vajinismusum ...çok mutsuzum....

Bu sorunu yaşamış biri olarak sana şu kadarını söyleyeyim, bu dertten egzersiz yapmadan kurtulma şansın YOK!!!! Vajinismusta egzersiz yapmanın amacı beynindeki yanlış kodlamayı (vajinanın içine birşey giremeyeceği) düzeltmektir. Seni çok iyi anlıyorum, ama bir yerden başlaman gerek, böyle egzersiz yapmadan vs çözeyim dersen üzgünüm ama bu sana çözüm getirmez, aksine sorunun uzadıkça uzar. Eğer egzersizleri tek başına yapamıyorsan sana bir an önce bir doktora gitmeni öneriririm.

canım bende 7 sene çektim dra gittim ama yine sadece bir kez oldu ve ben dra gittikten 2 ay sonra egzersizle yendim bu sorunu yavaş yavaş çok zor bi durum
ama önce senin kendini iyi hissetmen ve psikolojini düzeltmen lazım hiç dra gittinmi vajinusmusla ilgili ve eşinin davranışları nasıl anlayışlımı sana karşı
inşallah çözüme kavuşturursun biran önce

bu konuyu açalı 10 ay oldu fakat ben hala yenemedimm artık hiç bir umudum kalmadı yaşamak istemiyorum egzersiz denedim yapamadım ağlama krizlerine girdim parmağım uyuştu sanki içeri sokucam düşüncesiyle.
tek düşündüğüm ölmek artık busaaten sonra aileleimizde söyleyemem vajinsmus olduğumu çünkü yıllarca bebek yapın deyip durdular hep korunuyoruz dedik inanamadılar kısır olduğumu düşündüler onlara ısrarala korunduğumuzu söyledik. şimdi nasıl olurda ben aslında vajinismusum diyebilirim ki.
herkes bana imalı bakışlarla bakıyor. en yakın kuzenim bile hamile olduğunu özellikle benden sakladı annesinede demiş cemrefem e söyleme diye.
biliyorum belki bir çözümü var çok iyi doktorlar var belki ama benim param yok
boşanmak istedim eşim kesinlikle boşanmak istemiyor eninde sonunda düzelicek diyor ama benim gücüm kalmadı beek baskısı ona değil bana yapılıyor çünkü. artık hiç bir yakınımla görüşemez oldum eve kapandım mutsuzum yüzüm gülmüyor
tek çözümüm ölmek... içimdeki Allah korkusu olmasaydı çoktan yapmıştım
insabların kayınvalidemlerin tüm bu sorularından kurtulmak için boşanmak istiyorum eşim kabul etmiyor. o zaman bana kurtulmak için ölmek kalıyor ölmekk sabah uyandığımdan beri ağlmaktan gözlerim şişti nefes alamıyorum nefes almak istemiyorum...

canım yazdıklarını okudum su düşünceleri at bi kere eşini mutlu edemiyorsun diye özgüveni,ni yitirdin diye hersey anlamsız geliyor diye sen bu dünyadan silinip gitmeyi planlıyorsun ya sonra ? senin arkandakiler bunu silebilecekmi hayır ayrıca sen ahiretinide mahvedeceksin bunun affı yok tatlım bak bende vajinusmustum sana ahriçten gazel okumuyorum 8 ay çektim egzersiz yapamm dedim el degdiremem vs vs vs vajınumus nedır tecrube ve deneyımlerımızle yenleım topıgıne gır senın gibi kac tane var herkes aynı bunalımları yasadı ama ölmeyi istemek en son aklına gelıcek sey bıle olmamalı bak 17 sehıt verdık cok yakın tanıyorum ve tanık oldum ıkısıne..eşi hamile birinin onun imtihanınuı düşünsene...sen ki asabileceğin bir durumun üstesinden geliceksin sadece eşin yanında sana destek ayrılalım desende kabul etmemıs cunku senı sevıyor sahip olduğun seyleri bir kesfetmelisin önce

