Vajinismusu yenelim

merhaba canim bende 3 bucuk yil bu vajinimusla yasamis biri olarak elimden geldigince yazmaya calısıcam ama yazdiklarimi nekdr dikkate alirsan senin icin oladr iyi. Banada yazarlardi ama ben yapamam edemem derdim bi sihirli degnek gelsin bana.okus pokus yapsın isterdim ama o degnek gelmedi.
esim benimde doktora gitme taraftari degildi ikna ettim artik baska yapacak bisi yokdu
doktor emla krem ile vajinanin icine kremi suruyor bolca uyusmasini bekliyosun.
sonra dilatorun en kucugu ile onu kayganlastiriyor ve ikinmani söylüyor ıkındıkça o dilator iceri giriyor. Boydan basla 4 boya kdr devam 1 boyu ne zaman rahat alabilirsen 2 .boya gec 2 boyu nekdr rahat alirsan 3 e gec busekilde ilerle
netten dilator kayganlasdirici ve eczaneden emla.krem al allah kolaylik versin tek cozumu bu kimse vajinimuslu.kalmasin allah yardimcinz olsun

Amin canım evet benim eşimde gitmiyor doktora ama ben gittim doktora hatta hiç bir şey sürmeden önce pipet soktu sonrasında 1. Boy dilatörü. Hatta içinde bekletti biraz çok aşırı sıkıntı yaşamadm ama kendin denedinmi dersen hayır denemedm kendimin onu yapmaya cesareti yok doktora devam etmeyede eşim gerek yol dedi ve erteledik işte. Şimdi bende vemcaıne spreyle denemek istiyorum gerçekten çok zor

Canim egzsrsiz yapmadan oraya biseyin girdiğini gormeden bunu basarmak imkansiz.
Ya doktora gidip tedavi.olcaksiniz yada sen bunu kendin evde yapacaksin
7 yil.gecmis daha nekdr bekliceksiniz yazik gunah bumuymus diycen sey icin omrunu karartmaya degermi ben 3 bucuk.yilim heba oldu die üzüldüm doktora gidin parayi herzaman kazanir.insan ama zamani geri alamiyoruz

Canım paradan degil eşim bu konuda sürekli saçmalama ne doktoru diyenlerden ben kendim gittim ama doktor eşinde gelmeli dedi artık parada degilim çözümündeyim inanki galiba bende dilatör set almalıyım ama gelene kadar denicem çok zor gerçekten mutsuzluk veren koca bi 7 yıl sizi dinlemeye çalışcagım siz ne zaman zamandır yendiniz

Ben.doktor esliginde 9 gunde yendim surekli gitip geldim doktora uzakdan gelen.olursa 3 gunde bitiyormuş eger kendiniz yaparsaniz hic zaman kaybetmeyin eger kendim yapaamam artik diyosaniz tedavi görün 7 yil adi var giden zamaniniz bosuna esinizi.ikna edin surekli bu konuyu acin allah yardimciniz.olsun

Gerçekten çok zor bende bi kaç doktor buldum hatta ılıklama yöntemi ile 3 saatte tedavi edenleride fördüm evet en kısa sürede bu işi çözmeliyim artık benim için dayanılmaz hal aldı anne olmak istiyorum ve çözümü olan bir şey için bu kadar beklemek gerçekten çok zor

Hangi sehirdesiniz

Bursada tedavi gordum ben cigdem tezcan bi araştırın eger yapamaz iseniz dediklerimi evde beklemeyin tedavi icin.allah yardimciniz olsun
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun denicem siz hamilesiniz sanırım ne kadar oldu yeneli hemen hamilr kaldınızmı ve özel olmazsa yaş kaç

Ya ben ilk başta dokunmaya korkardım. Ama şimdi iki parmak alıyorum kolayca. Ama üç parmağa geçince acı oluyor ve bırakmak zorunda kalıyorum. :-(
Maşallah baya ilerlemissin. Anestol kayganlastirici sütü eşinle denemeye calistinmi parmak egzersizi sen sonra

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun denicem siz hamilesiniz sanırım ne kadar oldu yeneli hemen hamilr kaldınızmı ve özel olmazsa yaş kaç
Kasimda yendim tedavi ile hamile kaldim 25 yaşındayım siz yas kaç

Maşallah baya ilerlemissin. Anestol kayganlastirici sütü eşinle denemeye calistinmi parmak egzersizi sen sonra

Sadece kayganlaştırıcı ile eşli deneme yaptık. Acı olduğu için bırakmak zorunda kaldık. Böyle acırken yapamam dedi eşim. şimdi sprey ve ya kremle uyuşturarak denemek istiyoruz. İn şa Allah bu sefer olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…