Allah yardım etsin kısa sürede yenersiniz ve bu dertte olan herkesİşte bazen erkekleri anlamak çok zor..
Aminnn inşAllahhAllah yardım etsin kısa sürede yenersiniz ve bu dertte olan herkes
Sizdemi bu sorunu yaşayanlardansınızBanada yazarmisinız özelden lutfen
Bunu yaşayinca, zorluğunu bilince,herkes iyileşsin diye insan yardım etmek istiyor degilmiSormak istediğiniz olursa seve seve yardım ederim
Aynen öyleBunu yaşayinca, zorluğunu bilince,herkes iyileşsin diye insan yardım etmek istiyor degilmi
TabikiBanada yazarmisinız özelden lutfen
Evet malesef 6 ay olduSizdemi bu sorunu yaşayanlardansınız
Benim 7 yılEvet malesef 6 ay oldu
Banada özelden yazar msinziSizdemi bu sorunu yaşayanlardansınız
İşte psikolojik olduğunun kanıtı aslında. Zoru basarmissinz. Krem kullanarak deneyin esinizleBen 2 parmağımi uyuşturucu fln kullanmadan içime alabiliyorum hatta 3 parmağımi ikinci boğuma kadar da alabiliyorum ama eşimle denemeye geçince pe ucunu sokarken çok acıyor olmuyor
Canım bizim vajinusmus grubumuz var suan hepimiz 3. Dilatördeyiz eklim mi senide vallaha dokunamayan kız bile 2. Diblatörü yaptı sen düşünArkadaşlar merhaba ben 7 yıllık evliyim ve vajinismusum sanırım. Doktora gittim çok kasmadım aslında kendimi dilatör denerken. Biz sanırım eşimle yorgunuz yaparız uykum var yaparız diye diye bıraktık ve bu zamana geldi.. Birbirmize yardım edelim ve artık anne olalım
İnşAllah bir gün bende yazarım oldu diyeMerhaba arkadaşlar
Inanın kendi tek parmağım bile o kadar zordu benim icin onun oraya girmesi demek piskolojikmen çok yıprattı beni 2 3 hafta onunla uğraştım ağladım agladim arayislardaydim. Egzersiz olmadan yapabilir miyim aceba dedim..
Ama malesefki *egzersiz sart*
Tek parmak egzersi bi şekilde oldu.
Ikili parmak derken
Eşli tek parmak çok zordu
Nasıl yapicam dedimm
hayır yapamiycam dedim herande ömür boyu böyle devam edecek
Ama eşinin desteğiyle Dualarla tek başardık
Çift parmagida başardık.
Üst pozisyon denemeleri başarılı gidiyor cok sukur..
Ama sakın olumsuz düsünmeyin
Ben yaptıysam herkes yapar
Hiiiç sıkıntı yapma benim kadar zorlanan olamazdı galibaİnşAllah bir gün bende yazarım oldu diye
İnşAllah canım ya inşAllahhHiiiç sıkıntı yapma benim kadar zorlanan olamazdı galiba
Yapamadığın an daha cok üzerine gitt aglasanda yapmaya çalış
Ayna karşısında çok ağladım.
Bende de var sekiz aylık evliyim bir psikolog buldum bu alanda çok iyi ama egzersiz yaptırıyor ben de egzersizden korkuyorum sonuçta egzersiz yapabilecek olduktan sonra penisle de yapabilirim Diye düşünüyorumErteleme hastalığı denir buna. Çok iyi bilirim. Ama daha fazla ertelemeyin. Çünkü olunca bumuymus diyceksiniz.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?