- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
- Konu Sahibi 1papatyaaa
-
Kendinizi rahat bırakmalısınız kasmamanız lazımBen 1.derece vajinismusum, bu durumu evde kendi kendine yenenler den yardım istiyorum.
Eşime izin veriyorum ama girdikten sonra kasılıyorum ve yanma ve ağrı oluyor bunu aşabilmem için öneriniz nedir?
Veya onerebilieceginiz jel egzersiz vs neler varsa lütfen yardımcı olun çok üzülüyorum eşimle ilişki yaşayamiyoruz kızlık zarı olayını aştık ama bir türlü git gel olmuyor bunları nasıl aşacagimi bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Bunu nasıl yapicam bilmiyorum heyecanlaniyorumKendinizi rahat bırakmalısınız kasmamanız lazım
O an acı dusunmeyın.. Kendinizi rahat bırakın içinize girdikten sonra önce yavaş hareketlerle alıstırın sonra sonra alusırsınızBunu nasıl yapicam bilmiyorum heyecanlaniyorum
Bana ozelden yaz istersen canimBen 1.derece vajinismusum, bu durumu evde kendi kendine yenenler den yardım istiyorum.
Eşime izin veriyorum ama girdikten sonra kasılıyorum ve yanma ve ağrı oluyor bunu aşabilmem için öneriniz nedir?
Veya onerebilieceginiz jel egzersiz vs neler varsa lütfen yardımcı olun çok üzülüyorum eşimle ilişki yaşayamiyoruz kızlık zarı olayını aştık ama bir türlü git gel olmuyor bunları nasıl aşacagimi bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Canim mesaj attım lütfen bakar mısın.Merhaba sonunda bende vajinismus yenme hikayemi yaziyorumdaha onceden sorunumu burada yazmishtim 2 aydir evliyim dugun gecesi kizlik zari acildi cok zorlansamda . Sonrasindaki denemelerse hep basharisiz oldum. En son kendimi kasmam damar patlamasi ameliyatlik olmamla bitdi . Doktorum Azerbaycanda vajinismus konusunda cok bilgili bir doktordu hic bir fiziksel sorunum olmadigini vajinismus ola bilecegimi soyledi. Ameliyatdan bir ay sonra bana bir agri kesici verdi anusa koyuluyo ve genishletici jel verdi ilishkiye girmeden once kullanmam icin. Eger yinede ilishkiye giremezsem vajinismus ola bilecegimi ve bunun evde cozulmesinin mumkun olmadigini mutlaka yanina gelmeli oldugumu soyledi. Ama kadinlarklubu uyeleri sagolsun onlarin sayesinde bu sorunu 200 tl cozdum. 200000tl gerikiyordu. Benim derecem 2 ci seviyeydi vajinismusta. Cem kece 10 adimda vajinismus kitabi dilator set ve ultrason jeli aldim. Kitapda yazilanlari uygulayipda yenmemek mumkun digil kizlar. Lutfen beklemeden alin ve yenin ben 2 haftada yendim. Gevsheme videolari kegel egzersizi nefes egzersizi dilatorle calishmalar mutlaka sonuc olacakdir. Burada ki tum bana yardim eden kizlara binlerce kez teshekkur ederim yardimci olacagim bishey varsa sorusu olanlara ister ozelden ister burdan yardimci ola bilirsem ne mutlu bana
Bana da yardımcı olur musunuz lütfen 1.5 yıllık evliyimMerhaba sonunda bende vajinismus yenme hikayemi yaziyorumdaha onceden sorunumu burada yazmishtim 2 aydir evliyim dugun gecesi kizlik zari acildi cok zorlansamda . Sonrasindaki denemelerse hep basharisiz oldum. En son kendimi kasmam damar patlamasi ameliyatlik olmamla bitdi . Doktorum Azerbaycanda vajinismus konusunda cok bilgili bir doktordu hic bir fiziksel sorunum olmadigini vajinismus ola bilecegimi soyledi. Ameliyatdan bir ay sonra bana bir agri kesici verdi anusa koyuluyo ve genishletici jel verdi ilishkiye girmeden once kullanmam icin. Eger yinede ilishkiye giremezsem vajinismus ola bilecegimi ve bunun evde cozulmesinin mumkun olmadigini mutlaka yanina gelmeli oldugumu soyledi. Ama kadinlarklubu uyeleri sagolsun onlarin sayesinde bu sorunu 200 tl cozdum. 