hayat bu kadar ucuz değil rabbim bize can veriyor dünyasına gönderiyor onun emanetini ondan baskası almamalı ...yaşadığın şey içinden çıkılmaz gibi görünse de bunun tedavisi %100....eğer %99 bile olsa üzülmek için belki bir sebebin olurdu o benimdir belki diye ama bu hastalık tedavi edilebilen birsey! ben ve diğerleri örnek buna herkes eşiyle zaman zaman ayrılmayı düşündü ona haksızlık ettiğini düşündü özgüveninni kaybetti ağladı kimseyle görüşmek istemetip evlere kapandı bak su an ben yendim şimdi düşünüyorum o günler olmamış gibi ağlamalar sızlamalar kavgalar ...sen daha ötesiyle ölümü anarak sonlandırmaktan bahsediyorsun ne ugruna caba ile yenebileceğin birseyden kacmak ugruna mı ...lütfen kalk elini yüzünü yıka dısarı mı cıkıcaksın güzel bir film izlersin yakın bir arkdaşınla mı bulusursun bilmem ama su düşünceyi bir kafandan at inancım var diyorsun zaten inançlıysan bunu düşünme bile o topikte ben herkes sana ayrdımcı olur orada zamanında intiharı düşünüp şimdi 2.bebeğini bekleyen mutlu kadınlar var

[ı]canım bende 3 buçuk senelik evliyim ve vajiyim...kocamı çok seviyorum..ölmek çözüm değil olsaydı zaten hepimiz bu yolu seçerdik...evez egzersiz yapman lazım...yapamıyorum deme yapayan insanlar bu durumu çözdülerr.benimde param yok dr. Gidemiyorum ama istikrralı bi şekilde egzersiz yapıyorum...lütfen sende yapp...umudunu kaybetme..kocan seni seviyor...sevmese boşarıd baksana sana bile izin vermiyor...seni sabırla bekleyen eşine bi hediye ver...kararlı bi şekilde egzersiz yaparsan yenersin..buna inan...ve seni bekleyen güzel günleri düşün...vajiyi yenip bebeğini kucağına aldığında herşey değişecek senin için...hadi kalk bir abdest al namaz kıll ve egzersize başlaa topiğimize gell yapmadıkça gel seni motive ederizz yenecez bir gün bizdee...çünkü yenenler varr...imkansız değill...[/ı]

[ı]canım bende 3 buçuk senelik evliyim ve vajiyim...kocamı çok seviyorum..ölmek çözüm değil olsaydı zaten hepimiz bu yolu seçerdik...evez egzersiz yapman lazım...yapamıyorum deme yapayan insanlar bu durumu çözdülerr.benimde param yok dr. Gidemiyorum ama istikrralı bi şekilde egzersiz yapıyorum...lütfen sende yapp...umudunu kaybetme..kocan seni seviyor...sevmese boşarıd baksana sana bile izin vermiyor...seni sabırla bekleyen eşine bi hediye ver...kararlı bi şekilde egzersiz yaparsan yenersin..buna inan...ve seni bekleyen güzel günleri düşün...vajiyi yenip bebeğini kucağına aldığında herşey değişecek senin için...hadi kalk bir abdest al namaz kıll ve egzersize başlaa topiğimize gell yapmadıkça gel seni motive ederizz yenecez bir gün bizdee...çünkü yenenler varr...imkansız değill...[/ı]

canım ben tam 10 yıl çektim neler yaşadım inancım olmasa çok şeyler yapardım şükür yendim.Beynimize sürekli acıyacak komutu gönderiyoruz. Gerçekten acı olsa insanlar zevk içinyaparmı hep bunları düşündüm.HER ŞEY BEYİNDE BAŞLIYOR SADECE YAPACAGINA İNAN ....................

