• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yendimmmm!!

Canım tamam maddi durumun yok mesela benimde yoktu. Ama oturup geçmesini beklemedim. Erteleme hastalığı bu adı var. Ve sende bak erteliyorsun. Maddi durumun yoksa sana tekte dilatör al demiştim ama sen kendiliğinden geçmesini bekliyorsun olmuyor diyorsun birşeyler tekte olmaz çaba gerekir hergün bacaklarını aynanın karşısında açıp deneyeceksin
İnsana bana deniyorum hergun olmasa da ama girmiyor işte gervten dilatör girmiyor olmuyor alamıyorum

Kaç senelik olsa insan veriri ama yeniyim maddi anlamda karsilayamam bunu , kirada oturuyorum., bide tek seferde istiyorlar . Söylemek güzel ama . Olmayınca insan veremiyor. Herkes veremiyor, 10.15 dese ammena , ama fazlasını ve gelirim karşılar nede vicdanım, doktor tek seans için 55 bin istiyor ben nerden bilicem ki çıktığım gibi olivak tek tek söylese seans seans gitse yinede ama bir seans için o kadar ücret tte yani çok fazla
Geçen Instagramda bir sayfada bu konuda konuşuluyordu şöyle bişey vardı buna bakin

Eklentiler

• 25737.webp
    25737.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 63
Ya benim hirsim var ileri derece de vajinusmus değilim eşimle deniyoruz vücut her şekilde hazır buna ama beyin olarak tepki gösteiryir ve bude direk kaslarimin kapanmasına neden oluyor, ben dilatörde. Çok zorlanıyorum arkdslar diyor ya dilatör sayesinde yendim diye aklım almıyor nasıl içine girmiş diye tamm. Belkide çok basittir ama o dilatör bana zor geliyor eşimle denemeler yapıyorum bile dilatör kadar gözüme büyük gelmiyor hastneye de gitim neyseki ama gercten yüksek geldi bana bide doktor tek seferlik dediği için de daha çok geri çekildim bı kaç seans olması lazım degilmidyi tek seferde olicak iş mi bu hastalık
Siz aşamadınızmı

İnsana bana deniyorum hergun olmasa da ama girmiyor işte gervten dilatör girmiyor olmuyor alamıyorum
Vajina deliğini görebiliyormusun öncelikle sen vajinanı tanıyormusun bunu anlamam lazım. Mesela idrar deliği ve vajina deliği farklıdır. Bu videoyu izlemeni istiyorum baştan sona kadar

Vajina deliğini görebiliyormusun öncelikle sen vajinanı tanıyormusun bunu anlamam lazım. Mesela idrar deliği ve vajina deliği farklıdır. Bu videoyu izlemeni istiyorum baştan sona kadar

Tanıyorum biliyorum artık bı kaç video izledim bende kalan tek şey ya dilatör yada penisin girmesine izin vemrrm bütün asamlari atlatim

Tanıyorum biliyorum artık bı kaç video izledim bende kalan tek şey ya dilatör yada penisin girmesine izin vemrrm bütün asamlari atlatim
Ikınınca o delik açılacak aynadan bak bence. nefes alıp verince en küçük Dilatörü iyice kayganlaştırıcı yada bebek yağı sür ittir nefes al ver sakin kal sonrasında etrafına anestol sür içeri it aşağıya doğru biraz

Ikınınca o delik açılacak aynadan bak bence. nefes alıp verince en küçük Dilatörü iyice kayganlaştırıcı yada bebek yağı sür ittir nefes al ver sakin kal sonrasında etrafına anestol sür içeri it aşağıya doğru biraz
Evet bazen bakıyorum ikininca işte açıldığını görüyorum hata eşim de sağa doğru yönü falan diyir ben spry siktim geçen bende çok şişlik yapıyor bidaha sikmadim

Şu anda bile deniyorum ama yok dilatör giriyor sertliğe değiyor kaslara yani

Evet bazen bakıyorum ikininca işte açıldığını görüyorum hata eşim de sağa doğru yönü falan diyir ben spry siktim geçen bende çok şişlik yapıyor bidaha sikmadim
Dümdüz sokmayacaksın delikten girince hafif aşağı ittirmen lazım

Kayganlaştirici kullanılsa olmaz mı. Bolca olsa hepsi girer gibi

Vala ben dirrk
Dümdüz sokmayacaksın delikten girince hafif aşağı ittirmen lazım
[/QUOTEek uzaninca sırt üstü dilatöru başı idrar deliğine bakar şekilde o şekilde almaya çalışıyorum kası hissediyorum direk girrmezsin gibi sanki sinyal veriyor

Tuvalete gidip afedersin idrarın varsa onu yaparmısın öyle dene birde birde sokunca aşağı doğru iteceksşnn
Hicbi sorun yok yani diyim vajinnin yapısından yok doktor bakmıştı bir sorun yok demişti ben kasları mi kulanmaiyorum sisizn dediğiniz yöntemleri yapıyorum bı kere olmasa o gün o an bitiyor diyorum tamm olmicak deneme

Evet jel sürüyorm zstn hemen koruyor tekrar sürüyorum bakıyorum olmuyor bırakıyorum uğraşmıyorum olmicak diye
Ne zamandır bu şikayet var, iyice sür yavaş yavaş ittir, kaslarını gevşek bırak

8. Aya girdim , ne büyük hata ne büyük cefa ne büyük ceza. Yaşayan herkes bilir bu laneti . Doksyor bana ben bı şeansla uygularım tedaviyi aama herşey sende bitiyor zihininin ikna olması sana bağlı dedi hani nasıl ikna edicem o kasları kulanmak şekillendirmek gercten çok zor

Back
X