Vajinismusum diye kayınvalidem beni anneme şikayete gelecek ayıplı malmışım gibi

Kayınvalidenize gelene kadar sizin eşinizde en büyük hata, pes cidden. Utanmadan nasıl annesine söyler.
Annenize söylese ne olacak kv, sanki büyük bir suç işlediniz.
Vajinusmus değilse ne, başka doktora gittiniz mi?
Kusura bakmayın da kocanız adam olsaydı da sizi hazırlamayı becerseydi!

Hatun babam anneme ben artık torun istiyorum torun sevmek istiyorum X e söyle zamanı geldi artık demiş annemde geldi yanıma aranız düzeldimi diye sordu baban torun istiyor artık dedi boyna bana söylüyo dedi düzeldimi aranız dedi bende yok anne düzelmedi anne dedim aynı duruyo dedim yani herşey 4 4 lük ama iş oraya geldimi olmuyo dedim doktora çıktık olmadı hocaya gittik olmadı yanı bu iş icin bütün çıkar yolları denedim olmadı dedimo da bişeyler yapıyo ama olmuyo dedim bu konu yüzünden en ufak şeyler yüzünden tartışıyoruz kavga ediyoruz bagrışıyoruz dedim yani bi gün olmasa iki gün olmasa 3 gün elbet bi tartışma yaşıyoruz dedim söyledim annenle konuş bu konu çözülsün artık dedim konuşucak annesiyle dedim ben daha durmam dedi yarın hem ananesine geçmiş olsuna gidemedik hem geçmiş olsuna gidicez babanla hemde bu konuyu annesiyle konuşcam dedi bu iş çözülecek dedi yeter artık dedi hani oldu olum dedi 10 aydır hiç bişey yapamadınız bu iş böle olmaz dedi ben ona da söyledim aranız nasıl diye dedim dedi bana bişey demedi dedi sana sormasam seninde bişey diyeceğin yok dedi ne olcak olum böle dedi kim bekler senin gibi dedi bu iş en yakın zamanda çözülecek dedi ben anlamam artık dedi annesiyle konuşucam bu konuyu dedi haberin olsun moralim bozuldu iyice bitsin artık şu iş başka bişey düşünemez oldum herkes benden biley bekliyor bende bişey yapamıyorum yarın bu konuyu konuşun cözün benim daha bu konu hakkında soylicek bişeyim kalmadı seninde kalmadı çünkü bu konu hakkında söylenecek bir söz kalmadı artık sende bende bizimkilerde sonuç istiyor haberin olsun

Eşimin attığı mesaj

Gördüğüm baskı bu şekilde.Dün geceden beri sadece titriyorum ayağa kalkınca bacaklarımın iç kısımları taş gibi sanki tiyriyor oturamıyorum bile

Doktor mevzunuz bana cok sacma geldi. Vajinismus degilmiş diyorsunuz, vajinismus degilse nedir? Saglikli herkes rahatlikla iliskiye girebilir, giremiyorsa ya fiziksel ya da psikolojik bir sorun var demektir. 10 aydir neden ikinizde tedavi olmaya calismiyorsunuz ailelere "biz yapamiyoz" diyene kadar?

Eşim olmadığında.ilk annesine demiş...Ben söylemedim
Bir erkek annesine cinsel hayatını nasıl anlatır inanamıyorum! O kadında ne kadar hadsiz ve terbiyesiz ki kalkıp bunun lafını yapabiliyor. Allahım nasıl insanlarla aynı atmosferde nefes alıyoruz

Böyle saçmalık olamaz. Kocanızın ne gevşek ağzı varmış kayınvalidenin sorması mı kocanızın anlatması mı daha çirkin bilemedim. Babası torun sevmek istiyorum diyor anne hadi çocuk yapın baban istiyor diye oğluna geliyor yoksa bu mu daha saçma bilemedim. Anneniz gereken cevabı verir umarım ki siz de verebilirsiniz yatak odamız sizi ilgilendirmez diyerek. Ayrıca sağlıklı her insan cinsel ilişki yaşayabilir vajinismus değilseniz başka bir şey vardır illa ki fiziksel değilse bile psikolojik olabilir. Hocayla gözülecek iş değil bu üzerine düşüp doktora gitmeniz lazım. Hangi doktor öylece bir tanı koymadan hala devam eden bir soruna sahip hastasını gönderir?

Ben sorunu kayınvalide’de bulmuyorum.
Eşiniz!!! Hadi balayı dönüşü sordu pat diye cevapladı.
Ya sonra?
Bu kadın sürekli soracak cesareti kimden buldu?
Nasıl bu konuları annesi ile paylaşabiliyor?

