Vajinismusu yenmek isteyen herkes okusun !!!

Doktora gidip sorarsınız. Burada yazılacak şeyler değil. Burada kimse cinsel terapi uzmanı değil.

Reactions: sdg
Merhaba eşimin ve etrafın laflarına, dayanamayıp dilator aldım denedim onlarda 4ncuye geçtim ancak eşlide yaklasıldıgı an bir kacınma söz konusu, psikolog kayganlastırıcı önermiyor bu arada kendiniz ıslanın diyor bilginiz olsun

Ben bir şey sormak istiyorum. Buradaki herkes vajinismus demiş. Peki yendikten sonra zevk alabildiniz mi? Orgazm oluyor musunuz? Ben vajinismus değilim problemim orgazm olamama. İkisi de psikolojik sonuçta. O yüzden tedaviden sonra zevk almaya da başladınız mı acaba?

Doktora gidip sorarsınız. Burada yazılacak şeyler değil. Burada kimse cinsel terapi uzmanı değil.
Devlet hastanesi hiçbir şey yapmıyor, özel hastanelerde herkes para veremez belki, siz en iyisi bu yayını bırakın, mutlu evliliklerin anlatıldığı yazılara yorum yapın, sizene canım

Yendikten sonra devam etmek gerekiyor, ancak haftaya 1 yaparsanız zevk almıyorsunuz, çünkü kaslar her seferinde alınmamış gibi oluyor, alıştıktan sonra zevk alıyorsunuz

Ben neden alışamadım buna bir anlasam
Yendikten sonra devam etmek gerekiyor, ancak haftaya 1 yaparsanız zevk almıyorsunuz, çünkü kaslar her seferinde alınmamış gibi oluyor, alıştıktan sonra zevk alıyorsunuz

Neden önermiyor ki ? Korkunuz için ilk 6 uygulamada çok yararı var bence, kendinizi daha rahat hissediyorsunuz. Bu arada eşli denemelerde , tam acı hissettiğiniz yerde durup bir nefes alın, ıkınma yapın yavaş yavaş, sürekli ıkın bırak ıkın bırak yapın, hemen ilerleme oluyor bunu deneyin lütfen

Bende 2 senedir evliyim ve vajinismus derdim var deprem bölgesinde yaşıyorum evimiz yıkıldı bir de üstüne bu vajinismus la uğraşıyorum ve doktorlar çok para istiyor bana da yardımcı olur musunuz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…