Vajinismusu yenelim

Bende de var sekiz aylık evliyim bir psikolog buldum bu alanda çok iyi ama egzersiz yaptırıyor ben de egzersizden korkuyorum sonuçta egzersiz yapabilecek olduktan sonra penisle de yapabilirim Diye düşünüyorum
Egzersiz olmadan yapılmaz bence zaten. Dr a giden herkes egzersizle yeniyi. Gitmeyenler de evde egzersizle yeniyi. Dr sana cesaret veriyo sadece. şey gibi düşün. Kpss veya ÖSS çalışırken dersaneye gitmek gibi. Bütün sorumluluk sende ama bir öncü var

Yenemeyen arkadaşlar dilatör seti alın ben onunla üç günde yendim ve bebe yağı kullanın ben yendim bir buçuk senedir çocuk istiyoruz o da olmuyor. Kesinlikle ertelemeyin

6 yıllık evliyim. İlk yilimda yendim ben. Çünkü ertelemeduik. Yani bana kalsa erteledim de eşim yok dedi. Gidicez diye öyle gittik Dr ve iyki gitmişim. Darısı başınıza olsun
Çok tebrik ederm yendiğiniz için. Ben 6 aylık evliyim artık yolun sonunu göremiyorum. 4 farklı doktora güttim ama eşim benimle hiç gelmedi destek olmuyor vajinismusa inanmıyor. Parmak egzersizlerini yaptım benm için çok zordu ama başardım. Eşimse bunu sadece kendi kızlığımı bozmak olarak görüyor ve kötü sözler ediyor. Ben tükendim. Çevremde kimse anlamıyor. Siz çözdünüz başardınız şütfen yol gösterin bana. Kavgalarımız çok büyüdü. Aynı evde yabancı gibi yaşıyoruz. Parmak egzersizinden başka ne yapmam gerek bilmiyorum eşim asla yapmıyor parmağını ikna edemiyorum. Yapanlar bası yapıyoda sen yapamıyosun bunu diyo. İnternetten okuduklarına inanıyon anca diyo . Yardım !!!!

Herkesin yaptıgı iş için ben gitmem doktora diyor beni suçluyor sürekli yapamıyosun diye herkes yapıyor sen kadın degilmisin diyor normalde anlayışlı ama o an çok kötü oluyoruz
Malesef bende bu konuşmalar yüzünden yenemiyprum bilmiyprum napmalıyım

Malesef bende bu konuşmalar yüzünden yenemiyprum bilmiyprum napmalıyım
Canım ben hala yapamadm ama yapıcam artık buna inanıyorum sende inan önce bunun dini boyutunu aç oku eşlere inat yapıcaz bunu ben bugun ilk kez biraz kafasını aldım be o kadar kayıyoki anlatamam o bile eşim az daha sabredebilse bence yapabilirdik ben kafama koydum bugun sende koy şöyle düşünelim hakaret yemektense acıysa o acıyı yaşarız ve onları yaptıklarına söylediklerine pişman ederiz hadi gel birlikte en kısa sürede aşalım bunu ve ben bugunde anladımki ıslanma ön sevişme çok ama çok önemliymş. Evet bizde bunun üstesinden gelebiliriz. Eşine cevabını kendine güvenerek ver inan bende yoruldm ve kendi elimden ne geliyosa yapıcam sende öyle yap ve hadi birlikte ikimide paylaşalım yendik diye önce kendimize güvenelim

Parmak egzersizi çok daha zor eğer yapamıyorsan deneme ben yapamamıştım dilatör seyi ile yendim benim eşim de bana destek olmadı hiçbir şekilde kendim vazgeçmedim

Tartışmalar okadar büyüyoki her denemeden sonra daha çok uzaklaşıyoruz sanki ve denemek istemiyor. Kremler sürdüm kendi kendime parmağımla alıştırdım ama Çözüm olmadı gene. Artık nasıl hareket etmem gerektiğini bilmiyorum. Parmak egzersiziyle kendi kendini bozdun bana o hissi yaşatamıycaksın zaten dedi ve benm dünyam başıma yıkıldı. Tek isteğim neşekld eolursa olsun ve artık yapabildiğimi göstereyim. Ama içim bunuda almıyor niye karşılıklı zevk alarak olması yerine bi görevmiş gibi olsun bitsin diyorum piskolojim çok bozuk...

