Vajinismusu yenelim

Ben 2 parmağımi uyuşturucu fln kullanmadan içime alabiliyorum hatta 3 parmağımi ikinci boğuma kadar da alabiliyorum ama eşimle denemeye geçince pe ucunu sokarken çok acıyor olmuyor

Ben 2 parmağımi uyuşturucu fln kullanmadan içime alabiliyorum hatta 3 parmağımi ikinci boğuma kadar da alabiliyorum ama eşimle denemeye geçince pe ucunu sokarken çok acıyor olmuyor
İşte psikolojik olduğunun kanıtı aslında. Zoru basarmissinz. Krem kullanarak deneyin esinizle

Merhaba arkadaşlar

Inanın kendi tek parmağım bile o kadar zordu benim icin onun oraya girmesi demek piskolojikmen çok yıprattı beni 2 3 hafta onunla uğraştım ağladım agladim arayislardaydim. Egzersiz olmadan yapabilir miyim aceba dedim..

Ama malesefki *egzersiz sart*
Tek parmak egzersi bi şekilde oldu.
Ikili parmak derken
Eşli tek parmak çok zordu

Nasıl yapicam dedimm
hayır yapamiycam dedim herande ömür boyu böyle devam edecek
Ama eşinin desteğiyle Dualarla tek başardık
Çift parmagida başardık.
Üst pozisyon denemeleri başarılı gidiyor cok sukur..
Ama sakın olumsuz düsünmeyin
Ben yaptıysam herkes yapar

Canım bizim vajinusmus grubumuz var suan hepimiz 3. Dilatördeyiz eklim mi senide vallaha dokunamayan kız bile 2. Diblatörü yaptı sen düşün

İnşAllah bir gün bende yazarım oldu diye

Erteleme hastalığı denir buna. Çok iyi bilirim. Ama daha fazla ertelemeyin. Çünkü olunca bumuymus diyceksiniz.:)
Bende de var sekiz aylık evliyim bir psikolog buldum bu alanda çok iyi ama egzersiz yaptırıyor ben de egzersizden korkuyorum sonuçta egzersiz yapabilecek olduktan sonra penisle de yapabilirim Diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…