Bende yaşadım.. Evlenmeden önce 10 sene tabi haberim yok. Evlendikten sonra 4 sene..kızlar selam
benim yaklaşık 3 senedir vajinismus sıkıntım var evlendiğim ilk sene bu hastalığı öğrendim belki geçer diye çok şeyler denedim uyuşturucu sprey kas gevşetici hap vs baktım olmuyor bi doktorun online derslerini satın aldım yine yenemedim vajen girişindeki kaslar öyle kasılıyorki eşimle zorladığımızda yanma hissi oluşuyor. Doktorlara gittim bana hamile kalman bile mümkün değil terapi al dediler hatta bi doktor normal doğumla aşabilirsin bu durumu dedi çok şaşırdım ben jinekonoji masasında geriliyorum çatı muayenesini nasıl olacağım dedim içimden. Ve hiç beklemediğim şekilde ilk 6. Ayımda hamile kaldım sevindim ama vajinal ultrasondan habersizim doktora gittiğimde o gün benim için stresli geçmişti kanamam olunca korkarak tekrar gittim sürekli alttan baktılar hatta kürtaj yapalım dediler ben hastaneden kaçtım. Ultrason yapıldığı zamanda çok şaşırmıştım evet kasılıyordum izin vermiyordum tedaviye ama o cihaz içime giriyor eşim nasıl giremiyor diye düşünmeye başlamıştım. Baktım yenemiyorum belki gerçektende normal doğumla bu korkumu yenerim dedim ve 3 kere daha mucize şekilde hamile kaldım onlarda düştü belkide böyle olması daha iyi oldu bilmiyorum çünkü psikolojim alt üst olabilirdi haftalar ilerledikçe. Artık çok bunaldım ve 3 4 hafta önce bi terapiste randevu aldım belki kurtulurum diye bi ümitle gittim ama terapist kegel yap nefes al ver bi de dilatör alcaksın dedi tamam dedim dediklerini yaptım her hafta görüştük motive edip daha ilgili olmasını bekliyordum ama maalesef 6bin çöp oldu hâlâ yenemedim dilatörü ittiremiyorum zorlayarak 1. nin yarısına zor geldim nerdeyse 1 ay oldu. seansa gittiğimde tek söylediği acımıyor alışıyorsun orası karanlık bi kuyu korkmadan ittir diyor bunları ben de biliyorum o rahmin 3 çocuk taşıyıp belirli zaman aralığında 3 çocuğunda rahatlıkla çıktığını biliyorum ama olmuyor işte bi insan 1 ay içinde niye ilerleyemez terapi aldığı halde. Terapistede daha gitmeyi düşünmüyorum verdiğim paraya değseydi tamam diyecektim ama bi ilerleme olmuyor son çarem bu site.. hep burda yazılanları okudum yeri geldi moral buldum sizlerle yeni şeyler öğrendim o kadar çaresizim ki son çare buraya üye olup derdimi sizlere anlatmak oldu. Çok uzattım kusura bakmayın. Lütfen okuyan olursa tecrübe sahibi olan kızlar yardımcı olur musunuz çok çaresiz hissediyorum hayattan tat alamıyorum bile..