Benim de annem geçen gün
‘Daha çocuk düşünme yazık günah bunlar sana yeter yalnızsın zor felan’diye söylendi.
‘Korunmak için ne yaptırdın’ dedi ama çocuk olduktan 1 yıl sonra ancak zorla utana sıkıla sordu da,nasıl öfkelendim.
‘Bir daha böyle sorular sorma anne,ben çocuk değilim yapmam gerekeni yaptım’diye söyledim geçtik.

2 gündür konuşmuyoruz.
İkimizde böyle bir konu konuşmaktan resmen utandık.
Üstelik erkek çocuğuyla böyle birşey konuşmak ne kadar utanç verici.
Hele ki,eşinizin yatak odasını anlatması.

Kayınvalidenizi eşiniz susturmuyor mu?
Gidemezsin,rezillik felan diye.

Gördüğüm baskı bu şekilde.Dün geceden beri sadece titriyorum ayağa kalkınca bacaklarımın iç kısımları taş gibi sanki tiyriyor oturamıyorum bile

Uyusturucu spreyler vs var onlarla denesen belki cozume ulasirsin.

Ayrica esinle ciddi bi konusma yap ve bu konuyu kapatsin annesine karsi. Siz iliskiye girmis olabilirdiniz ama bebek hâlâ olmamis olabilirdi o zaman annesine ne yumurtlayacakti acaba. Sinir oluyorum boyle dirdirci erkeklere.

Keşke anlatmasaydiniz büyük bilmiş anlatmissiniz
Annenize söylerse de kafaniza takmayin
Bu soruna odaklanin kayganlastirici kullanin misal ön sevismeyi uzun tutun ve korkmayin bu dogamizda var siz salirsaniz acisiz hallolur. Olmadı psikojik tedavi alin

konu baştan aşağı iğrenç.. eşinin mesajı, çocuk yapmak zorunda olmanız onlar istiyor diye,
hocaya gitmeniz, sanki ergenliğinden beri herkese atlıyormuş da sadece son on aydır ilişki yaşamıyormuş gibi davranmaları, annenize geçmiş olsun bahanesiyle gidip şikayet etmek istemesi, babasının da bunu merak etmesi, sizin vajinusmus harici ilişkiye girmemeniz
cehalet...

sende bende bizimkilerde sonuç istiyor haberin olsun

Maaile iki insanın sevişmesini bekliyorlar.
Bunlar topluca kafayı mı yedi?
Ne içiyorlar böyle pırıl pırıl kafalar için?

O mesajda annesine ötüşünü destan gibi anlatmış ya kocanız.
Kısaca "Ben ahmağı tekiyim." yazsa yetermiş!

Karekteri oturmamış eşinizin.
Yani ağzımı bozmadan nasıl söyleyeyim ki bilemedim.
Sorunu oturun konuşun çözün. Demiş ama,
İşi konuşup,pişirecek olan sizsiniz.
Kaynana seni şey etmeyecek ki onlar konuşsun.

Eşiniz gerçekten iyi hazırlanıyor da,tüm sıkıntı mı sizde.
Belki eşiniz de tam olarak ‘beceremiyordur’!!

Konuşmanız gereken kişiler,
Ciddi anlamda uzman doktorlar v.s
Bu iş böyle çözülmez aksine daha beter olursunuz.
Şuan yapacak olsanız resmen baskı altında yapacaksınız ve çok kötü.

Of üzüldüm cehalet çok zor.
Bu uğurda gencecik kızlar heba oluyor..

çok itici yaa watsapp kız grubuna anlatır gibi yazmış adam

Sinirden gözlerim döndü nerde yaşıyor bunlar nasıl cehalet nasıl laflar. Millet işi gücü bırakmış sizin yatak odanızı dikizliyor. Bu adama eş denir mi nasıl anlatır bu kaynana nasıl insan gidip annesine anlatırım ne demek utanmasa kuma getirecek üzerinize terbiyesizler. Valla böyle baskıyla zaten olmaz bu iş bunlara torun filan yapılmaz önce insan olmayı bir kız evladına nasıl davranılır onu öğrensinler

Malesef kocanız terbiyesiz ve cahil bir insan. Bu konuyu annenizle siz nasıl oturup konusaracak cozeceksiniz acaba cidden kafası böyle mi çalışıyor bu adamın?
İnanamıyorum tek kelimeyle iğrenç.
Şu yazılan mesaj, şu eşinizin annesiyle konuştukları yenilir yutulur cinsten değil yani terbiyesizliğin daniskası.
Babasının torun istiyorum artık zamanı geldi demesi de başka olay. Çok istiyorsan çocuk sevmek bir zahmet kendin yap pis adam ya.

Onun ne haddine yaa terbiyesize bak sen
Annen ağzının payını verip yollar merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…