- 24 Aralık 2014
- 5.292
- 7.080
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Pardon da kv nin nerden haberi var siz mi soyledinz esiniz mi n kdr utanc verici bir durum10 aydır evliyim eşimle ilişkiye giremedik doktor vajinismus yok dedi ama giremiyoruz işte iş o noktaya gelince korkunç bir acı oluyor.Kayınvalidem biliyordu sadece dün ben anneme gezmeye geldim o da annesine gitmiş annesi laf arasında sormuş düzeldi mi diye eşim düzelmedi diyince ben daha beklemem annesiyle konuşucam çözün meseleyi dicem senin gibi kimse beklemez daha beklicek şey kalmadı demiş....Anneme şikayete gelecek ne tepki vereceğimi bilmiyorum ben
Neden özelinizi kvnize anlattiniz ki .. böyle bisey anlatilir mi ..10 aydır evliyim eşimle ilişkiye giremedik doktor vajinismus yok dedi ama giremiyoruz işte iş o noktaya gelince korkunç bir acı oluyor.Kayınvalidem biliyordu sadece dün ben anneme gezmeye geldim o da annesine gitmiş annesi laf arasında sormuş düzeldi mi diye eşim düzelmedi diyince ben daha beklemem annesiyle konuşucam çözün meseleyi dicem senin gibi kimse beklemez daha beklicek şey kalmadı demiş....Anneme şikayete gelecek ne tepki vereceğimi bilmiyorum ben
Ne kadar ayip ya böyle bisey asla söylenmez söylenmemeli .. bu hic kimseyi ilgilendirmez ..Eşim olmadığında.ilk annesine demiş...Ben söylemedim
En çok bu üzdü beniKayinvalideki akila bak bi doktora gidin demek yerine sanki kusurluymus gibi Gelini Annesine şikayet etme pesinde.. Annesi sanki bisey yapabilecek bu duruma .. hey Allahim
Birakin anlatsin madem hic engel olmaya calismayin .. Annenizin sonucta konusun Annenizle ne diyecek yani baska ne yapilir ki böyle cahil insanlaraEn çok bu üzdü beni
Balayından döner dönmez sormuş annesi benim eşim de hemen olduğu gibi anlatmışEsinizle aranizda kalmasi gereken bir mevzu
Tedavi olabilirsiniz ve bu sizin aranizda kalirdi
Iyi halt yemisBalayından döner dönmez sormuş annesi benim eşim de hemen olduğu gibi anlatmış
Keske daha sonra sordugunda evet oldu falan deseymisBalayından döner dönmez sormuş annesi benim eşim de hemen olduğu gibi anlatmış
Kısacık bir paragraf ama nereden tutsan elinde kalıyor. Oldu olacak başınızda bekleyip yönerge versin ona neyse... Ama kayınvalidede suç var eşinde on kat var karıkoca arasındaki basit şeyler bile kimseye anlatılmazken yatak odasındaki mahrem hiç anlatılmaz. Burada anneme anlatsa ne olur diye düşünmeyin ben bu adamla ne yaparım diye düşünün bence. Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm Rabbim bir an önce herkese başka uğraş versin sizi unutursun bence eşine bu konuda rest çek bu evin içinde olan burada kalır diye.10 aydır evliyim eşimle ilişkiye giremedik doktor vajinismus yok dedi ama giremiyoruz işte iş o noktaya gelince korkunç bir acı oluyor.Kayınvalidem biliyordu sadece dün ben anneme gezmeye geldim o da annesine gitmiş annesi laf arasında sormuş düzeldi mi diye eşim düzelmedi diyince ben daha beklemem annesiyle konuşucam çözün meseleyi dicem senin gibi kimse beklemez daha beklicek şey kalmadı demiş....Anneme şikayete gelecek ne tepki vereceğimi bilmiyorum ben
Babası annesine ben torun istiyorum demiş dün akşam annesi de eşime demiş.O aralıkta annesi sormuş düzeldi mi diye o da içini dökmüş olmadı diyeKeske daha sonra sordugunda evet oldu falan deseymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?