Bende ekleyebılır mıyım yardımcı olacaksanız?Hemen bana ulaşır mısın instagramdan sevilaykrtal1
Çok sevındım sızın adınıza nasıl yendınızKızlar ben de çok şükür sonunda buraya vajinusmusu yendiğimi haber etmek için geldimmmmeşimle ilişkiye girdik hatta üç kez içime boşaldı. Bana hayal gibi gelen ilişkiyi yapabildik. Her şey zihnimizde bitiyormuş. Bedenimizi tanıyıp gevşetmemiz lazımmış. Şimdi de çocuk düşünüyoruz dualarınızı beklerim
Teşekkür ederim. Ben bedenim anatomisini daha yakından araştırdım meğer birçok şeye yabancıymışım. Sonrasında Dilatör seti sipariş ettim iki günde hepsini içime almayı başardım tabi bebek yağı sürerek kullandım. Sonrasında eşimle denemeler yaptık. O sırada nefes egzersizleri çok önemli kasmamak gerekiyor güzel şeyler düşünmek gerekir öyle çok şükür birkaç denemede içime alabildim. Hiç bizim kafamızda kurduğumuz gibi korkunç bir durum değil. Hatta buna mı bu kadar kafayı takmışım demiştim kendime :)Çok sevındım sızın adınıza nasıl yendınız
Kesınlıkle haklısınız bende kafamda nedense çok büyütüyorum bu ısı ondan yapamıyorum sanırım hep ertelıyorum bu sebeple ınsanlar çok acıyor dıyınce bende kı korku daha tavan yapıyorTeşekkür ederim. Ben bedenim anatomisini daha yakından araştırdım meğer birçok şeye yabancıymışım. Sonrasında Dilatör seti sipariş ettim iki günde hepsini içime almayı başardım tabi bebek yağı sürerek kullandım. Sonrasında eşimle denemeler yaptık. O sırada nefes egzersizleri çok önemli kasmamak gerekiyor güzel şeyler düşünmek gerekir öyle çok şükür birkaç denemede içime alabildim. Hiç bizim kafamızda kurduğumuz gibi korkunç bir durum değil. Hatta buna mı bu kadar kafayı takmışım demiştim kendime :)
İnsanlar gereksiz abartıyor bazı şeyleri. İnan bana bedenini tanıyınca ve Kaslarını gevşetmeye başladığında çok rahat alıyorsun içine penisi. Ben çok korkuyordum canım da çok tatlıdır ama içime aldığımda panik yapmadım rahatça nefes egzersizleri ile aldım ve hiç canım acımadı. Bence o düşünceleri kafandan at ve ertelemeyi bırak. Biz de erteledik bir buçuk sene. Ve dedik ki keşke böyle ertelemeseydik bir ayda bu sorun çözülürmüş yaniKesınlıkle haklısınız bende kafamda nedense çok büyütüyorum bu ısı ondan yapamıyorum sanırım hep ertelıyorum bu sebeple ınsanlar çok acıyor dıyınce bende kı korku daha tavan yapıyor
Şöyle vajina kaslarını Tanımak kegel egzersizleri ile mümkün. Derim nefes alıp vermek bunu 10 kez yapın sonrasında ilk Dilatör deneyin yağ sürüp. Yağ ile daha kolay oluyor. Sonuçlarını da bizimle paylaşabilirsinizÇok haklısınz bende normalde hıc korkak değilimdir sanırım vücudumu tanımıyorum peki Kasları gevşetmek ıcın ne yapmam lazım siz nerden bakmıştınız kas gevşetme hareketlerıne
Dedıklerınızı denım Umarım başarırım kendıme guvenım kalmadı çünkü artık cok tsk ederım sıze de yardımınız ıcınŞöyle vajina kaslarını Tanımak kegel egzersizleri ile mümkün. Derim nefes alıp vermek bunu 10 kez yapın sonrasında ilk Dilatör deneyin yağ sürüp. Yağ ile daha kolay oluyor. Sonuçlarını da bizimle paylaşabilirsiniz
Kendinize sonuna kadar güvenin siz çok cesur birisisiniz. Ben yapacağınıza gönülden inanıyorum be güzel haberleri bekliyorumDedıklerınızı denım Umarım başarırım kendıme guvenım kalmadı çünkü artık cok tsk ederım sıze de yardımınız ıcın
İnşallah başarırım cesaret işi bu gerçekten çok TSK’ler yazacağım sizeKendinize sonuna kadar güvenin siz çok cesur birisisiniz. Ben yapacağınıza gönülden inanıyorum be güzel haberleri bekliyorum
İnşallah başarırım cesaret işi bu gerçekten çok TSK’ler yazacağım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?