Vajinismusu ben de yendim

jinquinzel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
60
15
3
24
Kızlar merhaba vajinismusu ben de yendim . İki üç hafta kadar oldu. Aslında ben ilk seferde eşim biraz aceleci davrandığı için korkmuştum ve hep öyle olacak sanmıştım. Bir de sanırım hamile kalma korkum vardı jdkskd (bu da etkiliyormuş) Biz de bir ay boyunca denedik ve her denemede ben ağlama krizlerine giriyordum şu an ne abartmışım diyorum ama gerçekten yaşamayan bilmez kfskdlj sürekli ertelemek istiyordum bu bi erteleme hastalışıymış da aynı zamanda zaten. Neyse kızlar ben yapamayacagımızı anlayımca kadın dogumdan randevu aldım ve randevudan bir gün öncesi doktora açıp göstermekten çekineceğimi bildiğim içşn eşime son kez deneyelim dedim. Denedik ve yşne olmadı. Denerken grzklı eşim bi espri yaptı ben de gülmeye başladım. Sonra sakşnce dedi ki kan ???? Ben o an şok oldum kfkdkdksj çünkü fark bile edememiştim. Neyse kızlar ertesi gün yine de doktora gittim ve açıp baktı ilk seferin gercekkeştiğini söyledi ve kendisinin vajinusöus hakkında eğitimi olmadıgını soyleyıp istanbulda bşr doktor önerdi sadece. Bu arada kanama üç dört damla bir şeydi asla abartılacak bir şey değil inanın. Neyse kızlar daha sonra bu durum geçti mi tabş ki geçmedi dksldljd bir iki hafta daha kendimi kastıgım için yapamadık ama ilki olup bittiği için daha rahattım. Zamanla kegel egzersizi, parmak egzersizi vs derken kendi kendime çok şükür ki çözdüm bu süreçte buradan kimseye soramayacağım mahrem şeyleri sorduğum kadınlar oldu hepsine çok çok teşekkür ederim. Böyle bi durumda motivasyon çok önemli gercekten . Ben bu hastalıkla yalnızca bir buçuk ay sınandım ama bir yıl gibi geldi evliliğimin ilk aylarını zehir ettim eşim çok anlayıslı olmasına eagmen. Neyse kızlar sormak istedikleriniz varsa cevaplamak isterim. Her şeyi de açık açık yazmak istemedim. Son olarak burda bi kız bana dünyanın en ilkel şeyi bhnu da becerin bi zahmet demişti kdldlfldldkd aglarken gülmüştüm gerçekten öyle ama işte hayatta her şey geliyormuş başına insanın

Son düzenleme:
Aferin.

9 günlük evliyim. İlk ilişkim o kadar kolay geçti ki, bunu paylaşmak istiyorum. Bu siteye üye olana kadar vajinismus diye bir şey hiç duymamıştım. Evleniyorum diye ilk ilişki sorularımı da evliliği mutlu ve yolunda olan arkadaşlarıma ve yakınlarıma sordum, onlardan gerçek tecrübeler dinledim. Olumsuz ve kötü bir şey söylemediler, daha çok olayın normalliğinden bahsettiler. Tabii ki, dikkat edilecek şeylerden örneğin uzun ve yavaş sevişme, sakinlik, kendini rahat bırakma, uygun pozisyon, utanmama, kayganlaştırıcı kullanma gibi ve olabilecek geçici aksaklıklardan da heyecandan eşin sertleşmeyebilir, erken boşalabilir gibi bahsettiler. Çok az ağrı ve yanma olabilir ama hemen geçiyor dediler. Dedikleri birebir çıktı ve güzel bir gece geçirdik. Ne ağrı oldu ne acı oldu. Azıcık yanma hissi ve birkaç damla kan. Hepsi buymuş. İlk ilişki konularının birindeki aşağıdaki alıntı beni de uyandırdı.
ulan en ilkel şey sevişmek -vajinusmusları konu dışı bırakarak- bunu da becerin lütfen ya ,gerçekten çok komik.
Tamam yetişme ortamları vajinusmusu tetikleyebilir ama abartmanın, yıllarca sorun etmenin bir alemi yok. Yapabilirsiniz.

Kızlar bende 4 5 aylık evliyim ama hala cok acı oluyor ve yanma oluyor oyüzden zevk almıyorumda orgazm olmuyorumda nasıl asarım bilmiyorm. Özele gönderdiler ama onada gidemedim

Merhaba, çok şükür ki ben yendim bu hastalığı. Belirttim de zaten. Yorumunuz için teşekkürler. Herkesin deneyimi bir değil evet abartılacak bir şey yokmuş ama bu ellerinde olan bir şey değil, bilerek de abartmıyorlar. Burada yapamayan insanların oldugu yeri özellikle seçip ben yaptım çok iyi geçti demenizi ve en ilkel şey yorumunu alıntılamanızda çok sevimli bir durum sezmedim. Sınanmadığınız şey konusunda böyle yorumlar yalmayın. İnsanları kırabilirsiniz.

Kızlar bende 4 5 aylık evliyim ama hala cok acı oluyor ve yanma oluyor oyüzden zevk almıyorumda orgazm olmuyorumda nasıl asarım bilmiyorm. Özele gönderdiler ama onada gidemedim
Siz de hala kaslarınızı rahat bırakmıyorsunuz demektir bu. Ben de acısa da denemeye devam ettim ve kendi kendime çözdüm. Bana mesaj atarsanız daha detaylı anlatabilirim eger isterseniz

Tepkili bir şekilde mi yazdınız? Yenen herkes gibi ben de yazmak istedim neden boyle tepki verdiniz anlayamadım? Sizi ilgilendiren bir durum yoksa yorum yapmayabilirsiniz? Menapoz teiplerinde gibi gelip de aferin yazmanızın hiçbir anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…