Herkese selam. 4senedir bu illetle mücadele ettim (pek ettim de denemez ilk bi iki senesi sanki kendi kendine düzelecekmiş gibi erteleme ile geçti insan adım da atamıyor korkuyor) İlk yıllarda direk üzerinden atma, itme, bagırma vardı vajinaya değil penis almak el bile degdirmiyordum.Bu süreçte eşimin para karşılığı görüştüğü biri olduğunu öğrendim üzüldüm yıprandım. Bir süre çok üzüldüm bu duruma ancak sonrasında denemelerde daha cesur oldum, sorun ıslaklıktı ve biz gerginlikten ıslanamıyoruz kendimizi ana bırakamıyoruz. Eşim yatarken ben önce kendimi dokunarak ıslattım sonra üzerine oturdum biraz daha biraz daha derken tamamı girdi dediğinde hiçbir şey anlamadım sadece o an biraz sızı hissettim (ama size yemin ederim ki gündüzünde kaş aldırdım orada canım daha çok yanmıstı ki canı tatlı biriyimdir) sonrasınds git gel yapmam lazım kaçma hemen dedi o biraz garip hissettirdi bir süre sonra bacagına kramp girdi biraz dinlenelim dedi bir daha alamam korkusu ile bırakamadım ama bırakıp tekrar deneyince hemen oldu sanki daha önce kapı kilidine yanlıs anahtar takıyormus da dogrusunu şimdi takmış gibi bir histi. Hatta ne derece oldğunu size şöyle anlatayım al işte bekledik indi penisin dediğimde hayır gayet erekte sadece sen alıstın dedi inanın bize dev gibi gelen korkutucu gelen o penis sanki serçe parmak kadar oldu içeri almayı başarınca. Arkadaşlar mutlaka siz üstte olun kontrol bizde iken biz daha, rahat hissediyoruz ve başka bir şey düşünmeye çalışın o an zihninizi serbest bırakın. Buarada son aşamada biraz kayganlastrıcı kullandım