Vajinismusum diye kayınvalidem beni anneme şikayete gelecek ayıplı malmışım gibi

Ozel hayat neden anlatilir yaaa o kadini paralarim ben ne munasebet. Oglunun cinsel ihtiyacini karsilayan birinden ibaret misiniz gozlerinde sadece evlilik bu mu ????

Annene eger öğle bir şeyi duyururlarsa..ikisinide pişman et söylediklerine..hatta şimdiden başla eşin olacak ana kuzusuna..

Merhaba manticanavari,
Sorun yasadiginiz konuyla ilgili hem sizin hem de esinizin Google'da "cinsel terapi egitimi" konusunu arastirmanizi tavsiye ederim. Size yardimci olacak tavsiyelere/ uzmanlara ulasabilirsiniz. Benzer sorunlari yasamis/ yasayan insanlarin tecrubelerini bulabilirsiniz. Stresinizi azaltmaya calisin. Nasil cozebileceginizi arastirip ogrendiginizde daha iyi hissedersiniz.

Kızım nikahlı kocan ya... Millet sokakta önüne gelenle yapıyor. O kadar korkunç birşey olsa kimse yapamazdı emin ol. Eğer vajinusmus değilsen kendine gel lütfen. Kaynanana şikayet edene kadar eşin seni hazırlamayı öğrensin... Suçlusu sen misin sadece sanki.

Ilk gece bez vermislermiydi size kanı göstermek için

Bir de bize marjinal derler
40 yil dusunsem ogluma oldu mu o is diye sormak aklima gelmezdi
Avam insanlar daima namustan ,ciddiyetten ve terbiyeden bahsederken...

En çirkin olaylar, en terbiyesiz hal ve hareketler bu tiplerde görülür.

Sen önce o eşine bir tepki ver ne münasebet ya

Hayir annenden ne demeseni bekliyor onu anlamadim kadin ne diycek gelip ben yaptiririm merak etme flan mi demesini bekliyor bu arada esiniz boyle biseyi soylemesi cok ayip

Kv den bu kadar özeli nereden biliyor
Anneme şöyle güzel bir cevap versin
Bu ne ayıp birşey size ne gibi

Tedavisi 3 gün süren birşey için neden 10 ay beklediniz...bekledikçe çığ gibi büyüyecek bir sorun bu

Neden yapmadığınızı anlamadım doğrusu ya piskolojik bi sorun var yada eşinizden kaynaklı
Bi kere eşinizin annesine söylemesi ayrı bi şok ayrıca kadın gidip bunu nasıl annenize anlatacak oda ayrı bi şok. Keşke önce siz söyleseydiniz kendi annenize hani açık bi şekilde değilde böyle böyle bi sorun var diye anne en büyük destektir her konuda belki o da doktor vs bi şekilde yanınızda olurdu. Allah yardımcınız olsun

Kayinvalideniz mahremini nasil sorabilir ? Sormayi gectim annenizle ne konusabilir bu nasil bir zihniyettir

te allam o kocayla olmaz tabi..

Kayınvaliden sizin yatak odanızı niye biliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…