Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

bebişim inşallah en kısa zamanda sende anne olursun...dr gittinmi herşey yolundamı balım ?

canım benim inşallah,iki ayı geçti yeneli,biraz kendi akışına bıraktık alışma süreci falan derken geçti,ama bu pazartesi doktor randevum var
bakalım bi kontrol ettircem kendimi,bir problem varsa da boşa vakit kaybetmemek lazım,inşallah da yoktur.haber veririm size.
sen nasılsın canım,nasıl gidiyor hamileliğin?umarım herşey yolundadır canım benim

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım...ben dr gittiğim ilk ay hamiş kaldımdı inşallah darısı başına olur...iyiyiz çok şükür halimize...haftaya cumaya dr kontrolümüz var kısmetse inşallah her şey yolundadır hızlı bir büyüme evresine girdik kızımla...allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize sonrasındada kolay doğumlar inşallah...

bu arada smpati85 arkadaşımız doğum yaptı sezeryanla....sonrasında jas_min arkadaşımız malesef erken doğum yaptı ama çok şükür kızı sağlıklı dahada iyi olacak inşallah...bebeği 2 kg doğmuş küvezde ama toparlanmaya çalışıyor lütfen dualarımızı eksik etmeyelim...doğum sırasında şu an nazlı85 ve ecrin gün sayıyor allah onlarada çok kolay doğumlar nasip etsin :)

[venüsten nasıl gidiyor bu arada biz bir akşam deneyelim dedik olmadı egzersizlere başlıyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum gözümde çok büyüyor bebişte var zaman yokk (

ben de sizlerin yardımlarıyla yendim kızlar vajiyi. artık inşallah bebeğe niyetleniyoruz. dualarınızı bekliyorum yine:)))

ayy inşallah canım benim de senin gibi olsun keşke doktora gittikten sonra inşallah fazla beklemeden olur,canım sana da sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar dilerim,allah hepimizin gönlüne göre versin inş.ne güzel kızın olcakmış,ben de çok istiyorum kız çocuk

tüm arkadaşlarımıza kolay doğumlar ve hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.dualarım onlarla...

sağol venüstenimmm Allah razı olsun...valla artık beklemek sıkmaya başladı bir an önce gelsin bebişler sağlıkla
tüm arkadaşlarımıza kolay doğumlar ve hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.dualarım onlarla...

aminnnn canım sağolasın Allah razı olsun darısı isteyen arkadaşların başına inşallahh

kıslar nasılsınız
doğum yapanların gözleri aydın diyorum
doğumu bekleyenleride allah bir avazda kurtarsın inşallah
bebek için çalışanlarada bol bol dua ediyorum en kısa zamanda müjdeli haberleri alırlar inşallah
benin doğum 24 mayıs dendi cinsiyet erkeğe benziyo dediler sonrada hiç göstermedi kuzum kendini netleşmedi

Rabbim sağlıkla dünyaya getirmyi nasip etsin inşallah özel olmazsa birşey sormak istiyorum bende vajinismusu 1.5 ay önce yendim ve hamile kalmak istiyorum doktor kontrolunde nasıl bir yol izleniyor bilgi verirseniz sevinirim güzel bir hamilelik geçirmeniz dileği ile.

gunaydınnn kızlar bende yenelı bu 4 ayıma gırecekkk( ıns en kısa zamanda bebısım olurrrrrrr

inşallah tez zamnda hayırlı bir evladın olur bizde çok istiyoruz Rabbim gönlün göre versin.

inşallah tez zamnda hayırlı bir evladın olur bizde çok istiyoruz Rabbim gönlün göre versin.

amin ıns sennde bebgın bekletmezde en kısa zamanda anne olursunn 1.5 yıll vajınusmla ugrstım sımdı bebek calısmalarıı artık beklemek ıstemıyorum

malesef bende 17 ay boyunca uğraştım başta problemin bende olduğunu dahi kabul etmedim eşimi suçladım ama bitti şükür şimdi evin tek eksiği kaldı diyorum ama oda çok uğraştıracak sanırım Hayırlısı rabbimden

ben dok yendımm artk dayanamıyodum omumda cook buyuk yuk olmustuu ıyıce ezılıyodum sukur bttı dok gıttınmı bebıs ıcın varmı sorun cnm

bende psikoloğ sayesinde atlattım.bebiş için doktora gitmedim 5 ay geçsin eğer olmazsa görünmeyi planlıyorum sen gittin mi inşallah bir sorunun yoktur.

bende psikoloğ sayesinde atlattım.bebiş için doktora gitmedim 5 ay geçsin eğer olmazsa görünmeyi planlıyorum sen gittin mi inşallah bir sorunun yoktur.

ben yendıkden sonra dok muane oldum altan yumurtalıklarıma temızdı sukur yok dedı o ay adet oldum sancıdan acıle gttık kıs dedı ılac verdı kullanmadım sımdı annemlerı beklyrum dok gıdecegım bu ay 10 erken oldum adett ıns hayırlı haberler alırım kendımı kandırıyorum belkı erken adet oldugum yerlesme kanamasıdır dıye

inşallah bebiş geliyordur sancılı adetin varsa ayağına patik giy üşütmüş olabilirsinde çünkü yeni evli çiftlerde sık rastlanıyor kisti olupta hamile kalan arkadaşlar var umarım seninkide önemli bir sorun degildir geçmiş olsun üşütmeye çaba sarfet.

oyle yapıyorum cnm ya corap patık pandıff katkat gıyırum daa ıns ıdrar yolarımda falan bısı cıkmaz esımıde ıstemısdı dok onunlada persembe gıdecegızz bıde 1.5 sender korunuyrm dıye herkeze yalan soyluyodum artk herkez bebek yokmu dıyo ne yalan soyleyecegımı bulamıyrm

inşallah idrar yolları çok zor bir durum sancın yok dimi sancı olursa idrar yolları şüphesi olur okurken güldüm :) çünkü bnde aynı yalana başvurdum korunuyoruz şimdide hadi ama uzattınız bu işi lafları ardındanda bakın korunduğunuz için bebek yok diyorlar.boynu bükük bir şekilde olabilir diyorum ama eşin çok gülüyor bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…