vajinismus

anladım. ama kafamın almadığı o dilator ler sayesinde mi rahat ilişkiye giriyoruz yok sa onlar sadece bizi ikna etmeksizin beynimizi inandirmak için mi. yani esner ve kolay ilişki olur esneme olmazsa daha zordur. ben eşimle deneme cesareti buluyorum deniyoruz ilerleme olmuyo . şimdiden teşekkürler cevaplarınız için

Aparatların öncelikle etkisi oraya birşeyin girebileceğini göstermek girerken içerisinin nasıl oldugu hakkında fikir vermek ama cinsel birliktelikle alakası yok sundan dolayı diyorum doktorum 10 gun aprat calısması vermişti ama kesinlikle onu yapıp ilişkiye girmeyin demişti yani onu koltuk değneği olarak kullanmayın demişti bende o yuzden hep onsuz deneme yapıyorum en basta tedirginligim oluyor sanki yapmadıgım gunlerde daraldı gibi ama inanın bu da kuruntum sonra bakıyorum ki yine oldu sorunsuz sadece kendimi az bile kastıgımda hemen daha zorlandıgını hissediyorum yani yine bizle alakalı birşey

Siz bence coook büyük kısmı halletmişsiniz eger ki sizi rahatlatıcaksa deneyimden beş dk once aparatla calısın ardından esinizle deneyim yasayın baktınız oluyor her gun aparatın suresni uzata uzata bitirirsiniz

çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Ankara'da Dr. Banu Akçal hanım bu konuda gerçekten iyi. 2-3 seansta probleminizi çözüyor. İlk etapta bende çekine çekine gittim ama sonucu güzel oldu. Onun sayesinde vajinismus kabusundan kurtuldum. Kendisini google'dan araştırabilirsiniz.

nasıl bukadar kısa sürede bitti? özelden ulaşırmısınız bana?

Arkadasim bi recete var onunla ilk birliktelik gerceklesti.istersen onu vereyim hatta haydar dumenin sihirli recetesi olarak geciyo.uyguladim ve hic aci duymadim bende 8ay boyunca ugrasiyorum psikologlar falan hicbiri ise yaramadi.

Ne reçetesi bana da yardımcı olur musunuz

Haydar dümenin sihirli recetesi google yaz ilaclari al ve birebir uygula umarim iyi haber verirsin

Bu yazımı okuyan herkese yalvarıyorum nolur geç kalmayın ertelemeyin. Ben 4 yılımi bu hastalıkla mücadele ederek geçirdim, daha doğrusu harcadım. 4yil boyunca burada ve internette olan bütün yazıları okudum. Gece 3-4 e kadar elimde telefonla uykusuz geçen gecelerin sayısını hatirlamiyorum bile.Denemeler tabiki oldu, ama kimi doktorlar ya yeterince ciddiyetle yaklaşması, ya 6 ay tedavi dedi yada ödemeler çok pahalı geldi. Ta ki Ankara Hera kliniği arayana kadar evet o kadar sıcak kanlı, içten ve samimi geldiler ki eşim bile hemen ikna oldu. 3 günlük tedavi sonunda herşey geride kaldı. Ödemelerde de o kadar yardımcı oldularki yıllarca kafa yorduğum, psikolojimi mahvettigim için kendime kızıyorum. Bu konu konulmadığı için insanın içindeki yara zaman geçtikçe dahada büyüyor. En yakinlarinizi bile kırıyorsunuz. Ben yaptım siz yapmayın. Hayata 4 yıl geriden başladım şimdi. Bu hastalıkta ilk arayacaginiz yer kesinlikle Hera olmalı. İnşallah birileri bu yazimi okur ve hemen tedavi olur.

aynı fikirdeyim. benim 1.5 yılım heba oldu haydar dümen reçeteleri vazelinler leğenler yok kremler yok ilaçlar. üzüntüler kavgalar her gün kadınlar kulubunden bişey öğrenip denedim öyle de böyle de olmadı. psikoloğa gittim 3 ayım ve param çöpe gitti hergün gereksiz ödevler parmak ödevi vs.. dahada yıpranma boşanmaya kadar gidiyodu.en son çare pahalı mahalı istanbuldaki kliniğe gttim ve 4.gün olay bitmişti inanamadım. iyiki varlar. iyiki böyle bi illetin kliniğini açmışlar. çok şükür ki yendim. bu illetten muzdarip olanlar hiç vakiti ve hayatı kaybetmeyin derim

Hera'ya mı gittniz?

Ankara İstanbul İzmir de olanlar. Boşuna başka adreslerde vakit ve para harcamayın. Bu konu hakkında dünyada uzman bir ekip. Her zaman arayabiceğin bilgi alabileceğiniz bir ekip. Prensip olarak sizi aramiyorlarmis üzerimizde baskı hissetmeyelim diye. Ama siz her zaman her konuda arayabilirsiniz diyorlar. Üstelik ek ücret falan yok.

Ben psikoloğa gittim kadın kitabı aldı geçti karşıma kitaptakileri okuyor :)
Ne hissediyorsun ne yaşıyorsun ne ne ne bi sürü saçma sapan soru
Dedim bu böyle olmayacak buradaki egzersizleri denedim parmak sonra mum filan ama bunları kendim yapamıyordum eşim ( Allah razı olsun ayağına taş dedirtmesin) on sevişme sonrası parmak egzersizlerini kendi yaptı
Zamanla deniyorduk olmuyordu ben ağlıyordum uykusuz geceler filan filan
Bi gün alttan muayene olmam gerekti. dedim bu imkansız ben vajyim kadın dediki benim senn gibi hastalarım var sen makasa otur sen Tamm dediğin an bırakacağım güvendim Dr a tamam dedim çıktım makasa kadın yavaş yavaş halletti geçmiş olsun vajinismusu yendin dedi ben bi cesaret eve gittim eşimle denedik tabiki olmadı eşim oldu olacak biraz daha biraz daha derken her ilişkide beni cesaretlendir Di şuan iki yaşında kızım var çok şükür
Umudunu kaybetme Dr a daa para dökmee eşinle sen istediğiniz zamanlarda deneyin mutlaka olacak zor değil imkansız değil sadece bizim kuku lar nazlı o kadar. :)

keşke bazı şeyler dediğin gibi kolay olsa herkes senin gibi yapamıyo malesef. herkesin korkusu farklı farklı ben vajıyı yendiğim halde hala muayneden korkuyorum mesela. herseyi denediiğiniz halde hala olmuyorsa kesinlikle kliniğe gitmeliler.
şuan yazını okuyanlar ben koltuğa çıkamam ki dediklerini duyar gibiyim. kendi adıma konuşuyorum ki klinğe gitmeseymişim kesinlikle yapamazmışım. neler neler denedim burda okuyup herkes yenmiş ben de yenerim nolcakki diye kendime gaz verip tekrar hüsrana uğramak tükenmek çok çok kötü bir durum.umarım tüm vajililer bian önce kurtlur nasıl bir hastalıksa insanı bitiriyo.yendikten sonra da kendini salak hissetmeni sağlıyor. illet illet.

Dok
doktor muayenede ne yaptı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…