cemrefem çok üzüldüm senin için..bende artık bu kervana katıldığım için bu konuyla alakalı duymadığım okumadığım hiçbirşey kalmadı artık nerdeyse..benim sana önerebilceğim hiçbirşey yok malesef..kelin merhemi olsa kendi başına sürer çünkü.ama sen çok diptesin çok karanlıktasın ben sadece budurmda olmana üzüldüm.ve de kokrtum.önce senina dına sonra kendi adıma acaba bendemi böle olcağım diye..bende 2,5 aylık evliyim.bizde denedik ve olmadı.ben taaa evlenmeden önce biliodum olmayacağını..işin tuhafı baskılı vede tutucu bir ailede büyümedim.aksine çok rahat bir aile yapım vardı.her gece dıardaydım..nerdeyse 7 tane kadarda erkek arkadaşım oldu.ve yapı itibariyle herkes beni çok rahat sanardı kız arkadaşalrım bu tarz konularda.ve ben yapamdımı sölediğimde kimse baan inanamdı .ilk başta hoşuma gittii bu..hatta ben onları diyodum siz fazla isteklisiniz bence bende bi sorun yok aksine sizde var diyodum:)kendi eksikliğini hep başkalrına mal etme çabası işte...gecenin busaatinde oturmammın sebebide bu gece yine denedik ve yine olamdı.ve benim ilkdefa bu olayı ciidiye alıp araştırma isteğim geldi brden..durum vahim.sen ben ooo bisrü örnek var..ben 27 yaşındayım.ve bu yaşa kadar yatak hariç birçok deneyimim oldu.ama o olmuyor olamıyor.olmuyacakda gibi sanki..doktora başvurmayı düşünüorum ama ondanda endişeliyim.yazma sebebim seni anlayan birilerinin olduğunu bil.ve sakın saçma düşüncelere dalma..

merhaba.öncelikle ben de vajinismustum ve yendim hem de bu sitede vajinismus topiğindeki arkadaşlar sayesindeçekmeyen bilemez ne kadar zor bir durum olduğu.diğer topikte daha aktif biçimde bulunuyoruz orayı da takip edersen senin için faydalı olur.ben kurutulduysam sen niye kurtulmayasın.sen yeter ki kendine güven biz elimizden geldiğince sana yardımcı oluruz.inşallah sen de en kısa zamanda kurutulursun.4 günde kurutulan arkadaşlar var sen yeter ki iste

canım seni çoooook iyi anlıyorum ama ne olur umutsuzluğa kapılma ben 2007 senesinde evlendim eşimle severek evlendik 3 sene nişanlılık dönemimiz oldu sonrasında evlendik ama ilk gece olmadı sonra yine aynı bu böyle 1 sene kadar gitti ama bu süre zarfında gitmediğim psikolog hacı hoca falcı kalmadı canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama psikoloğa gidiyormusun bilmiyorum ama bana daha cok geri tepti neymiş kegılmış parmak egzerzisiymiş bunlar insanı dahada kasıyor ve psikolojimi dahada bozdu harcadığım parada cabası nett üzerinde haydar dümenin sihirli reçetesini buldum ve onu uyguladım onunla ara ara ilişkiye girebildim sonra bir arkadaşım bana falcı numarası verdi telde görüştüm bana büyü yapıldığını söyledi ve eğer istersen çözerim dedi bana pek inandırıcı gelmez bu tarz şeyler para tuzağı gelir ama öyle bir dertki dermanın nerden kimin elinden geleceğine bakmadan denemek istiyor insan ya olursa diye sonra büyüyü çözdüğünü söyledi ve ben ondan bir hafta kadar sonra ilaçsız ilişkiye girebildim artık o kadındanmıydı yoksa haydar dümenin reçetesininmi etkisi oldu bilmiyorum ama olay tamamen sende bitiyor birde zamanlama çok önemli yani olacak olmalı diye şartlandırarak ilşkiye girme canım lütfen ama lütfen umutsuzluğa kapılma biliyormusun bende çevremdeki kimseye vajinismus olduğumu söylemedim o dönem kendimi eksik hissediyordum kimseyle paylaşmıyordum şimdi düşünüyorumda ne saçmalamışım olup bittikten sonra yakınlarıma anlattım normal birseymiş gibi ama gerçekten çok normal birsey bunu sende olduktan sonra anlıcak ve yakınlarınla paylasacaksın bak gör:)birde bende senin gibi; vajinismus olan arkadaşları takip ediyordum kimi 10 yıl kimi 15 yıl bu dertten muzdarip bunları görünce dahada umutsuzluga kapılıyordum ama sonra 1 senede bunu yendim şimdi birde canım oğlum var 3 yaşında umarım sende bu dertten hemen kurtulur bebişini kucagına alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…