Dogru canım agda lazer bunları yaptırabilen ben bunda öle zorlandımki dedigin gibi onların agrısı daha çokaynen canim ne sanki ağda nin bile acisi ondan daha fazladir emin ol bir anlik rahat birak ve kurtul
Benide ekler misinCanım bizim vajinusmus grubumuz var suan hepimiz 3. Dilatördeyiz eklim mi senide vallaha dokunamayan kız bile 2. Diblatörü yaptı sen düşün
Evet ama malwsef bu öyle büyük bir sorun ki. Sadece çok fazla uzatmış ama eminim bizim destegimizle yeneceksiniz hepiniz7 yıl iyi evli kalmş o kavgaları stresi iyi çekmişsin ben bir yıllık evliyim suan bile zor dayanıyorum.bu yıl içinde yenemezsem gerekeni yapıcam.kimsenin zamanında çalmaya hakkım yok.onunda hakkına giremem.
Bende erteliyorum.biliyorum cok degişik bşr hastalık erteledikçe aylar yıllar geçiyor.ama kendime sınır koydum.oda sırf eşimi düşündgm için yoksa ben böylede rahat yasıyorum cinsellik olmadan.ama hem eşimin zamnndan çalmak istemiyorum hemde bu iş olmadıgı için birbmxe ettigimiz hakaretler kavgalar artık beni cok yordu.kesin kararlıyım bu yıl olmazsa boşanıcamEvet ama malwsef bu öyle büyük bir sorun ki. Sadece çok fazla uzatmış ama eminim bizim destegimizle yeneceksiniz hepiniz
Böyle düşünmen normal canım kendini suçlu hissediyorsun çünkü. Ama asilamayacak bir sorun değil ki bu. Bak herkes destek olmaya hazır . Emin ol ben yaptıysam herkes yapar. Sadece inan buna ilk bastaBende erteliyorum.biliyorum cok degişik bşr hastalık erteledikçe aylar yıllar geçiyor.ama kendime sınır koydum.oda sırf eşimi düşündgm için yoksa ben böylede rahat yasıyorum cinsellik olmadan.ama hem eşimin zamnndan çalmak istemiyorum hemde bu iş olmadıgı için birbmxe ettigimiz hakaretler kavgalar artık beni cok yordu.kesin kararlıyım bu yıl olmazsa boşanıcam
Ben ne zaman bu cümleyi kullanıcam bilmiyorum..cok egzersiz yaptgım söylenemez ama 3.dilatörü yapıyorum 4.dilatörde uyuşturarak giriyor ama p.s mümkn degl girmiyor.kaç yöntem denedm kaç pozisyon ama yok cok degişik gerçekten.o baskı ve sızlanma hissine dayanamıyorumBöyle düşünmen normal canım kendini suçlu hissediyorsun çünkü. Ama asilamayacak bir sorun değil ki bu. Bak herkes destek olmaya hazır . Emin ol ben yaptıysam herkes yapar. Sadece inan buna ilk basta
Yaa bende seni en başta sanıyorum sen bitirmissinnnnnBen ne zaman bu cümleyi kullanıcam bilmiyorum..cok egzersiz yaptgım söylenemez ama 3.dilatörü yapıyorum 4.dilatörde uyuşturarak giriyor ama p.s mümkn degl girmiyor.kaç yöntem denedm kaç pozisyon ama yok cok degişik gerçekten.o baskı ve sızlanma hissine dayanamıyorum
Bende her hamlede yüzde 20 yğzde 40 bitti en son yüzde 80 bitti diye kendni motive ediyordum ama orda kaldım canım...hani dilatör yaparken dilatörü biz iteriz ya elimizle.eşli denedgmde çekince gelmiyor onuda itmesine izin vermiyorum tıkandım kaldım.kendim oturmaya calıştıgımdads takılıyor kalıyor biryerde ve sızlıyor o zaman orda bırakıyor.bence cidden bitmedi...Yaa bende seni en başta sanıyorum sen bitirmissinnnnnbu kadar umutsuz olma lütfen gerçekten sen bitirmissin
Çünkü eşinden korkuyorsun sana zarar verecek diye kasılıyorsun ve dilator hareket etmiyor dimiBende her hamlede yüzde 20 yğzde 40 bitti en son yüzde 80 bitti diye kendni motive ediyordum ama orda kaldım canım...hani dilatör yaparken dilatörü biz iteriz ya elimizle.eşli denedgmde çekince gelmiyor onuda itmesine izin vermiyorum tıkandım kaldım.kendim oturmaya calıştıgımdads takılıyor kalıyor biryerde ve sızlıyor o zaman orda bırakıyor.bence cidden bitmedi...
