Vajinismusu yenip hamile kalanlar

gulguzeli30

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
37
30
18
35
2 buçuk senedir evliyim vajinismusu yeneli 4 ay oldu yendigimden beri de hamilelik için uğraşıyorum benim gibi bekleyenler var mı acaba doktora gittim yumurtaların sağlıklı dedi kan da verdim sağlık ocağında bı sıkıntı yok ama beklemek çok zor :/ 32 yaşındayım

Ben 6 yıllık evliyim ilk 1 yıl vajınısmustum. Sonra atlattım. 3 ay korundum. Sonra gebelık dusunmeye basladgmın 4.ayı hamile oldugumu öğrendim 🤗🤗🌺
Suan 2.yi planlıyorum.
Endişe etme duzenli hayatını yaşa. Başka bir skntı yoksa 6 aya kadar normal 😊

2 buçuk senedir evliyim vajinismusu yeneli 4 ay oldu yendigimden beri de hamilelik için uğraşıyorum benim gibi bekleyenler var mı acaba doktora gittim yumurtaların sağlıklı dedi kan da verdim sağlık ocağında bı sıkıntı yok ama beklemek çok zor :/ 32 yaşındayım
Insallah Rabbim bebek bekleyenlere nasip etsin 🤲🤲🤲

Kızlar ben Vajinusmustn Yeni yendim ve bebek sahibi olmak istiyorum iliski duzeni nasil olmali yardimci olursanız sevinirim

Merhaba nasıl yendiniz bana da yardımcı olur musunuz
Nasıl yendiniz acaba

Ben 6 yıllık evliyim ilk 1 yıl vajınısmustum. Sonra atlattım. 3 ay korundum. Sonra gebelık dusunmeye basladgmın 4.ayı hamile oldugumu öğrendim 🤗🤗🌺
Suan 2.yi planlıyorum.
Endişe etme duzenli hayatını yaşa. Başka bir skntı yoksa 6 aya kadar normal 😊
Nasıl yendiniz bana da yardımcı olur musunuz

Canım ben 4yillik evliyim 3yil vajinismus yaşadım yendim altı ay sonra hamile kaldım yaş 35 moral olsun diye yazıyorum aceleni anlıyorum ama o istediği zaman gelecek rahat olmaya çalış strese gerek yok olur merak etme 🌺

Kızlar ben Vajinusmustn Yeni yendim ve bebek sahibi olmak istiyorum iliski duzeni nasil olmali yardimci olursanız sevinirim
Canım biz yumurtlama günü ertesi günü ve ondan sonraki günü değerlendirdik üç gün üst üste oldu çok şükür gün aşırı olmamıştı nedenini bilmek tabi Allah bilir ama mümkünse sperm sorunu yoksa üst üste üç gün deneyin derim

Merhaba nasıl yendiniz bana da yardımcı olur musunuz

Nasıl yendiniz bana da yardımcı olur musunuz
Canm dr a gtmen daha iyi olur. Öyle bsey ki bu bazen kendi kendine çabaladıkça çıkmaza dusuyorsun..
İmkanın varsa Ankarada dr önereblrm, ben Reyyan özcan temizkan ile yendim.
5 gün sürdü sadece. Daha kısa surenler bile var

Back
X