- 22 Nisan 2020
- 36
- 10
- 1
Sanırım anestol un uyuşturma etkisi var ben onu kullanmıştım. Birde sakinleştirici hap vermişti Dr. İlk zamanlar onlarla oldu. Birde eşin yaklasinca derin nefes al. Ozaman PE.. içine çekmiş oluyosun. İnşallah biran ince haplolurSadece kayganlaştırıcı ile eşli deneme yaptık. Acı olduğu için bırakmak zorunda kaldık. Böyle acırken yapamam dedi eşim.şimdi sprey ve ya kremle uyuşturarak denemek istiyoruz. İn şa Allah bu sefer olur.
Neden Dr a gitmek istemiyo eşin. Eşin sadece orda saana destek oluyo onunla ilgili bişey yokkiCanım paradan degil eşim bu konuda sürekli saçmalama ne doktoru diyenlerden ben kendim gittim ama doktor eşinde gelmeli dedi artık parada degilim çözümündeyim inanki galiba bende dilatör set almalıyım ama gelene kadar denicem çok zor gerçekten mutsuzluk veren koca bi 7 yıl sizi dinlemeye çalışcagım siz ne zaman zamandır yendiniz
Siz neden Dr a gitmiyorsynuz. Artık nerdeyse tüm şehirler de bunlabilvili tedavi var. Yazık etmeyin yillariniza.Evet. 1,5 buçuk evliyim ve malesef aynı dert bende de var. Hayatım boyunca böyle bir şeyin olduğunu bile bilmiyordum.
Aynen öyle bende sihirli değnek bekliyordum. Hatta Dr a giderken de öyle bekliyodum. Bianda cozcekler diyemerhaba canim bende 3 bucuk yil bu vajinimusla yasamis biri olarak elimden geldigince yazmaya calısıcam ama yazdiklarimi nekdr dikkate alirsan senin icin oladr iyi. Banada yazarlardi ama ben yapamam edemem derdim bi sihirli degnek gelsin bana.okus pokus yapsın isterdim ama o degnek gelmedi.
esim benimde doktora gitme taraftari degildi ikna ettim artik baska yapacak bisi yokdu
doktor emla krem ile vajinanin icine kremi suruyor bolca uyusmasini bekliyosun.
sonra dilatorun en kucugu ile onu kayganlastiriyor ve ikinmani söylüyor ıkındıkça o dilator iceri giriyor. Boydan basla 4 boya kdr devam 1 boyu ne zaman rahat alabilirsen 2 .boya gec 2 boyu nekdr rahat alirsan 3 e gec busekilde ilerle
netten dilator kayganlasdirici ve eczaneden emla.krem al allah kolaylik versin tek cozumu bu kimse vajinimuslu.kalmasin allah yardimcinz olsun
Herkesin yaptıgı iş için ben gitmem doktora diyor beni suçluyor sürekli yapamıyosun diye herkes yapıyor sen kadın degilmisin diyorNeden Dr a gitmek istemiyo eşin. Eşin sadece orda saana destek oluyo onunla ilgili bişey yokki
Siz neden Dr a gitmiyorsynuz. Artık nerdeyse tüm şehirler de bunlabilvili tedavi var. Yazık etmeyin yillariniza.
İnşAllahhhBende cok isterim umarim.guzel haberler ile gelirsiniz
Aymen cani. Bende ilk sukurler olsun yendik kmse kalmasin vajinimusluAynen öyle bende sihirli değnek bekliyordum. Hatta Dr a giderken de öyle bekliyodum. Bianda cozcekler diye
AminnAymen cani. Bende ilk sukurler olsun yendik kmse kalmasin vajinimuslu
Canım doktora gitmeden yendim benPeki ne yapmalıyım şu koronalı günlerde dktora gitmeden kendim halletmek istiyorum
Her Dr anlamiyo bana bir Dr özel hastanede hucbiseyin yok git iki kadeh birşey iç yaparsın demişti :)Doktora gittim yani vajinismus değil de, neden yapamıyoruz bir sorunmu var diye müayineye gittik. Hiç bir problem yok dedi. İn şa Allah krem ve ya sprey hangisi olursa yapamazsak mecbur gitcez doktora. Ben parmak egzersizi yapıyorum kendim yenerim diye doktora gitmek istemiyorum şimdilik. Ama olmazsa çare yok.
Yapamayan bir sürü kadın var olurmu öyle şey Allah kolaylık versin.Herkesin yaptıgı iş için ben gitmem doktora diyor beni suçluyor sürekli yapamıyosun diye herkes yapıyor sen kadın degilmisin diyornormalde anlayışlı ama o an çok kötü oluyoruz
TabikiNasıl yardımcı olurmusunuz
İşte bazen erkekleri anlamak çok zor..Yapamayan bir sürü kadın var olurmu öyle şey Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?