Aynen öyle hiç ama hiç güvenmiyorum ona.yanlış birşey yapar diye korkuyorm tüm kontrol bende olsn istiyorum bende yapamıyorumÇünkü eşinden korkuyorsun sana zarar verecek diye kasılıyorsun ve dilator hareket etmiyor dimi
İşte sorunu bulduk canım. Üzülme bak yeneceksin sen zaten sonuna kadar gelmssinAynen öyle hiç ama hiç güvenmiyorum ona.yanlış birşey yapar diye korkuyorm tüm kontrol bende olsn istiyorum bende yapamıyorum
Sorun belli ama çözüm yokİşte sorunu bulduk canım. Üzülme bak yeneceksin sen zaten sonuna kadar gelmssin
Çözüm var . Bak dilator e bolca yağ sürüp deneSorun belli ama çözüm yok
Siz nasıl yendinizBen de bu sorunu yenmiş irisi olarak destek olmaya hazırım.
Kendinize biraz fazla yükşenmişiniz siz bence önce psikolojik olarak rahatlayın evet cinsellik önemli ama bence her şey bu da demek dglki düşününki eşinizde bi sorun var boşanıcakmıydınız evet bizim en büyük sorunumuz erteleme oldu ama biz bu yüzden hiç boşanmayı düşünmedik sadece artık çocuk istegi agır bastıgı için biz bunu yenmek istitoruz kendinize bu kadar yüklenmeyin bence bunu yapamayan sadece siz degilsiniz bu eşli bir hastalık sonuçta ben bu hastalıkta kadının tek taraflı suçlu oldugunu düşünmeyenlerdenim evet biz korktuk ama onlarca korkan kadında bunu eşinin destegiyle yaptı demekki eşte erteledi bizlerde üstüne gitmedi bıraktıBende erteliyorum.biliyorum cok degişik bşr hastalık erteledikçe aylar yıllar geçiyor.ama kendime sınır koydum.oda sırf eşimi düşündgm için yoksa ben böylede rahat yasıyorum cinsellik olmadan.ama hem eşimin zamnndan çalmak istemiyorum hemde bu iş olmadıgı için birbmxe ettigimiz hakaretler kavgalar artık beni cok yordu.kesin kararlıyım bu yıl olmazsa boşanıcam
Keşke benim eşimde kabul etse sadece bende sorun olmadıgını.ama ben bunun eksikliği yüzündem cıkan kavgalardan o kavgalarda söylenen kadınlıgımla alakalı hakaretlerden yoruldum artık inanın o kadar yıl çekemem..Kendinize biraz fazla yükşenmişiniz siz bence önce psikolojik olarak rahatlayın evet cinsellik önemli ama bence her şey bu da demek dglki düşününki eşinizde bi sorun var boşanıcakmıydınız evet bizim en büyük sorunumuz erteleme oldu ama biz bu yüzden hiç boşanmayı düşünmedik sadece artık çocuk istegi agır bastıgı için biz bunu yenmek istitoruz kendinize bu kadar yüklenmeyin bence bunu yapamayan sadece siz degilsiniz bu eşli bir hastalık sonuçta ben bu hastalıkta kadının tek taraflı suçlu oldugunu düşünmeyenlerdenim evet biz korktuk ama onlarca korkan kadında bunu eşinin destegiyle yaptı demekki eşte erteledi bizlerde üstüne gitmedi bıraktı
Egzersizi sık sıkmı yapmalıyım.siz öylemi yaptınız yani ne sıklıkla yapmalıyımkiÇözüm var . Bak dilator e bolca yağ sürüp dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?