- 7 Ağustos 2024
- 91
- 4
- 6
- 27
- Konu Sahibi biradetsorumvar
Bendeki temeldeki sıkıntı ilk nikahı kıyıp sonra evlendim nikahta stresle ön sevişme olmadan denedik yani biraz aceleci gibi oldu ben olsun bitsin diyip hodri meydan davrandım sonrasında düğünden önce saçma sapan doktora gitmişim araştırmadan direkt vajinismus dediği için araştırma yaptım yaptıkça kastım öyle miyim böyle mi derken aslında hiç ilişki denemeden doğru düzgün yanlış tedaviye gittim alkol evet arada kullanıyorum hatta son gittiğim doktoru çok araştırdım sadece klitoristen gevşe dedi Ordan sonrası zaten boşluk dedim büyük ihtimalle zar falan yok olmuş yırtılmış çünkü kanamam olmadı dedim herkeste olmaz da dedi galiba iyi gidiyorum ama buradaki bazı yönlendirmeler yanlış doktorlar beni kötü etkiledi bi de geçmiş anlatımlar zardan şöyle kan geldi şöyle kastım bende onlardan etkilenmişim galiba üzerine bile çıkıp eşimin alabiliyorum başından biraz daha sonrasına kadar gerçekten kötü yorumlar insanı daha da düşündürüyor iyi gidiyorsam o anda yanma da düşüncelerimi değiştirmem gerekiyor galiba belki de yaşıyorum sırf bu söylentilerden artık beklentim yükseldi gerçekten bilmiyorum şuan yaşadığımın ne olduğunu ama çok teşekkür ederimBak ben şu an ilişki yaşayabiliyorum ona rağmen parmak egzersizi yapamam eşim dokununca da biraz rahatsız hissediyorum yani sen aslında oldukça ilerlemişsin temelde yatan sıkıntı ne bilmiyorum ama ben tamamen atamamışım. Aslında en zoru değil en basiti kalmış en basit adıma geçmişsin inan bana bilmiyorum alkol falan kullanıyor musun eğer kullanıyorsan alkol çok güzel gevşetiyor vücudu, ama tabii ki şart değil hiçbir şey yapamıyorsan aç rahatlarını bir müzik 10 dakika meditasyon yap amaç vücudundaki gerginliği atmak. İkinci olarak da vajina kaslarını kontrol edilebilir hale getirmek. Yani sürekli olarak sıkıp gevşetme egzersizi yapmanı öneriyorum