Parmak egzersizi çok daha zor eğer yapamıyorsan deneme ben yapamamıştım dilatör seyi ile yendim benim eşim de bana destek olmadı hiçbir şekilde kendim vazgeçmedim
Zor olduğunu biliyorum 4 ay uğraştım yapabilmek için ama sonunda yaptım parmağımı. Dilatörü düşündüm ama zarı tamamen kaybeder diye çok korktum. Ve eşimin anlayışlı olacagını sanmıyorum dilatöre . Prmağjma bilemlaf ediyor. Bilmiyorum nasıl olacak. Herkes Beceriyo biz nası beceremiyoz diyor cevap veremiyorum artıkZ

Çok özel olcak ama doktor bana üstte sen ol öyle almaya çalış dedi ama benmüstteyken bacaklarım aşırı titriyor ve alamıyorum. Altta olmak istiyorum ama ondada yapamıyoruz. Nasıl denemeliyim sence ?

Canım inan bizde öyle oluyoruz birbirimizi o kadar yıpratıyozki eşimin bana saydıklarını duysan bi anlatamam zaten bunu görev olarak yaparsan inanki olmuyo eşinle konuş biz öle yaptık bunu zamana bırakalım ama cinselligi bırakmayalım dedik inan dün ilk kez o kdr hissettimki ve olacak dedim önce buna inan inşAllah bizde yenecegiz

Çok özel olcak ama doktor bana üstte sen ol öyle almaya çalış dedi ama benmüstteyken bacaklarım aşırı titriyor ve alamıyorum. Altta olmak istiyorum ama ondada yapamıyoruz. Nasıl denemeliyim sence ?
Canım sen nasıl rahat ediyosan öle yap zaten bi anda üste çıkma önce ıslan zaten inan diyosnki çok afedersin ama boşaldımıki çok ıslak kayıyo diyosn dene her türlüsünü ama sık sık yap cinsellikten uzaklaşma 3 gün ara versen yine aynı korku oluyo

Merhaba öncelikle Allah yardımcın olsun. Eşinin desteği çok önemli en zoru o. Çünkü vajinyeterunce psikoloji bozan bir şey. Tedaviyle kizligin illa bizulcak diye bir şey yok. Evet böyle bir ihtimal tedaviye başlarken bize dediler bozulabilir diye. Eşim önemli değil dedi ve başladık tedavide bozulmadı. Hatta eşimle birlikte olduğumuzda da hemen bozulmamış ti. Tabi biyolojik yapı bu senin de kesin bozulmaz diyemiyorum. Buralarda yazılanları oku eşine. Bizlerin hikayelerini. Belki ikna olur.

Beline kırlent koy ve kaçmaya calis. On sevisme olsun mutlaka

Sormak istediğin ne varsa cevaplarım.

canım anlamadım 7 yıldır hiç birlikte olmadınızmı

Hayır canım sadece sürt.. yoluyla olduk tam birleşme olmadı malesef
canım bende evlendiğim zaman ilk günler aynı sorunları yaşadım tam o anda kitliyordum kendimi psikolojik olarak çökmüştüm sonra bi tanıdığım ablayla konustum bu durumumu bana dediki kızım sen ondan ölen veya yaralanan duydunmu hiç bende bu sefer ne olursa olsun yapıcam artık dedim ve yaptım biraz sık dişini bence ben yaptıktan sonra kus gibi olmustum ve hiçte acımamıstı sevgıler

İnşAllah canım aynen bunu herkes ama herkes söylüyor ve bunun tamamen psikolojik bir durum oldugnu başka hiç bir sıkıntı olmadıgını. İnşAllah artık bende yapıcam inanıyorum artık

İnşAllah canım aynen bunu herkes ama herkes söylüyor ve bunun tamamen psikolojik bir durum oldugnu başka hiç bir sıkıntı olmadıgını. İnşAllah artık bende yapıcam inanıyorum artık
aynen canim ne sanki ağda nin bile acisi ondan daha fazladir emin ol bir anlik rahat birak ve kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…