vajinismussuz günlere merhaba demek için....

Evet canim 1 haftadir siteye dahi girmedim hatirlamak istemedim sanirim suan regl donemimdeyim bu es gecilicek bu sorun olmadigi icin calismalara baslamam lazim

:)) kesinlikle öyle .. ben kendime çok biliyon sen bu işleri ama nafile deyip duruyorum... kendimi gaza getirdim bu şekilde:) evet çok biliyorsan yap hadi diyorum.. öyle korktum, acıyo ,çekiniyorum laf laf laf...hep lafta... nasıl yapılacağını biliyormusun ne yapacağını biliyomusun ..evet -- ha işte evet se yap o zaman ,sadece konuşma..
piskopata bağladım sabahtan beri böyleyim..

BU HAFTA Kİ YENMEYE YAKIN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ....

1-shimarik,
2-cecem,
3-combo
4-oceandream82
5-VAJJ
6-sellluka
7-norbitnorbit
8-Ervaa26
9-damila
10-melis32
11-pamira_
12-ayshennn

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=539852
13-ravzaaaaa (yendiiiiiiiiiiii ) :123:

ekleme yapalım başka kimler vardı

Son düzenleme:
Tsk ederim cnm bnm hepinizin sayesinde oldu Allahin izniyle basardim herkes yapacak inaniyorum ben sonra artik bebis konusacazzzz :))

inşallah canım herkes yensede konu ismini değiştirsek =) bebekle ilgili şeyler yazsak ne bileyim bizi gıcık edenlerin dedikodularını falan yapsak

günaydın kızlar kaderim dün internet te sorun vardı giremedim siteye buralardamisin

canlarım hastayım evdeydim kaç gündür , evde de internet yok yazamıyorum o yüzden,belki biraz daha evde olup yazamayabilirim arkadaşlar lütfen ertelemeyin hiçbirşeyi.hayatı ertelemeyin.

inşallah canım herkes yensede konu ismini değiştirsek =) bebekle ilgili şeyler yazsak ne bileyim bizi gıcık edenlerin dedikodularını falan yapsak

canımm geldinn şükür

canlarım hastayım evdeydim kaç gündür , evde de internet yok yazamıyorum o yüzden,belki biraz daha evde olup yazamayabilirim arkadaşlar lütfen ertelemeyin hiçbirşeyi.hayatı ertelemeyin.

burdan birilerii yaklaşıkk 1 haftadırr ortalarda yokk acaba bu kimm ben cok kırgınım ve dargınım bide hamişim

geçmiş olsun canım meraklandık iyisin mi şimdik

canımm geldinn şükür

canım şimdi çıkmam gerekiyor malesef eşimin bilgisayarda işi varmış =(( hadi sen eve git diyor. sizi özledim ama birkaç gün daha olmayabilirim lütfen birbirinize destek olun , pes etmeyin nolur aklım hep sizde.

burdan birilerii yaklaşıkk 1 haftadırr ortalarda yokk acaba bu kimm ben cok kırgınım ve dargınım bide hamişim

canım çok hastaydım şimdi gitmem lazım Allaha emanet olun görüşürüz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…