Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Herkese selam. 4senedir bu illetle mücadele ettim (pek ettim de denemez ilk bi iki senesi sanki kendi kendine düzelecekmiş gibi erteleme ile geçti insan adım da atamıyor korkuyor) İlk yıllarda direk üzerinden atma, itme, bagırma vardı vajinaya değil penis almak el bile degdirmiyordum.Bu süreçte eşimin para karşılığı görüştüğü biri olduğunu öğrendim üzüldüm yıprandım. Bir süre çok üzüldüm bu duruma ancak sonrasında denemelerde daha cesur oldum, sorun ıslaklıktı ve biz gerginlikten ıslanamıyoruz kendimizi ana bırakamıyoruz. Eşim yatarken ben önce kendimi dokunarak ıslattım sonra üzerine oturdum biraz daha biraz daha derken tamamı girdi dediğinde hiçbir şey anlamadım sadece o an biraz sızı hissettim (ama size yemin ederim ki gündüzünde kaş aldırdım orada canım daha çok yanmıstı ki canı tatlı biriyimdir) sonrasınds git gel yapmam lazım kaçma hemen dedi o biraz garip hissettirdi bir süre sonra bacagına kramp girdi biraz dinlenelim dedi bir daha alamam korkusu ile bırakamadım ama bırakıp tekrar deneyince hemen oldu sanki daha önce kapı kilidine yanlıs anahtar takıyormus da dogrusunu şimdi takmış gibi bir histi. Hatta ne derece oldğunu size şöyle anlatayım al işte bekledik indi penisin dediğimde hayır gayet erekte sadece sen alıstın dedi inanın bize dev gibi gelen korkutucu gelen o penis sanki serçe parmak kadar oldu içeri almayı başarınca. Arkadaşlar mutlaka siz üstte olun kontrol bizde iken biz daha, rahat hissediyoruz ve başka bir şey düşünmeye çalışın o an zihninizi serbest bırakın. Buarada son aşamada biraz kayganlastrıcı kullandım
Aynı durum bende de oldu İlk başlarda ittirmeyin kalktırma bağırma sanki eşimlerin de bir başkası taciz ediyormuş tecavüz ediyormuş gibi ben öyle söyleyince tabii eşimin de morali bozuluyor ve ben de zaten dediğiniz gibi stresten hiç ıslanamıyorum zevk alamıyorum hiçbir şey yapamıyorum daha yeni yeni biraz o zamanlara göre iyiyim tabii ve eşimin bu durumu yapmasının çok korkuyorum telefondan izlediği şeyleri görüyorum ben bir ilk defa kavga ettim hani sonra sen nasılsan yapamıyorsun en azından ben izleyerek yapacağım bana yardımcı olmuyorsun dedi ve şu an hala da izliyor görüyorum hep artık bir şey de diyemiyorum bu durum beni çok da üzüyor çok da zoruma gidiyor bir şey desem diyemiyorum karşılık veremiyorum ufacık bir yere gidiyorum acaba ben yokken bir şey yapacak mı bir şey yaptı mı annemgile gideceğim Bir hafta kalacağım oradayken hep burnumdan geliyor hep bu kaygı yüzünden deliriyorum acaba yatırım acaba yapacak mı acaba ne yapıyor neden telefonlarımı açmıyor sinir hastası oldum resmen her şeyden şüphelendim artık

arakadaşlar bende bu gece bu dertten kurtuldum oldu yendim bitti oldu ama hala şaşkınım zerre birşey hissetmedim ne ağrı ne acı hiç birşey eşimin girdiğini bile anlamadım inanamadım ama hem altta denedim hemde üstte oldu eşimde boşaldı ben şok

arakadaşlar bende bu gece bu dertten kurtuldum oldu yendim bitti oldu ama hala şaşkınım zerre birşey hissetmedim ne ağrı ne acı hiç birşey eşimin girdiğini bile anlamadım inanamadım ama hem altta denedim hemde üstte oldu eşimde boşaldı ben şok
Üsttemi denediniz nasıl oldu nasıl kendinizi rahat biraktiniz

inan dilatör daha konforsuz muş onu anlamadım sonuçta sert plastik ama penis bir kas olduğu için deri ve daha yumuşak 4 numara ile önce alıştırma yaptım sert mesela içerde onu hissediyorum ama penis girince inan çok çok daha rahat yumuşak daha nazik içerde ve zerre ağrı acı yanma olmadı girdiğinde inanmadım anlamadım soktuk çıkartık ben şaşkın dedim ben üste çıkacağım birde öyle deneyeceğim üstte asla alamazken penis çok rahat girdi penis şekil alıyor yani vajina göre daha yumuşak haraket ediyor ama dilatör plastik sonuçta inan olumsuz tek bri şey olmadı şaştım kaldım sonra eşim boşalınca tekrar hemen dilatörü yerleştrdim dedim ne kadar sert yaaa penis canmış

inan dilatör daha konforsuz muş onu anlamadım sonuçta sert plastik ama penis bir kas olduğu için deri ve daha yumuşak 4 numara ile önce alıştırma yaptım sert mesela içerde onu hissediyorum ama penis girince inan çok çok daha rahat yumuşak daha nazik içerde ve zerre ağrı acı yanma olmadı girdiğinde inanmadım anlamadım soktuk çıkartık ben şaşkın dedim ben üste çıkacağım birde öyle deneyeceğim üstte asla alamazken penis çok rahat girdi penis şekil alıyor yani vajina göre daha yumuşak haraket ediyor ama dilatör plastik sonuçta inan olumsuz tek bri şey olmadı şaştım kaldım sonra eşim boşalınca tekrar hemen dilatörü yerleştrdim dedim ne kadar sert yaaa penis canmı

Dilatör çok sert ben yapamıyorum canımı acıtıyor parmakla daha iyi yapabiliyoroum dilatör de kullanıyorum ama içeri sokamiyorum orta parmağımla biraz itiyorum az bişey ucu giriyor ve ya girmiyor bunu daha yeni yapabildim ama gerisini yapamıyorum istemiyorum ilerleyemiyorum

Dilatör çok sert ben yapamıyorum canımı acıtıyor parmakla daha iyi yapabiliyoroum dilatör de kullanıyorum ama içeri sokamiyorum orta parmağımla biraz itiyorum az bişey ucu giriyor ve ya girmiyor bunu daha yeni yapabildim ama gerisini yapamıyorum istemiyorum ilerleyemiyorum
ben perezertatif geçirecek kullanıyordum sert plastik etkisinden azıcık uzaklaşmak için perezervatif bir tık işe yarıyor dene bence

Back
X