Vajinismusu yenip hamile kalanlar

Canım biz yumurtlama günü ertesi günü ve ondan sonraki günü değerlendirdik üç gün üst üste oldu çok şükür gün aşırı olmamıştı nedenini bilmek tabi Allah bilir ama mümkünse sperm sorunu yoksa üst üste üç gün deneyin derim
Sperm sorunu yok kuzum ama ben yumurtlama gunumu bilmiyorum banada yardimci olurmusunuz M Minaprenses

Sperm sorunu yok kuzum ama ben yumurtlama gunumu bilmiyorum banada yardimci olurmusunuz M Minaprenses
Ovulasyon testi kullanmalısın adet bittikten sonra yapmaya başlıyorsun adet bittikten beş gün sonra yap falan diyen var ama ne zaman yumurtlarsın bilmediğin için garanti olsun biter bitmez başlamalısın🌺 yumurtlama gününü muhakkak bilemen şart garanti olsun istiyorsan

Ovulasyon testi kullanmalısın adet bittikten sonra yapmaya başlıyorsun adet bittikten beş gün sonra yap falan diyen var ama ne zaman yumurtlarsın bilmediğin için garanti olsun biter bitmez başlamalısın🌺 yumurtlama gününü muhakkak bilemen şart garanti olsun istiyorsan
Teşekkür ederim Kuzum Allah Razı Olsun😍😍😍😘🤩

2 buçuk senedir evliyim vajinismusu yeneli 4 ay oldu yendigimden beri de hamilelik için uğraşıyorum benim gibi bekleyenler var mı acaba doktora gittim yumurtaların sağlıklı dedi kan da verdim sağlık ocağında bı sıkıntı yok ama beklemek çok zor :/ 32 yaşındayım
Merhaba çok samimi olduğum bi arkadaşımda 1 sene vajinusmusluk yaşadı yendikten sonra 3 4 ay sonrası ilk korunmasız ilişkisinde gebe kaldı stres yapmayın kendinize buyüzden😊

Nasıl yendiniz bana da yardımcı olur musunuz
Canm dr a gtmen daha iyi olur. Öyle bsey ki bu bazen kendi kendine çabaladıkça çıkmaza dusuyorsun..
İmkanın varsa Ankarada dr önereblrm, ben Reyyan özcan temizkan ile yendim.
5 gün sürdü sadece. Daha kısa surenler bile var
Doktora gittim bitmişti ama eşim şehir dışında o geldikten sonra ona iizn vermez oldum

Back
X