kızlar beni listeden silin 7 haftalık bebeğimi düşük sonucu kaybettim
çok üzgünüm
Merhaba kızlarr...uzun süredir giremedim..hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...İzmit arkadaşım seninle aynı durumdayız inşallah bizde tekrardan hamile kalıp hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.. benide listeden silin 20 gün önce bende düşük yaptım
Merhaba kızlarr...uzun süredir giremedim..hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...İzmit arkadaşım seninle aynı durumdayız inşallah bizde tekrardan hamile kalıp hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.. benide listeden silin 20 gün önce bende düşük yaptım
kızlar beni listeden silin 7 haftalık bebeğimi düşük sonucu kaybettim
çok üzgünüm
canım hatırladığına sevindim sanada çok geçmiş olsun çok üzüldüm(( ama düşükten sonra bebeğe hemen hamile kalabilirsin sakın üzülme olurmu
canlarım üzülmeyin lütfen saglıksız gebelik olmuştur . allahım hayırlısını versin diye dua edin Allahın takdiri inşallah allahım en kısa zamanda saglıkı bebekler versin hepimize sıkmayın canınızı zor bir durum ama Allahın takdiri ... hayırlı evlatlar versin rabbim. gerçekten çok sık duyar olduk düşük neden oluyor acaba bu kadar çokk ...
Canlarım ya çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yeniden anneliği yaşatır inşAllah... Kendinize çok iyi bakın sakın üşütmeyin, olumlu yanı en azından doğurganlık sorununuz yok
Gerçekten çevremde düşük olayı çok almaya başladım, okuldan arkadaşımın da 13. haftada bebeğini kaybetti, be de 12. haftamdayım c.tesi randevum var rabbim tüm melekleri korusun darısı arzu eden herkese hayırlı zamanda inşAllah...
izmit_1982 , yaseminim
canlarım çok üzüldüm allahım yardım etsin ne kadar üzülmeyin desekte ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum ama bundada bi hayır vardır rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin hiç kendinizi yıpratmayın toparlanın bakim 1-2 ay geçsin yine hamiş kalırsınız hayırlısı ile ama morelinizi yüksek tutun...sebebi neymiş düşüğün ? bişey söyledimi doktorlar ? normal hamileliklerde düşük oranı bu kadar yüksekmi oluyordu yoksa vajililerdemi yüksek oluyor onu merak ediyorum...dualarımızdasınız kızlar allahın izniyle tekrar annelik heyecanını yaşayacaksınız
canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun yasemincim.ya neden bu kadar çok düşük oluyo acaba ya nasıl korunucaz biz peki artık o kadar sık oluyo ki düşükler.Allahım bir daha yaşatmasın inşallah canım
canlarım üzülmeyin lütfen saglıksız gebelik olmuştur . allahım hayırlısını versin diye dua edin Allahın takdiri inşallah allahım en kısa zamanda saglıkı bebekler versin hepimize sıkmayın canınızı zor bir durum ama Allahın takdiri ... hayırlı evlatlar versin rabbim. gerçekten çok sık duyar olduk düşük neden oluyor acaba bu kadar çokk ...
izmit_1982 , yaseminim
kızlar çok üzüldüm inanınki sizi çok iyi anlıyorum bende düşük yaptığımda nasıl ağlamıştım ama herşeyde bir hayır varmış onu öğrendim.
sizde çok üzmeyin kendinizi yıpratmayın bir daha olur rabbimin izniyle sağlıklı bir şekilde olur inşallah gene en kısa zamanda.
düşükten sonra hemen hamile kalınabilme durumuda varmış sakın sıkmayın canınızı..
vucudunuzu toparlamaya bakın ..
Canlarım ya çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yeniden anneliği yaşatır inşAllah... Kendinize çok iyi bakın sakın üşütmeyin, olumlu yanı en azından doğurganlık sorununuz yok
Gerçekten çevremde düşük olayı çok almaya başladım, okuldan arkadaşımın da 13. haftada bebeğini kaybetti, be de 12. haftamdayım c.tesi randevum var rabbim tüm melekleri korusun darısı arzu eden herkese hayırlı zamanda inşAllah...
izmit_1982 , yaseminim
canlarım çok üzüldüm allahım yardım etsin ne kadar üzülmeyin desekte ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum ama bundada bi hayır vardır rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin hiç kendinizi yıpratmayın toparlanın bakim 1-2 ay geçsin yine hamiş kalırsınız hayırlısı ile ama morelinizi yüksek tutun...sebebi neymiş düşüğün ? bişey söyledimi doktorlar ? normal hamileliklerde düşük oranı bu kadar yüksekmi oluyordu yoksa vajililerdemi yüksek oluyor onu merak ediyorum...dualarımızdasınız kızlar allahın izniyle tekrar annelik heyecanını yaşayacaksınız
Çok sağolun arkadaşlar..Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...Bizim içinde hakkımızda hayırlısı böyleymiş..İlk günler çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı diye diye kendimi teselli ettim..Tekrar hamile kalırsam hamileliğimin nasıl geçeceğini anlamış oldum:) Bu arada izmit_1982 arkadaşım benim 8 haftalıkken kürtajla alındı.Normal düşük çok daha zormuş sanırım ben hiçbir acı ağrı hissetmedim Allah'a şükür.Doktor 3 ay korunmamı önerdi 1 ay geçti bile:) zaten bende biraz kendimi toparlayım istiyorum.bikaç kilo fazlam var onu vereyim,yaz geldi tatile gideyim,bide sınavım var o geçsin Allah'ın izniyle tekrar denemelere başlarız:))bu kez daha itinalı olacağım kesin gerçi o zamanda herşeye dikkat ediyordum ama olacağı varmış..bide ben folik hapına geç başlamıştım doktor hamilelikten 2 ay önce başla dedi yani çalışmalara başlamadan folike başlıycam çok önemliymiş...bu arada doktora vajinismus geçirdiğimi söylemiştim muaynelere git gel doktorda dedi artık iyce alıştın vajinismus falan kalmadı diye:) vajinismusu atlattığım ay hamile kalmıştım tam alışamamışken ama muayneler sayesinde alıştım iyce korku falan kalmadı:)))
sonunda burdayım kızlar
sonunda burdayım kızlar
nerde bu vajili hamileler :)))
hafta sonu diye kimse yok sanırım nasılsın pamuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?