Vajinismusu yenelim

Sanırım anestol un uyuşturma etkisi var ben onu kullanmıştım. Birde sakinleştirici hap vermişti Dr. İlk zamanlar onlarla oldu. Birde eşin yaklasinca derin nefes al. Ozaman PE.. içine çekmiş oluyosun. İnşallah biran ince haplolur

Neden Dr a gitmek istemiyo eşin. Eşin sadece orda saana destek oluyo onunla ilgili bişey yokki

Evet. 1,5 buçuk evliyim ve malesef aynı dert bende de var. Hayatım boyunca böyle bir şeyin olduğunu bile bilmiyordum.
Siz neden Dr a gitmiyorsynuz. Artık nerdeyse tüm şehirler de bunlabilvili tedavi var. Yazık etmeyin yillariniza.

Aynen öyle bende sihirli değnek bekliyordum. Hatta Dr a giderken de öyle bekliyodum. Bianda cozcekler diye

Neden Dr a gitmek istemiyo eşin. Eşin sadece orda saana destek oluyo onunla ilgili bişey yokki
Herkesin yaptıgı iş için ben gitmem doktora diyor beni suçluyor sürekli yapamıyosun diye herkes yapıyor sen kadın degilmisin diyor normalde anlayışlı ama o an çok kötü oluyoruz

Siz neden Dr a gitmiyorsynuz. Artık nerdeyse tüm şehirler de bunlabilvili tedavi var. Yazık etmeyin yillariniza.

Doktora gittim yani vajinismus değil de, neden yapamıyoruz bir sorunmu var diye müayineye gittik. Hiç bir problem yok dedi. İn şa Allah krem ve ya sprey hangisi olursa yapamazsak mecbur gitcez doktora. Ben parmak egzersizi yapıyorum kendim yenerim diye doktora gitmek istemiyorum şimdilik. Ama olmazsa çare yok.

Her Dr anlamiyo bana bir Dr özel hastanede hucbiseyin yok git iki kadeh birşey iç yaparsın demişti :)

Herkesin yaptıgı iş için ben gitmem doktora diyor beni suçluyor sürekli yapamıyosun diye herkes yapıyor sen kadın degilmisin diyor normalde anlayışlı ama o an çok kötü oluyoruz
Yapamayan bir sürü kadın var olurmu öyle şey Allah kolaylık versin.

Kızlar Bende vajinismustum 2 aylık evliyim 2 hafta falan oldu yeneli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…