadığı için insanın içindeki yara zaman geçtikçe dahada büyüyor. En yakinlarinizi bile kırıyorsunuz. Ben yaptım siz yapmayın. Hayata 4 yıl geriden başladım şimdi. Bu hastalıkta ilk arayacaginiz yer kesinlikle Hera olmalı. İnşallah birileri bu yazimi okur ve hemen tedavi olur.
Hera'ya mı gittniz?aynı fikirdeyim. benim 1.5 yılım heba oldu haydar dümen reçeteleri vazelinler leğenler yok kremler yok ilaçlar. üzüntüler kavgalar her gün kadınlar kulubunden bişey öğrenip denedim öyle de böyle de olmadı. psikoloğa gittim 3 ayım ve param çöpe gitti hergün gereksiz ödevler parmak ödevi vs.. dahada yıpranma boşanmaya kadar gidiyodu.en son çare pahalı mahalı istanbuldaki kliniğe gttim ve 4.gün olay bitmişti inanamadım. iyiki varlar. iyiki böyle bi illetin kliniğini açmışlar. çok şükür ki yendim. bu illetten muzdarip olanlar hiç vakiti ve hayatı kaybetmeyin derim
Hera'ya mı gittniz?
doktor muayenede ne yaptı ?Ben psikoloğa gittim kadın kitabı aldı geçti karşıma kitaptakileri okuyor :)
Ne hissediyorsun ne yaşıyorsun ne ne ne bi sürü saçma sapan soru
Dedim bu böyle olmayacak buradaki egzersizleri denedim parmak sonra mum filan ama bunları kendim yapamıyordum eşim ( Allah razı olsun ayağına taş dedirtmesin) on sevişme sonrası parmak egzersizlerini kendi yaptı
Zamanla deniyorduk olmuyordu ben ağlıyordum uykusuz geceler filan filan
Bi gün alttan muayene olmam gerekti. dedim bu imkansız ben vajyim kadın dediki benim senn gibi hastalarım var sen makasa otur sen Tamm dediğin an bırakacağım güvendim Dr a tamam dedim çıktım makasa kadın yavaş yavaş halletti geçmiş olsun vajinismusu yendin dedi ben bi cesaret eve gittim eşimle denedik tabiki olmadı eşim oldu olacak biraz daha biraz daha derken her ilişkide beni cesaretlendir Di şuan iki yaşında kızım var çok şükür
Umudunu kaybetme Dr a daa para dökmee eşinle sen istediğiniz zamanlarda deneyin mutlaka olacak zor değil imkansız değil sadece bizim kuku lar nazlı o kadar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?