200000tl gerikiyordu. Benim derecem 2 ci seviyeydi vajinismusta. Cem kece 10 adimda vajinismus kitabi dilator set ve ultrason jeli aldim. Kitapda yazilanlari uygulayipda yenmemek mumkun digil kizlar. Lutfen beklemeden alin ve yenin ben 2 haftada yendim. Gevsheme videolari kegel egzersizi nefes egzersizi dilatorle calishmalar mutlaka sonuc olacakdir. Burada ki tum bana yardim eden kizlara binlerce kez teshekkur ederim yardimci olacagim bishey varsa sorusu olanlara ister ozelden ister burdan yardimci ola bilirsem ne mutlu bana
Bende de aynı durum söz konusu yanma idrar sıkıştırması gibi ama bunun zamanla geçeceğini söyledi doktorum biraz daha zaman geçsin aşılırsınBen 1.derece vajinismusum, bu durumu evde kendi kendine yenenler den yardım istiyorum.
Mrb banada yardımcı olur musunuz bende doktor tedavi gördüm dillator seti kullandım ve o kitabı aldım ama naparsan hapayim nafile yenemiyorumMerhaba sonunda bende vajinismus yenme hikayemi yaziyorumdaha onceden sorunumu burada yazmishtim 2 aydir evliyim dugun gecesi kizlik zari acildi cok zorlansamda . Sonrasindaki denemelerse hep basharisiz oldum. En son kendimi kasmam damar patlamasi ameliyatlik olmamla bitdi . Doktorum Azerbaycanda vajinismus konusunda cok bilgili bir doktordu hic bir fiziksel sorunum olmadigini vajinismus ola bilecegimi soyledi. Ameliyatdan bir ay sonra bana bir agri kesici verdi anusa koyuluyo ve genishletici jel verdi ilishkiye girmeden once kullanmam icin. Eger yinede ilishkiye giremezsem vajinismus ola bilecegimi ve bunun evde cozulmesinin mumkun olmadigini mutlaka yanina gelmeli oldugumu soyledi. Ama kadinlarklubu uyeleri sagolsun onlarin sayesinde bu sorunu 200 tl cozdum. 200000tl gerikiyordu. Benim derecem 2 ci seviyeydi vajinismusta. Cem kece 10 adimda vajinismus kitabi dilator set ve ultrason jeli aldim. Kitapda yazilanlari uygulayipda yenmemek mumkun digil kizlar. Lutfen beklemeden alin ve yenin ben 2 haftada yendim. Gevsheme videolari kegel egzersizi nefes egzersizi dilatorle calishmalar mutlaka sonuc olacakdir. Burada ki tum bana yardim eden kizlara binlerce kez teshekkur ederim yardimci olacagim bishey varsa sorusu olanlara ister ozelden ister burdan yardimci ola bilirsem ne mutlu bana
YenebildinizmiBen üç yıldır 3 ay evliyim ve vajinismus hastasıyım ne yapsam olmuyor.lütfen yardım edin nasil yenebilirim
Hani eşe büyük bir rol düşüyor çok doktora giderseniz daha çok hasta oluyor insanYenebildinizmi
Eşinize büyük bir rol düşüyor sizinde o an başka şeyler düşünün kasinca oluyor sizi anlıyorum o an istemsiz kasılma oluyor ama beyninize hep telkinde bulununBen üç yıldır 3 ay evliyim ve vajinismus hastasıyım ne yapsam olmuyor.lütfen yardım edin nasil yenebilirim
Eşinize büyük bir rol düşüyor sizinde o an başka şeyler düşünün kasinca oluyor sizi anlıyorum o an istemsiz kasılma oluyor ama beyninize hep telkinde bulunun ve en büyük destek namz dua çok araştırıp kafanızı karıştırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?